reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewelinka kurcze no ....:( przykro mi ,że znowu straciłaś Niunię ....
jejku czemu sie tak dzieje???
ale widzisz ..silne jestesmy i trzeba sie brac z życiem za bary..
przytulam kochana ...

jak to sio???? no paczaj ...to już się od mamusi odgania hahahahaaa słodziak mały,ale to musi śmiesznie wyglądać hahahahahaaa

a stalaktyty i inne stala...pewnie,że pamiętam :))
i przymierzalnię :szok::zawstydzona/y::-D:-Dahahahahhaaaa a Ty pamiętasz ??? :))
na bank!!! :)))

udanego urlopowania Wam życzę ..
my bylismy w maju w górach na 5 dni...w lipcu Zuza miała 2 tyg półkolonii ,teraz byli 2 tyg na Pomorzu u moich rodziców a teraz w domu bo robimy elewację i forsa potrzebna :)
tak więc urlop wzięłam ,żeby być z dziećmi..

mmm sukienka git :))
a dla Malej kup skoro tak Ci sie podoba ,ale 90cm to na roczne dziecko albo nawet starsze..pomyśl w jakie miesiące będzie miała rok czy wynosi ..bo jak kupisz i będzie dobra zimą to lipa...

dzieci mnie znowu na rowery ciągnął wiec idę ...

Mama, czekaj...przymierzalnię??? :-D:-D Pamiętam tylko pozycję wypatrzoną w marketowskiej gazetce i moją propozycję dla P - mina ochroniarza bezcenna :-D:-D:-D
Kryśka, no nie mamy leTko. Ale zawsze spadamy na cztery łapy, więc damy radę! ;-)
To dzieciaczki też miały ciekawe atrakcje! Fajnie! Teraz musicie korzystać, bo jeszcze chwila i do...szkoooooły...;-)
Buziaki dla Twojej rodzinki*

mama zimą można coś pod nią założyć, np koszulkę i rajstopki, a akutar są dodatkowo przecenione z 80 na 40 zł!!

a co do mojej sukienki to jestem średnio przekonana, ale żywcem nie miałam co kupić a ta była możliwa

Ewelinka dzięki ....ucałuje moje bąki ;)
póki co jeszcze chętne są do całowania...choc Domi woli w szatni w przedszkolu niż w klasie przy kolegach :)) przy kolegach to mi 5 przybija :)

rozwiesiłam drugie pranie i jedziemy na te rowery bo mnie zamęczą :sorry2:
moje dzieci ..cały dzień w ruchu a potem jedza jak chłopy na budowie :-p

mmm no to decyzja zapadła ;) kupuj ta sukienusię skoro taka pikna ;)

właśnie ...szkoła...jeszcze muszę Zuzi książki kupić :baffled:

mmm fajna fajnsa,,taka szachowa:)) warcabowa:))))

mamita no wlasnie chlopw domu to mus sie zajac nim:))

ewela przykro mi:((((...co sie dzieje,,ech..
a krolikowa:-D dobreee...

Nikusia ty cholerko..juz mniej wazysz niz ja,a te same wzrosty mamy...ja od dzisiaj an diecie..bo za dwa tyg do pracy powrot,,to musze 4kg zgubic...

mmm poczytałam i masz jedna literowke,,chyba ze tak mialo byc:)))) NACZ POKOIK:)))napisałas...i bardzo fajne miejsce widac...

Ostatnia edycja:
mmm fajna fajnsa,,taka szachowa:)) warcabowa:))))

mamita no wlasnie chlopw domu to mus sie zajac nim:))

ewela przykro mi:((((...co sie dzieje,,ech..
a krolikowa:-D dobreee...

Nikusia ty cholerko..juz mniej wazysz niz ja,a te same wzrosty mamy...ja od dzisiaj an diecie..bo za dwa tyg do pracy powrot,,to musze 4kg zgubic...

mmm poczytałam i masz jedna literowke,,chyba ze tak mialo byc:)))) NACZ POKOIK:)))napisałas...i bardzo fajne miejsce widac...

a co ty chcesz gubic?!
literówke poprawiłam dzięki :)

reklama
Do góry