reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka a szatkę to nie chrzestna powinna kupić/ jak kupowałam chrześniakowi haftowaną na allegro
no wyniki takie sobie, ato to i tak pikuś przy tym jak dobrze znoszę ciążę, oby tak dalej, no oczywiście boli już kręgosłup jak jasna ch%$$^$( i te układające się kości ah ale daje radę. A na imie ludzie dziwnie raeagują, wielu uważa, że za trudne...
a mała boska, te oczyska jej... czysty tata:tak:
Ael no czeka się czeka, ale to i tak dzień wcześniej niż zwykle bo zawsze w środę miałam wizytę a teraz wyjątkowo we wt

a mnie wizja chrzcin przeraża, na temat wnuczki to teściowa nic nie mówi ale o chrzcinach to owszem, ja mowie, że nie będę robiła w domu bo to też nasze święto i nie mam ochoty latać i robić wszystkiego sama, ona nie jest osobą, która mogłaby coś takiego organizować a ta, ze w domu się zrobi, ja mowie nie, bo ja jestem matką i ja sama zadecyduje kogo zaproszę i gdzie będzie a ta swoje. Teraz w niedz były chrzciny mojego męża kuzynki i tam imprezę sponsorowała babcia małej i tesciowka też chyba chce się pokazać ale nic z tego!

Ostatnia edycja:
reklama
miq niby chrzesna ale my jej nie kazaliśmy kupować:-) przekopuję allegro właśnie za czymś w rozsądnej cenie. Hihi wczoraj się śmiali wszyscy że cały tatuś jest z Małgosi

Fasolka no ja mam kieckę bo moja mama kupiła haha tak to pewnie bym szukała w weekend dopiero ;-) szatki nie posiadam jeszcze, świecy i pewnie kilku innych rzeczy

czesc wszystkim pieknym!!

Fifka...ja w zasadzie do ciebie...tez przyglaam sie twojemu wykresowi a juz mniej wiecej sie na tym znam...i moim zdaniem, jezeli rzeczywiscie mialas owulkea mysle, ze ja mialas...to teraz srednio wyglada druga faza cyklu, co oznacza, ze moze masz niewydolnosc cialka zoltego...jezeli po owu tempka leci nagle to wlasnie to oznacza...wiec moze pomoz sobie jakims duphastonem od owu mozesz wziasc...
cykl po porodzie moze sie nie wyregulowal jeszcze, wiec musisz go wspomoc, bo nawet jezeli doszloby do zagniezdzenia to potem bedziesz miala problem z utrzymaniem...
tanszym pomyslem moze byc tez orgametril albo luteina...
Pyscek...kiedy mezusia zapisalas w koncu?
Ael...ty wiesz, ze ja cie lubie! :*
Natkusia...maly jest cudowny! az sie prosi o przytulanie...jakbys gdzies chciala wyjsc to ja sie oferuje jakos pomoc do Michasia!:tak:
Fasola...toz ty piekna kobita jestes! i jak jeszcze raz w to zwatpisz to cie sama na terapie wezme...albo ewentualnie nakopie do dupska na ogarniecie!
Zoneczko...co tam u ciebie i mojej ulubienicy Amelci? ej skoro jestem twoja zonka, to chyba tez Amelcia jest moja corcia?:-D

wiesz ona o tym kto będzie płacił nic nie mówi, tylko, że ja wymyślam bo spokojnie można w domu zrobić, ale kogo zaprosić to ona wie, no wiadomo ze nasze babcie tak, ale męża babcia mieszka z ciotką i wujkiem i ona mówi, żeby ich też bo głupio będzie, no to jak będą jechali to jeszcze kogoś mogą wziąć bo ciotki się razem trzymają ale hola hola, ja ich nie chcę, zresztą jak miałabym zaprosić jakieś ciotki to czemu nie swoje a z ich rodziny tak, nic z tego. Ona nie tryby, że tu nie wystarczy sałatka, gotuje paskudnie, a ja nie ogarnę, dziecka i jedzenia i wszystkiego, wolę zapłacić i mieć z głowy. Już robiła bierzmowanie i co? gó$##%$ wyszło z tego...
zresztą jeszcze dziecka nie ma, kupę kasy jeszcze na malutką pójdzie a ta z chrzcinami wyskakuje, durne babsko...
na te niedzielne chrzciny specjalnie nie jechaliśmy bo to dalsza rodzina, i nie będzie gadania, ze my byliśmy to ich też wypada zaprosić a ta pojechała z sąsiadem "ciasta sobie pojadła" normalnie aż mnie trzęsie

ael szatkę krzyżemko bo ma śliczną białą sukienusię od mojej mamy no chrzcimy za dwa tygodnie więc ciepło powinno być

Zobacz załącznik 488882 o taką :)

