reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Kaka bardzo ładny wózek i jaka waga!! :-)

Atlantic mi się osobiście nie podoba, ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.
Cieszę się,że wózek od dawna mam z głowy,uff..przynajmniej to mi odchodzi. Bałam się,że go kupię,a później znajdę lepsza okazję i będe żałowała- ale ani razu nie miałam takich myśli :-) od zakupu fury ani razu nie weszłam na allegro na dział "wózki":-D.

Co do podkładów to ja kupiłam na razie 2 opakowania z belli, ale dokupię jeszcze podpaski te największe z belli i alwaysy "nocne";-)
To tak jak ja :tak:. Dział wózki omijam szerokim łukiem :-D. A jutro przyjeżdża łóżeczko :-):-):-).
Kupiłam nocne Naturella, o takie
Zobacz załącznik 489236nigdy ich nie używałam, ale mają dużą chłonność więc mam nadzieję, że dadzą radę. Belli nienawidzę za słaby klej, a allways mnie uczulają, mam mały wybór. Jak te nie zdadzą egzaminu to sobie ligniny napcham :-D.
A może któraś z Was je miała i może mi polecić lub odradzić? Dziękuję :happy:

reklama
Kapcie, kapciami ale mi przychodzą na myśl jeszcze klapki pod prysznic:-)
Malinowa ja na początku jak ta marka weszła na rynek próbowałam ich podpasek, ale nie tych na noc, i jednak coś mi nie podpasowało. Ale to było parę ładnych lat temu.

Ostatnia edycja:
Kaka - fajna fura:-)

co do podpasek to kiedyś kilka razy kupiłam te naturella (ale nie na noc) i w zasadzie były ok, z tym że ja wszelkich podpasek używałam sporadycznie więc wygórowanych potrzeb też nie miała
ostatnio kupowałam Facelle (czy coś takiego) z rosmana i jak dla mnie taka sama jakość jak wszystkich innych używanych przeze mnie

Co do próbek to ja....
Ja dostalam na pierwszej wizycie u poloznej jakby kupon na plecak z probkami: Kilka rzeczy tam bylo, kremiki jakies plyny do kapieli ulotki itp :D Az jutro wam zrobie fotke sudocreamu.. Bo normalnie az mnie rozczulil :D:D

A ja mam pytanie do kolezanek z Irlandii/UK.. Jakie 'podklady wy uzywaliscie/polecacie? Bo macie juz jakies tam doswiadczenie :D A ja zero :D

uwaga kisiel mózgowy aktywacja: wyczytałam że łóżeczko nocne naturella!! i zastanawiałam się jakie to jest :rofl2::rofl2::rofl2:

To może siennik?! :-D:-D:-D

Pytam o te podpaski, bo jedyne jakich używam to wkładki najcieńsze jakie możliwe (teraz na topie naturella, bo pięknie pachną ;-)), przy okresie zawsze tampony na pierwsze 2-3 dni i później również najcieńsze wkładki. Także pojęcia o podpaskach jakichkolwiek ZERO.

malinowa siostro to tak jak ja, z podpaskami od wielu lat nie miałam do czynienia. U mnie okres to 2, góra 3 dni z czego na noc wystarczały wkładki, mam nadzieję, że po porodzie też będzie w miarę lajtowo bo ja jakoś wylewna nie jestem;-)

reklama
Do góry