Mama... jem tylko chleb razowy albo pełnoziarnisty, nabiał, mięso, kasze gryczane, brązowy ryż,
Posiłki co 3 godz. Ostatni 17-18:30!!! Do tego bardzo dużo piję i albo bezpośrednio przed albo po...a wcześniej to jadłam i piłam i potem miałam zawirowania żołądkowe...
No ale ja nie jem słodyczy, żadnych soków, napojów, chipsów, frytek, prażynek i całej tej otoczki... mało tego, żadnych ziemniaków, marchwi, buraków, kukurydzy... ŻADNYCH OWOCÓW I ALKOHOLU :-

-( Oczywiście fastfoody, Mc Donaldsy, KFC, PIZZERIE ITD odpadają...
Także w moim przypadku nie jem tego, co najbardziej mnie tuczyło i co lubiłam... bo jadłam bardzo duże porcje, a o słodyczach nie wspomnę, bo ja w szpitalu pracuję, więc tych dobroci było w bród także niejednokrotnie nie jadłam normalnego posiłku tylko słodycze

...wstyd wiem...no ale okazja zawsze się znalazła...
Obiadki też są raczej dietetyczne, makarony tylko razowe, praktycznie nie smażę.... no a po ostatniej wizycie u gina małż ma także jeść dużo błonnika więc jedziemy na tym samym wózku

To tak z grubsza... teraz czekam na Xsylitol...i może sernik na niedziele upiekę bo ser możemy tylko cukru nie więc podmienię go ksyliotolem... a potem np. będę już mogła piec ciasteczka z mąki razowej z otrębami itd...no ale ksylitol mi potrzebny
KAHAKA - WIDZIAŁAM DZIĘKUJE HAJ :-)