Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a teraz mamy bebiko i jest super pod tym względem. kolki to oczywiście była u nas zupełnie odrębna kwestiaNormalnie jestem w szoku,ta godz a nikogo nie ma? Ja rano wybrałam się do miasta,konkretnie do labolatorium po wyniki i do urzędu wyrejestrować autko.heh wykiwałam 3 osoby-nie specjalnie oczywiście,widocznie jak oni przyszli to maszyna od numerków była wył a jak ja przyszłam to akurat wł i w efekcie byłam przed nimj he he
Jeśli chodzi o wyniki,to niestety słabo,ale lekarz mówił,że najważniejsze,żeby nie spadło poniżej 10,ah ta anemia.Jutro wizyta,dopiero o 19 ktg to aż strach pomyśleć o której wrócimy,w dodatku inny lekarz bo mój się urlopuje.
Musiałam na chwilę przycupnąć na ławeczce bo mi juniorka coś skopała i nie mogłam iść,terez idę do rossmana zobaczyć co ciekawego mają...
Witam z rana)
dzień dobry słoneczka :-)
czy jakaś dobra istotka mi streści coś niecoś od wczoraj co się działo? nie nadrabiałam was
my już po poprawinach, u siebie w domu bynajmniej na 3 tygodnie. zaraz się za pranie sprzątanie zabieram :-) a na fb fotki są![]()
Powróciliśmy wczoraj, Mała zachwycona, tylu ludzi dla niej, ja też, mąż mnie na zamek zabrał na wystawę modeli statkówI na lody i ogólnie było superaśnie. Ale dobrze, ze już w domu, bo słoiczki i Domi nie idą w parze.

wow
;-) 
i już się boję na następny taki okres, a co do cyklu to z Twojego wykresu m się wydaje, że jednak może owu była?

czytałam to ale na śmierć zapomniałam ci napisać! Jak chcesz jakieś wskazówki to pisz na priva! 

Pyscek mnie porzuciła i oświadczyła się Ael na co ja hajtnęłam się z Natkusią
Nie ma żadnych fasolek ani dzieci nowych na świecie :-)
I możemy sobie ręce podać... mój wcześniej lubił te słoiczki a teraz zaciska buzie i koniec... sama sobie to jedz... Myślę ze to przez to ze Konrad posmakował innych lepszych rzeczy i dlatego to już nie jest dla niego atrakcyjne... 
Dostałaś moje PW?
widać po nim ze nie dość ze zęby to i skok rozwojowy... cały dzień by na rękach siedział.... a jednak już waży swoje i nie mam siły go tak nosić...
Wczoraj na spacerze też mąż wiózł wózek a ja małego na rękach.... chyba przeproszę chustę...
a priva nie dostałam.... zaraz oczyszczę skrzynkę, może coś dojdzie albo wyślij jeszcze raz