reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja, ja :-), własnie dziś mi przyszedł, sprzedawcę polecam, przesyłka szybko przyszła, generalnie jestem zadowolona (wzięłam też tańszy zwykły bawełniany bez fiszbin), tylko teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam, że wzięłam rozmiar b, cycoli jakiś imponująco dużych nie mam, jak dotąd w ciąży też niewiele urosły, ale zaczęłam się obawiać co będzie jak mi później wykiełkuje jakieś c lub d:szok:

reklama
co do laktatora to ja choć karmiłam to nie uzywałam jakoś nie był mi potrzebny ale mam ręczny z aventu
arwen śliczny kombinezon
mamba wózek fajny
erde śliczne kombinezony w super kolorkach

ja pojechałam też na zakupy do factory to taki outlet ceny naprawdę fajne a rzeczy markowe boz wójcika i coccodrillo..... głównie nakupiłam mojej córci ale i dla małego coś sie dostało

IMG_0281 kopia.jpg
czapeczki dwie po całe 6 zł granatowa całe 11 zł
IMG_0282 kopia.jpg
buciki też grosze bo 6 zł apaszka pod szyjkę no i w smyku szczoteczka do włosów
a tu juz dla mojej córci
IMG_0283 kopia.jpg
paski po złotówc bo były do zakupów za 69 zł plecaczek 19,9
IMG_0284 kopia.jpg
tunika 13,9
IMG_0285 kopia.jpg

sukienki po całe 14.9
IMG_0288 kopia.jpg
kurteczka 34.9
IMG_0289 kopia.jpgspodenki 6,9
IMG_0290 kopia.jpg
płaszczyk z niego jestem najbardziej zadowolona 29,9 przeceniony z 162

Załączniki

• IMG_0287 kopia.jpg
    IMG_0287 kopia.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
i ciąg dalszy bo nie wszystko wlazło
IMG_0291 kopia.jpg
6,9
IMG_0292 kopia.jpgsweterek 10
IMG_0293 kopia.jpgbluzeczka 6,9
IMG_0294 kopia.jpg
spodnie 24,9 jedna z droższych rzeczy ale do ćwiczeń będą idealne
IMG_0295 kopia.jpg

13,9
IMG_0296 kopia.jpg10zł
IMG_0297 kopia.jpg
japonki 6zł a kalosze całe 9zł

szczerze jestem zadowolona w takich cenach to u mnie nawet nie kupie w ciucholandzie a tu kupiłam parę rzeczy na wyrost żeby były na przyszły rok ale i tak jestem przerażona bo muszę mojej pięcioletniej córce kupować na 140 cm czyli z metek wychodzi że tak na 10 lat :szok:

Co myślicie o tym wózku i tej kolorystyce? Powiem szczerze im bliżej zakupów tym większy mam mętlik:tak:Zobacz załącznik 489729
Wózek fajny,ale ten biały chyba za bardzo będzie się brudził. Często jest dotykany,ale to oczywiście moje zdanie tak poza tym to podoba mi się ;-)

ja mam laktator aventu i sobie go chwale. Znajoma w szpitalu maiala medela elektryczna gdyby nie byla taka droga to pewenie bym ja kupila. Ale wlaściwie co kobieta to rozna opinia moja kolezanka zachwal lakta taka zwykla za 9 zl.

Ja do mojego aventu moge od razu butelek dolaczyc lub pojemniki do przechowywnia. Wiec mi bardziej to odpowiada.

odwiedzil mnie dzis listonosz i dostalam sliczny kombinezon na maluszka i dwie szt body, pieluszki huggis i tetrowe.\

tak wiec pozostaje mi tylko kupic jeszcze kosmetyki do kapieli ale to w przyszlym miesiacu.
Mam takie pytanie odnosnie oslonek na piersibo powiem szczesze nie wiem jaki rozm mam wybrac, 80C nosze i nie wiem czy S czy M.
Rozmiary osłonek nie mają nic do rozmiaru piersi.Tutaj raczej chodzi o sutki czy masz wklęsłe czy wypukłe. U mnie były do wyboru L uniwersalne lub S mniejsze ,wzięłam te pierwsze,ale po przymierzeniu okazały się za duże i kupiłam S

co do laktatora to ja choć karmiłam to nie uzywałam jakoś nie był mi potrzebny ale mam ręczny z aventu
arwen śliczny kombinezon
mamba wózek fajny
erde śliczne kombinezony w super kolorkach

ja pojechałam też na zakupy do factory to taki outlet ceny naprawdę fajne a rzeczy markowe boz wójcika i coccodrillo..... głównie nakupiłam mojej córci ale i dla małego coś sie dostało

