reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Normalnie jestem w szoku,ta godz a nikogo nie ma? Ja rano wybrałam się do miasta,konkretnie do labolatorium po wyniki i do urzędu wyrejestrować autko.heh wykiwałam 3 osoby-nie specjalnie oczywiście,widocznie jak oni przyszli to maszyna od numerków była wył a jak ja przyszłam to akurat wł i w efekcie byłam przed nimj he he
Jeśli chodzi o wyniki,to niestety słabo,ale lekarz mówił,że najważniejsze,żeby nie spadło poniżej 10,ah ta anemia.Jutro wizyta,dopiero o 19 ktg to aż strach pomyśleć o której wrócimy,w dodatku inny lekarz bo mój się urlopuje.
Musiałam na chwilę przycupnąć na ławeczce bo mi juniorka coś skopała i nie mogłam iść,terez idę do rossmana zobaczyć co ciekawego mają...

reklama
hej jak czytałam o tych waszych onitorach to aż mnie zmroziło,
Ja zawsze jak cos mała nie tak oddycha,m chrumka, co kolwiek robi to jak poparzona wylatuje w mig z łóżka. Ale parę razy wstawałm do niej bo mi sie wydawało że jakoś jest za cicho i musiałam sprawdzać czy wszystko oki, ona tak mocno spała ze nic nie posapywała, juz wole jak cos cobie mruczy bo wiem ze nic jej nie jest

fasolka:
moja też sie tak przekręca wokoło siebie, jakos nogami sie odpycha i tak krąży w około własnej osi :-)

fifka:
ja moja cały czas na boczku kładłam bo własnie bałam sie ze jak uleje to sie zadusi, a ulewała duzo jak była malusieńka, w nocy śpi na jednej stronie a w dzień 2giej stronie. Teraz to juz nie chce na boczku leżeć ale ją zmuszam bo czuje sie bezpieczniej

miq
:powodzenia na ktg, twoja Lilianka to mały rozrabiaka :-) chciałbym poczuć jeszcze kiedys maluszka w sobie

dzień dobry słoneczka :-)

czy jakaś dobra istotka mi streści coś niecoś od wczoraj co się działo? nie nadrabiałam was :zawstydzona/y:
my już po poprawinach, u siebie w domu bynajmniej na 3 tygodnie. zaraz się za pranie sprzątanie zabieram :-) a na fb fotki są :)

Lamiav a co stoi na przeszkodzie? Oj takiego łobuza jak mój to nie życze ale z drugiej strony przynajmniej wiem,że wszystko ok a to uczucie wystających stópek jest bezcenne:-D
Hej pyscek

Het pisalam wczoraj posta do fasolki i go nie dodalo buuu
%$%$%$%$%$%$%$%$%$%przesyłam optymizm w procentach:-* Kochana pocieszylas z się tym że niemasz powyżej 100kg a zaraz bedziesz miec 7 z przodu a potem jak łu będzie biegac to ty tez i schudniesz szybciej niż myślisz:-) będzie dobrze zwłaszcza że wcale brzydka ani gruba nie jestes na zdjeciach!! więc mi tu głową do gory i kazdy uśmiech łu ma powodować że tez sie usmiechasz i wcale nie czujesz sie gruba wmawiaj se to bo co maja powiedziec osoby wieksze i ciezsze poczuja sie jak slonie jak ty tak o sobie będziesz mówić !!!

Fifka sliczne zdjecia
MIG no fajne uczucie jak ktoś kopie teraz to zazdroszczę za wizyte&&
Hej pyscek
Lamiav moja to też tak się kreci że obroci sie na plecach o360 stopni

Witam Was i od razu mówię, że ilość stron do nadrobienia mnie przerosła...

Skrót poproszę :unsure:

Powróciliśmy wczoraj, Mała zachwycona, tylu ludzi dla niej, ja też, mąż mnie na zamek zabrał na wystawę modeli statków :) I na lody i ogólnie było superaśnie. Ale dobrze, ze już w domu, bo słoiczki i Domi nie idą w parze.

ufff ledwo się dotargałam do domu... z ciekawych rzeczy w rossmanie polecam proszek lovela 22,99 z płynem do płukania gratis i 4 pak chusteczek nivea za 27,99:)

Siemaneczko :-)

Fasolka Netka Wy to w doope powinnyście dostać! Laski jak talala a Wy marudzicie! :wściekła/y: Waszych wag nie widać na zdjęciach więc nie przejmować mi się! Piękne kobietki :*

Netka fotosy z wesela super.. piękna Ty kobitko ;-) :*

Miq z doświadczenia wiem, że wszystko wyjdzie w praniu :-) a i tak dziecko wszystko koryguję.

Nala cieszę się że Ci się udało :-) ja znowu nie karmię bo mam ranki i tak w kółko macieja :-( ale poddać się nie potrafię i za 2 dni znowu próbuję eh..

gdzie jesteś moja Żoneczko? :*

mój Michał dzisiaj ma dzień nie spania :sorry2: tzn męczy go to zatwardzenie.. próbowałam termometra, czopka, masażu, ćwiczeń, podkurczania nóg, kąpieli i NIC!! :-( dzisiaj idę na 14.30 z nim do lekarza bo biedny męczy się eh.. może każe zmienić nam mleczko.. zobaczymy

reklama
Do góry