reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm klikniete ;))

Koralikowa ja teraz cholercia poszłam w górę o kilosa bo @ :wściekła/y:nie dość ,że przylazła to jeszcze wodę zatrzymuje..mam nadzieję ,że na dniach się jej pozbędę ..

Zjola Ty miałas dziś mieć wizytę ??????????????czekamy!!

Olunia na Ciebie też czekamy!!

napisałam do Błonki ,że wszystkie Jej gratulujemy ,że wczoraj była gwiazdą i niech dochodzi do siebie :)

witam
juz po wizycie no to tak owulacja była widział na usg ciałko zółte i powiedział ze mam zrobić test ciazowy za 12 dni przepisał mi duphaston mam brać po 2 dziennie a jeśli dostane @ to go przestać brać przepisał mi także kolejne opakowanie CLO jak by się nie udało,i wszystko było by fajnie jak by nie to że powiedzia mi że owulacja była w wekend a na po przedniej wizycie powiedział mi wtorek środa i ja sie wtedy przytulałam w piątek i sobote była przerwa bo M juz nie wydolił mam nadzieje że to czwartkowe przytulanko wystarczy w końcu plemniczki żyją prawie 2 dni no chyba że wczoraj była owul, to też by sie udało zobaczymy dziewczynki dzięki za&&&&&&&&&&& bardzo mi pomagają:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

olus to czekamy z toba cały czas:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymamy:)))

mamita ja od jutra bede na diecie,,w sumie dzisiaj prawie nic nie jem,bo sie zle czuje..

Olunia no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby ~~~~o przeżyły z czwartku:))
a jakie masz endometrium -mówił ginek?

Koralikowa a co to Cię dopadło ,że źle się czujesz??

ja z kolei mam @ i ciągle coś przegryzam ;/;/

MAMA
nie nie mówił jak mi powiedział że owulacja była to juz o niczym innym nie myślałam
no mam nadzieje że przeżyły jesli w czwartek było przytulanie to niby powinny wytrzymać nawet do niedzieli siedziałam i czytałam ile max moga żyć i mówią że 72h może się uda puki co bardzo mnie dzis bolą jajniki te 12 dni do testowania bedą trwały wieki:(((((((((((((((

życzę miłego wieczorka ja zmykam do wyrka papapap dziewczynki

reklama
Do góry