Zobacz załącznik 489758
czapeczki dwie po całe 6 zł granatowa całe 11 zł
Zobacz załącznik 489759
buciki też grosze bo 6 zł apaszka pod szyjkę no i w smyku szczoteczka do włosów
a tu juz dla mojej córci
Zobacz załącznik 489760
paski po złotówc bo były do zakupów za 69 zł plecaczek 19,9
Zobacz załącznik 489761
tunika 13,9
Zobacz załącznik 489762

sukienki po całe 14.9
Zobacz załącznik 489765
kurteczka 34.9
Zobacz załącznik 489766spodenki 6,9
Zobacz załącznik 489767
płaszczyk z niego jestem najbardziej zadowolona 29,9 przeceniony z 162
Śliczne zakupy ,no i te ceny atrakcyjne.
Erdeśliczne buty.Ja mam laktator dokładnie taki tylko kolor niebieski ,mi najbardziej chodzi oto jak zastój będę miała żeby chociaż trochę odessać tego mleczka.
http://allegro.pl/mambaby-laktator-reczny-i2539759475.html

Ostatnia edycja:
Wow dziewczyny, ale szalejecie:szok: Zakupy cudne:-)
Erde kolory kombinezonów są świetne i tak jak mówi Malinowa idealne na szaro burą zimę:-)
Nikolaa ten plecaczek kot jest wyjątkowo uroczy:-D
Mamba wózek bardzo fajny, tylko też zastanawiam się nad jego praktycznością w związku z tymi białymi elementami tapicerki.
Co do laktatora to ja też się zastanawiam, który będzie najlepszy. Kusi mnie medela mini electric bo jednak przy dwójce dzieci czas jest na wagę złota, a jednak elektryczny chyba będzie szybciej pokarm ściągał.

super zakupy :-) gratuluję

Co myślicie o tym wózku i tej kolorystyce? Powiem szczerze im bliżej zakupów tym większy mam mętlik:tak:Zobacz załącznik 489729

wizualnie bardzo mi się podoba, jedynie też bym się obawiała o te białe elementy, czy nie brudziłyby się za bardzo

hop hop hop:)
1wsze zakupy dla Maluszkowatego! ale się cieszę, jak małe dziecko z lizaka :) Zobacz załącznik 489756

śliczne :-)

arwen, mam taki sam kombinezon (a nawet dwa), tylko jeden żółty, a drugi zielony. Oba kolory takie, że dają po oczach, ale co tam, dostałyśmy od rodziny i w głębokim wózku nie będzie za bardzo widać;-)
Zobacz załącznik 489757

kombinezony bardzo fajne, ładne żywe kolorki :-)

Nikolaa, pięknie poszalałaś i same cudeńka i to za jaką cenę :-)

Co do laktatora to ja mam ręczny z aventu, dostałam przy Olusiu i póki co zostanę przy nim. Trochę namachać się trzeba, ale raczej nie będzie mi często potrzebny (mam nadzieję)

arwen fajny kombinezonik, a posciel cudna - mino ze jakas taka jasna :D
Mamba_2008 wozek fajny, co prawda biale czesci moga byc klopotliwe, ale w sumie na kazdym kolorze dziecko potrafi plam narobic :p
erde kombinezony bardzo fajne, żywe kolory - co sie przejmujesz ze 'widoczne' ja szczerze powiem to mam dosc tych wszystkich blekitow i rozow [na dodAtek wyblaklych - a tutaj w wiekszosci takie mozna tylko dostac]

Nikolaa ladne zakupy :)

....ale i tak jestem przerażona bo muszę mojej pięcioletniej córce kupować na 140 cm czyli z metek wychodzi że tak na 10 lat :szok:
Nikola a z jakiego miesiaca jest twoja cora? i Ma az 140 cm? jejjjjuuuuu ... masakra jaka duza[wysoka] !

reklama
Do góry