Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bolą mnie jak jasny pierun po wyjściu do miasta.
We wtorek jedziemy do neurologa na wizytę zalecaną przez szpital to zobaczę co mi tam powiedzą odnośnie tych napięć. A w czwartek idę prywatnie do fizjoterapeutki, też konkretna babka i nieskrzywiona :-)
Fajnego masz tego szkraba, taki piękny malutki chłopczyk![]()

Ael ja też się piszę na masaż stópbolą mnie jak jasny pierun po wyjściu do miasta.
wiecie co dziewczyny tak chodzę i myślę jak pomóc takiej dziewczynie znajomej tutaj z włoszczowy mieszka w bloku obok mamy jest niewiele starsza ode mnie, cudowna ciepła, ma dwóch sympatycznych cudownych synków. Jej mąż w tym roku zmarł na raka, nasz pop... ZUS nie przyznał dzieciakom renty po tacie, teściowa Wioli obiecała spłacić pożyczkę za leczenie a teraz powiedziała że tego nie zrobi franca jedna. Wiola za 850 zł musi utrzymać siebie i dzieci. Tak sobie myślę gdyby któraś z was miała kogoś kto chce oddać ubranka dla chłopca na rozmiar 104 lub 128 a nawet większe nieco to ja chętnie przyjmę i jej zaniosę. Takiej kochanej i ciepłej osobie nie mogę nie pomóc.