Witam się i ja :-)
Witam i obecne juz od dłuższego czasu Mamuśki jak i nową świeżynkę lutową
Co do zakupów dla Maluszka... z doświadczenia wiem, że nie ma co kupować za dużo np kosmetyków
Na początek wystraczy tylko:
- mydełko LUB żel do ciałka i włosów
- oliwka LUB balsam do ciałka
- krem LUB zasypka do pupki
A ja kupiłam wszystko i potem stało (zasypka to do dziś gdzieś się poniewiera w łazience, bo nigdy jej nie użyłam ;-))
Kurcze... wczoraj wstawiłam dwie pralki, poprasowałam, posprzątałam domek i na dzis nie zostało mi za wiele do zrobienia (no... może poza prasowaniem, którego u mnie zawsze jest góra ;-))
Witam i obecne juz od dłuższego czasu Mamuśki jak i nową świeżynkę lutową

Co do zakupów dla Maluszka... z doświadczenia wiem, że nie ma co kupować za dużo np kosmetyków
Na początek wystraczy tylko:- mydełko LUB żel do ciałka i włosów
- oliwka LUB balsam do ciałka
- krem LUB zasypka do pupki
A ja kupiłam wszystko i potem stało (zasypka to do dziś gdzieś się poniewiera w łazience, bo nigdy jej nie użyłam ;-))
Kurcze... wczoraj wstawiłam dwie pralki, poprasowałam, posprzątałam domek i na dzis nie zostało mi za wiele do zrobienia (no... może poza prasowaniem, którego u mnie zawsze jest góra ;-))

taki biedak wrażliwy.
Tak czy inaczej- ta (NIE)przyjemność go nie ominie 
ja nie wiem nawet za jakim wózkiem sie rozglądac, nie znam się na tym. nie wiem jaki materacyk dla takiego dziecka wybrac.
ale poki co udaje ze sie dobrze czuje ogarnelam chate wybieram sie na zakupy moze jak czyms sie zajme to mi sie poprawi