reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jejku jak on stoi:szok:
to super ze strony rodziców, jak byśmy mieszkali bliżej moich to też byłby problem z głowy, bo mama organizowała chrzciny mojemu chrześniakowi i wszystko super wyszło a narobiła się kobieta, ale moja teściowa nie nadaje się do czegoś takiego, po pierwsze nie umie gotować... i w sumie na tym mogę skończyć, nie chcę, żeby się wtrącała i już, nie dość, że my byśmy musieli wszystko kupić, moja mama pewnie by przyjechała pomoc ale ta by się wtrącała, to nie na moje nerwy a potem jeszcze pewnie chciałaby wiedzieć ile kasy mała dostała, o nie, mała dostanie becikowe i imprezę będzie miała za swoje

Kochanie po pierwsze i ostatnie: TO JEST TWOJE DZIECKO I TY OSTATECZNIE O WSZYSTKIM DECYDUJESZ!
Dalsza rodzina, co najwyżej może doradzać i nic więcej. Tego się trzymaj i tyle.
I już nie denerwuj się mamuśka, nie możesz :-) Fasola ma rację, olej moczem :-)

Aelku on jest kochany, najcudniejszy. Mój wspaniały maleńki Bohater.
Moja Łu ma ostatnio straszne dni, jest nie do zniesienia, nic jej nie pasuje.

Fasola a może Łu ma skok dlatego? Różne dzieci różnie reagują.
A tak poza tym miałam Ciebie pytać, czemu Wiktora nazywasz "Bohaterem"? :-)

Milia wiesz, z Tobą to nic nigdy nie wiadomo haha :-D
Też Cię lovciam moja wariatko kochana :*

reklama
Ael...ty bedziesz gosciem honorowym! a co! w kosciele w pierwszej lawce cie usadze:-D
a co do slubu to terminu nie ma...ale pomarzyc zawsze mozna...wiesz, ja czekam na ciebie:tak: moze wspolne zrobimy, szkoda tylko, ze tak daleko od siebie mieszkamy :baffled:

Necia śliczna ta sukienusia :tak: Małgosia będzie slicznie na chrzcie wyglądać! :*

Fasolka u nas w parafii wystarczyło przyjść tydzień wcześniej zeby załatwić chrzest więc masz czas :-D

Dzięki Milia ja mam jeszcze w domu zapasy dupka z czasów ciąży ale na razie nie chce brać... w poprzednich cyklach owu miałam koło 26dc a teraz mam 24 więc może być tak owu dopiero przede mną 0 choć szyjka na to na razie nie wskazuję...

Na razie muszę poczekać aż organizm sam nie wyreguluję... dopiero dwa dni temu przestałam karmić piersią a to też zaburzało moje cykle... Zobaczymy jaki będzie następny :tak:

A co do progesterony to ja i przed ciążą z Konradem miałam z tym problem więc teraz pewnie też bez dupka się nie obejdzie...

Miq wrzuć na luz... Twoja impreza - znaczy Lilianki - ale to ty jesteś matką i organizatorką... :tak: ja akurat pozwoliłam teściom wszytko organizować. Razem ustaliliśmy kogo zaprosić i wcale nie żałuję bo kasy mało poszło (dużo mniej niż w knajpie) a i ja zawsze mogłam schować się do pokoju żeby małego nakarmić piersią albo przewinąć. Inna sprawa to też taka ze Konrad nie lubił tłumu i szybko zaczął marudzić... a tak mogłam bezkarnie go zabrać i ukołysać w znajomym miejscu. Są plusy i minusy, ale to ty musisz zadecydować co chcesz :*

Lily
wysłałam znowu Pw :*

Ja już po obiadku! Małego uspałam i mam wolne :-p idę chyba pranie rozwieszę :tak:

Hejo zoneczko jesteśmy jeszcze u babci mojej mamy tu chociaz spokoj i nie taki upal ale dzis kolo 18 tej się bede. Zbierać bo i tak w srode wrocimy tu bo mam zabiegamy tydzien a nasza coreczka wlasnie mi na nodze zasnela:-)

Fifka miłego wieszania prania ja szczerze mam tak dobrze ze nigdy nie pralam bo u rodzicow pralnia a u tesciowej jej pralka więc sama pranie robi a ja duzo nie brudze tylko co recznie to czasem se wypiore:-)

Ael zastanawiam sie jak mocno mąż się wkurzy ze kupilam 2 karuzele ale myslisz ze troche posluzy niuni nie? A ty licytujesz ta z zepsutym mechanizmem to jak ci sie uda przeslij ta zabke i kaczuszke:-) proszę
A wiktorii to przystojniak ze hoho:-*
Necia szatke chrzestna w sklepie z religijnymi zaplacilam z 9zł a swieca chrzestny z 20-40 zl a sukieniusia sliczna bucikow nie kupuj bo bedzie jej zacieplo..
A malgosia sliczniuia

Miq kochana sama zrobisz chrzciny nie przejmuj sie na zapas

Mnie sie tez nic niechce dziś

Ostatnia edycja:
Atanku co ma się wkurzyć nowa kosztuje powyżej 200 zł, a to jednak Fisher price :-)
A ja właśnie chciałam żabkę zatrzymać :p, więc zamiast kaczuszki mogę podesłać żabę. Młody uwielbia się tymi pluszakami bawić :-)

Milia no myślę, że będę gościem honorowym, mały do tego czasu nauczy się chodzić to ubierze się go w biały garniak i na podusi przyniesie wam pod ołtarz obrączki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael bo ty wiesz że mam bzika na zaby:-) i niunia tez je lubi:-) odziwo nie wybrzydza:-)

No to dostaniecie żabę, nawet lepiej Wiktor lubi kaczuchę, szkoda że tamta gdzieś zaginęła....
Ta żabka pluszowa wygląda tak samo jak ta na panelu :-)

Wam też rypie się fejsbuk? Nie widzę komentarzy, znikają powiadomienia, pojawiają się powiadomienia wydarzeń które miały miejsce kilkanaście godzin wcześniej...

Ostatnia edycja:
Do góry