reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
zgadzam się z dziewczynami, bakteria będzie dobrze, ja właśnie przeglądałam zdjęcia z pierwszej ciąży i pierwsze USG miałam w 6 tyg i 4 dniu ciąży, już wtedy widziałam serduszko i słyszałam :-) liczę, więc, że jak za tydzień pójdę na wizytę to już będę mogła zobaczyć naszą kropeczkę, a jak nie to zapiszę się znów za tydzień :tak:

Lena, ja w pierwszej bardzo się wsłuchiwałam w siebie, teraz bardziej się wsłuchiwałam ale do terminu @, nie powiem, że się nie wsłu****ę, ale napewno mniej :tak: dziś zaczęła mnie macica ciągnąć, rozrasta się, więc kolejny znak, że jest wszystko dobrze :-)

Hej wam :(
Wpadam tylko na chwilę ze smutnymi wiadomościami.
Zauważyłam u siebie brązowe plamienie.. wyglądem przypomina plamienie w ostatni dzień miesiączki.
Lekko kłuje mnie w podbrzuszu i jajnikach, ale już nastawiam sie na najgorsze.
Przeryczałam całą ostatnią godzinę.. nie wiem kompletnie co mam robić.
Mieszkam w Norwegii a tu lekarze nie są skłonni do pomocy przed II trymestrem.
Tak więc wiem już jak będzie.. jutro zadzwonią i powiedzą, że beta jest niska lub negatywna, a ja przez noc stracę moje wyczekane maleństwo
Kochane nie chce was dołować więc usunę się na jakiś czas na bok żeby jakoś się z tym uporać.
Odechciało mi się wszystkiego

Lena przytulam kochanie, a może to jeszcze nic, ja miałam plamienie w dniu spodziewanej @, może będzie wszystko dobrze, pamiętaj, że stres obniża progesteron, a to wpływa źle na maluszka :-(...no tak ale z drugiej strony łatwo mówić, nie denerwuj się...zaciskam kciuki, żeby było wszystko dobrze

dziewczyny utworzyłam nowy wątek- kalendarz kwietniówek- wpisujcie się pod spodem, będę uzupełniała, jak któraś chętna podzielić się swoimi ważnymi datami

Dotkass a duże to plamienie miałaś? Bolało Cię coś?
Sorry, że tak pytam, ale tu nikt mi nie pomoże:-( Jedyne co mi pozostało to czekać na jutrzejszy wynik bety:-(
Zaczął mnie boleć dół pleców jak na @ właśnie wiec chyba jeszcze dzisiaj będzie po wszystkim:-(
Jest mi tak strasznie źle i tak bardzo to wszystko boli.

Ale wam kochanę życzę spokojnych i zdrowych ciąż i szczęśliwych rozwiązań w kwietniu.
Trzymam za was kciuki.

Lenka, bolało jak na @ aczkolwiek nie tak mocno jak zawsze, kręgosłup też bolał, ale tylko tego dnia, a zawsze przed @ to kilka dni wcześniej bolało, miałam brązowe plamienie, tyle, że lekko wkładkę pobrudziło, ale jak sobie pogrzebałam, bo szyjkę sprawdzałam to była zamknięta (dzień wcześniej była półotwarta) a brudzenie miałam i następnego dnia, ale to pewnie pozostałość po tym co miałam w nocy przed spodzeiwaną @, bo tylko w środku było...spójrz na mój wykres kitek i nie stresuj się, wylucuj i odpocznij, może będzie dobrze :tak: Obserwacja cyklu - enpr.pl

Lena kochana trzymaj się - aż nie wiem co powiedzieć!!!Ale gdzieś czytałam, że takie plamienia się zdarzają w ciąży i wcale nie muszą od razu oznaczać najgorszego. Rozumiem jednak, że się martwisz:-(Trzymam kciuki z Twoją fasolkę!!!!

reklama
Lenka ja w zeszłym tygodniu plamiłam 3 dni nie mocno ale plamiłam i zobacz z moich wyliczeń wychodzi jutro 6 tydzień wiec tydzień temu był 4 myślę że to te plamienie jest normalne ja powiedziałam swojemu ginowi o tym to tylko kazał zwolnić wiec kochana pod rozkazem proszę odpoczywać :tak: i będzie dobrze.
Ja dopiero ogarnęłam się i spokojnie mogę usiąść i poczytać sobie co nowego w świecie słychać :tak:
Dziewczyny zobaczcie co znalazłam :-Dhttp://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html?tydzien=7

Ostatnia edycja:
Do góry