Śliczna sukienka :-)
My mamy sklep pod naszym domem z dewocjonaliami między innymi do chrztu i krzyżemko kupiłam za 15 zł, takie tkane srebną nicią najprostsze a z tych co były to chyba najładniejsze.
Za dwa tygodnie spokojnie ciepło będzie :-)

Ja tylko na chwile :-)
Chciałam powiedzieć,ze przyszła jedna z koszul, które zamówiłam, w środę jak wrócęod fryzjera to zrobię sobie w niej zdjęcie. Stwierdzam fakt, jeśli mojego męża nie ruszy widok mnie w tej koszulce to prawdopodobnie zmienił orientacje :-)

Necia fajna ta Twoja żaba.
Ja planuje chrzciny 1 września,ale mi jakoś do plebana nie po drodze ;-)
Szatek i ubranek na tę okoliczność też oczywiście nie mam.

Twojemu mężowi przydałoby się porządnie bo dupie i głowie pierdyknąć na przywrócenie właściwych klepek.
Jak on Cię nie będzie chciał, my Cię weźmiemy! :-D

neciuszka a szatkę to nie chrzestna powinna kupić/ jak kupowałam chrześniakowi haftowaną na allegro
no wyniki takie sobie, ato to i tak pikuś przy tym jak dobrze znoszę ciążę, oby tak dalej, no oczywiście boli już kręgosłup jak jasna ch%$$^$( i te układające się kości ah ale daje radę. A na imie ludzie dziwnie raeagują, wielu uważa, że za trudne...
a mała boska, te oczyska jej... czysty tata:tak:
Ael no czeka się czeka, ale to i tak dzień wcześniej niż zwykle bo zawsze w środę miałam wizytę a teraz wyjątkowo we wt

a mnie wizja chrzcin przeraża, na temat wnuczki to teściowa nic nie mówi ale o chrzcinach to owszem, ja mowie, że nie będę robiła w domu bo to też nasze święto i nie mam ochoty latać i robić wszystkiego sama, ona nie jest osobą, która mogłaby coś takiego organizować a ta, ze w domu się zrobi, ja mowie nie, bo ja jestem matką i ja sama zadecyduje kogo zaproszę i gdzie będzie a ta swoje. Teraz w niedz były chrzciny mojego męża kuzynki i tam imprezę sponsorowała babcia małej i tesciowka też chyba chce się pokazać ale nic z tego!

Co do kupowania szatek i świec, zależy gdzie jaka tradycja. U nas chrzestni powinni kupić ale mój brat z bratową to nie dość, że mają bzika na punkcie własnego dziecka to są po prostu teraz "ułomni"... ale to długa historia.
Wolałam więc wszystko kupić sama i mieć z głowy.
Co do imprezy po, moi rodzice zrobili nam prezent, przygotowali imprezę u siebie, z obiadem, ciastami i wszystkim :-)

Ael...ty wiesz, ze ja cie lubie! :*

No ja wiem, ale to oznacza że Ty masz jakiś romans do mnie haha :-D

Proooszę moje sępy, specjalnie dla cioci Lilly :-) dla reszty tyż :-)

P8058274.jpgP8068276.jpgP8028169.jpgP8048222.jpgP8048234.jpgP8048260.jpg

jejku jak on stoi:szok:
to super ze strony rodziców, jak byśmy mieszkali bliżej moich to też byłby problem z głowy, bo mama organizowała chrzciny mojemu chrześniakowi i wszystko super wyszło a narobiła się kobieta, ale moja teściowa nie nadaje się do czegoś takiego, po pierwsze nie umie gotować... i w sumie na tym mogę skończyć, nie chcę, żeby się wtrącała i już, nie dość, że my byśmy musieli wszystko kupić, moja mama pewnie by przyjechała pomoc ale ta by się wtrącała, to nie na moje nerwy a potem jeszcze pewnie chciałaby wiedzieć ile kasy mała dostała, o nie, mała dostanie becikowe i imprezę będzie miała za swoje

Aelku on jest kochany, najcudniejszy. Mój wspaniały maleńki Bohater.
Moja Łu ma ostatnio straszne dni, jest nie do zniesienia, nic jej nie pasuje.

Miqusku
koniec tematu, bo się zabardzo irytujesz, a to nie jest wskazane w Toim stanie. Olej babona ciepłym moczem i zrobisz jak bedziesz chciała

reklama
Ael...no wiesz co, posadzasz mnie o takie cos? po prostu chcialam ci powiedzec, ze CIE LUBIE!!!! :*
miq...wez sie nie denerwuj, zlej temat i rob tak jak ty chcesz...bo to ty jestes najwazniejsza, oczywiscie z mezem i mala :tak:

zmuscie mnie dzis do jakiejs roboty, bo normalnie masakra jakas! mam takiego lenia, ze siedze i siedze i siedze tak dla odmiany:blink:

Do góry