reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobrze :D robiła mi usg dziś około 10 min albo i wiecej :D haha jajniczek lewy mam pęcherzyk graafa o proszę bardzo : Zobacz załącznik 487581 jeszcze przez 2-3 dni będzie rósł, ale niestety mam stan zapalny i musze się wyleczyć - potem dopiero przytulanki. Mąż dostał skierowanie na badanie nasienia bo chcieliśmy musimy zadzwonić i sie umówić .. następna wizyta 30.08 i kazała przyjechać z wynikami i będziemy działać jak wszystko będzie dobrze :) dostałam globulki i maść więc wszystko wróci do normy :) kazała mi dużo odpoczywać - szczególnie po ciężkiej pracy :p ogólnie jestem zadowolona z wizyty bo wiem wszystko co chciałam wiedzieć :D teraz wyleczenie się, badania męża potem @ i branie się poważnie jeszcze poważniej niż teraz za bąbla :D

Ael - ja już kiedys testowałam, ale zawsze zapominam że to to jest jak potrzeba :) ale fajne uczucie daje jak się włączy :D a jak tyłeczek masuje mmm... :zawstydzona/y:

TY NO JA MYŚLAŁAM, ŻE TU CIĄŻA!!! Noooo.........nie bawię się tak.... -.-

reklama
Kwiatuszku z tego co wiem po porodzie (a ona przecież rodziła to maleństwo) należy się jej 4 miesiące płatnego macierzyńskiego. (CHYBA 4! Ale wiem ze jakiś czas na pewno)

Przytulam z całych sił i ciebie i koleżankę.... heh straszna tragedia... :-(

Sleepy
jakie tam miały być te wizytówki? Drewniane? :-D coś wspominałaś ale możesz co nieco opowiedzieć :-p

Atan i Ewika
śliczne te wasze córeczki! :tak:

Miq hahaha dobry mąż! :-D czyli karuzela zdaje egzamin! :-p

Fasolka ty tam się pilnuj a nie za sąsiadami się oglądasz! :-D

Lily
zazdroszczę takiego spania małej... :tak: marzy mi się zeby Konrad całe noce przesypiał... Pw pisałam ci jakiś czas temu! Sprawdzałaś?

Pyscek ciesze się ze jesteś zadowolona z wizyty! :tak: Trzymam kciuki za pozytywny obrót sytuacji! No i na efekty! :-D

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam.... ale nadrobienie tych stron było kosmosem! :szok:

Małemu zeby rosną... noż tak się biedny wścieka, krzyczy i gryzie wszytko z taką złością... :no: maść praktycznie nie pomaga... więc jestem niemal wyłączona z życia...

W albumie mam nowe zdjęcia :-)

ale zanim przeczytalam posta zobaczylam zdjecie i juz myslalam ze nam zdjecie fasolki wkleilas ;-) ahh ale super ze wszystko dobrze ja akurat z mala infekcja zaszlam ;-)to trzymamy dalej &&&&&&&&&&&&&&&&

TY NO JA MYŚLAŁAM, ŻE TU CIĄŻA!!! Noooo.........nie bawię się tak.... -.-
hehe ... xD co do ciąży to powiedziała że w tym cyklu nie ma szans na zajście bo mam leki na pozbycie się zapalenia, nie wiem może niszczą plemniczki ... no tak powiedziała, że mam w tym cyklu się wyleczyć, mąż ma odebrać wyniki i działamy z jej pomocą na maxa :D więc mam nadzieję, że we wrześniu pochwale się II kreseczkami :D
ale zanim przeczytalam posta zobaczylam zdjecie i juz myslalam ze nam zdjecie fasolki wkleilas ;-) ahh ale super ze wszystko dobrze ja akurat z mala infekcja zaszlam ;-)to trzymamy dalej &&&&&&&&&&&&&&&&
oooo ... to biorę leki i działam z mężem :p co będzie to będzie, wiem że pęcherzyk ma dojrzewać 2-3 dni wiec tak pewnie owulka bedzie :D a przez 3 dni mam brać globulki .. :( powiedziała że sex po globułkach tylko dla przyjemności nie dla ciąży - nie wiem o co jej chodziło :dry:
Pyscek ciesze się ze jesteś zadowolona z wizyty! :tak: Trzymam kciuki za pozytywny obrót sytuacji! No i na efekty! :-D
no mam nadzieję, że efekty juz niebawem wyjdą wreszcie na jaw :-D

Ostatnia edycja:
Ale macie tępo w pisaniu...
Kwiatuszku bardzo smutna wiadomość...
Ewika, Atan panienki przecudne:)
Miq opadnięty brzuszek to nic dziwnego, chyba ze inne niepokojące rzeczy temu towarzyszą, a tak to tylko się cieszyć, bo troszkę Ci na pewno lżej:) ...ogólnie jak się dobrze czujesz to cudowny czas teraz masz....ach... jak ja sobie przypomnę...fajnie było już na samym końcu to się doczekać nie mogłam tego wszystkiego...po skończonym 40 tygodniu robiłam co mogłam by małą wypchnąć, do momentu aż sama wyjść nie zechciała...wtedy jakoś dziwnie mi się odechciało...:-D:zawstydzona/y::baffled:

lamiav
u nas skok jest zawsze jak się dogadać nie możemy, jak mała mi jęczy i kwęczy to zawsze jej wybaczam, bo pewnie ma jakiś tam swój kolejny 100004938282948 skok:p

A u nas...Mała wykąpana, nakarmiona i śpi, a raczej leży i coś tam sobie kwęka...Wybrałam się dziś na zakupy chciałam sobie jakiś szmatek na przecenach kupić i co...spotkałam mamę, chwilę pobłądziłysmy po tkmaxx potem spędziłyśmy prawie godzinę w rossmanie głównie na dziale z farbami i dziecięcymi rzeczami, prawie nic nie kupiłyśmy, potem poszłyśmy do kawiarni na kawę... mała w między czasie zasnęła i na tym zakupy się skończyły...ostatecznie wracając to ja już nie pamiętałam po co przyjechałam;/ Jak m wrócił z pracy pojechaliśmy na jarmark Dominikański...jak co roku istna masakra, tłumy ludzi, masa stoisk z rzeczami co najmniej dziwnymi no i masa żarcia...chleb ze smalcem wciągnięty, piwo wypite Jarmark zaliczony:p i teraz mam zamiar robić wielkie NIC:)

Aaaa Paluszek! Twoją panienkę też widziałam!! Prześliczną masz córeczkę!! Jeju jak mi się druga córa marzy! :-D

To fajnie spędziłaś dzień! :tak: ja jutro będe z moją mamą latać po mieście :-)

A Album jest na dole! Klikasz na ten niebieski suwaczek i wpisujesz mój nick jako hasło!

pyscek jej chodzilo o to ze niechce ci robic nadziei ;-) ja mialam tylko masc ale zawsze ;-) ale bylam tak uparta ze jak wiedzialamz e za 2-3 dni mam miec owu to czemu nie probowac ;-) i sie udalo ;-) wiec jak ci nie przeszkadza to czemu by nie ;-)

reklama
pora rozmów z małżem to i do was zajrzę :)

Fifcia ja coś nie mogę kliknąć na twoim suwaczku buuuuuuuuuuuuuu :-(

pyscek działaj działaj :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Atan Amelka fajna jest :-D a ta minka po witamince cudo

Lamia dziękuję :*

Paluszku my się nie znamy więc się skromnie witam :-)

kwiatuszku współczuję :* wiem że po stracie takiej coś się należy ale chyba nie pełen macierzyński trzeba by w kodeks zerknąć

Do góry