reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael...az sie wzruszylam jak to napisalas...jeju, jakie to by bylo piekne! a jeszcze piekniej by bylo jakby u mnie pojawila sie dziewczynka i razem by szli...ojoj...cos pieknego!

Neciuszka...kochanie, powiedz mi jakie powinny byc czcionki w pracy mgr?i jakie interlinie?

reklama
Cno to super bedzie żaba jak cię nikt nie przwlicytuje...&& też zauwazylam ze sie rypie wczoraj...

Cześć dziewczynki...

Nie zaglądałam tutaj przeszło 2 tyg. - niestety strasznie podupadłam na zdrowiu - możliwe, że w piątek będę musiała iść do szpitala :-(, ale nie będę tu smuty puszczała...

Czy któraś może mi w skrócie napisać co się ostatnio działo????? ;-)

Widzę, że Ael wróciła... super :tak:

Ael no mam nadziej będę trzymac kciuki bys wygrała a Ja znikam z neta bo mi zaraz telefon padnie...

Mili zoneczko a mnie zaprosisz na slub?

Sun ...opowiadaj co tam u ciebie? ja jestem ciekawa nawet jak to beda smutki i smuteczki...mnie nie zanudzisz!
Zonko...oczywista sprawa, ze ty tez bedziesz zaproszona, tylko zebyscie sie za bardzo nie zestarzaly, bo moj M do slubu jak do ognia podchodzi :-D
Fifka...no jasne,ze musisz jeszcze odczekac, skoro dopiero odstawilas cyca:tak: ja tez mam niedomoge II fazy...tylko ze u nas w klinice to kazali lutinus brac, taka mega luteina, tylko tez i kosztowna ok 250zl:sorry2:

ja czekam na @i go nie ma, odstawilam orgametril w piatek i nadal nic, troche mnie muli, ale jakos nie specjalnie:crazy: a juz bym chciala sie nowo-cyklic:rofl2:

Milia kochanie... no ja już drugi tydzień jestem na zwolnieniu... W zeszłym tyg. miałam grypę jelitowa więc nie wychodziłam z WC - ale jak się dzisiaj okazało u lekarza to nie była grypa jelitowa tylko odezwały się moje jelita (mam wrzody na jelicie grubym i leczę się już 14 lat) - dostałam lekkiego krwotoku z przewodu pokarmowego i dzisiaj miałam dostać skierowanie do szpitala... ale dała mi jeszcze leki zrobiłam badania krwi i jak do piątku się nie poprawi to idę do szpitala...

Jestem tym wszystkim już strasznie zmęczona... jestem słaba, boli mnie głowa... nie mogę jeść - chociaż tutaj się cieszę, bo troszkę schudłam :-D - mam nadzieje, że się poprawi i nie będę musiała iść do szpitala...

Necia, ja na allegro wykopałam szatkę razem ze świecą,.. szukam... kurczę, ten użytkownik akurat nie sprzedaje, ale np:
NA CHRZEST BIAŁA SZATKA I ŚWIECA KOMPLET!!! (2477974823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CHRZEST SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA KOMPLET+GRATIS! (2538879156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Miq, to niech zasponsoruje w restauracji, bo masz rację, to jedyna logiczna opcja dla nienalatania się...

Fasola, nie pokazuj zdjęcia, bo ja zmienię orientacyję i co będzie?? :)

Milia, cuuuudo. Ael ta też... to kiedy świętujemy??

Milia, ja mogę moją nauczyć kwiatki sypać, jak chcesz, będziesz miała drogę rózami usłaną :)

Sun :-D:-D:-D współczuję przebojów ze zdrowiem

Sun...kochanie, bardzo ci wspolczuje...kurde, ale musisz przejsc...na pewno bedzie ok...ale jak czytalam twoj post to jakos mi sie skojarzylo to co pisala moja kolezanka, ktora ma roblem z plodnoscia...ona ma cos takiego jak celiakia (chyba)...cos tam wlasnie jest z trawieniem, jakies diety bezglutenowe, problemy z zoladkiem, problem z rozwolnieniami itd, ale nie wiem dokladnie...poczytaj w necie o tym, bo wiem, ze ta choroba powoduje nieplodnosc..oczywiscie nie pisze to po to, zeby cie zasmucic czy zdolowac, ale tylko dlatego zeby ci pomoc...
Sil...ua! twoja pieknosc kwiaty mi sypac...no chyba bym sie posikala ze szczescia...Boze jakie to by musialo byc piekne! jakby co to sie zglosze, chociaz tak jak pisalam, moj M boi sie slubu jak ognia!:-D no ale kiedy moze jakis odwazny sie znajdzie:-p

reklama
Milia, to dzieciaczki do ślubu masz załatwione, choć wszystkim forumowym byśmy znalazły miejsce, jednakowe sukienusie i garniturki i jazda... Ael, pomyśl i Ty :)

Do góry