reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
nie sądzę aby to było na implantacje... ale to nic. trzeba iść dalej przed siebie...

u nas we wrześniu bedzie 3 lata jak sie staramy o drugie i co? :-( ech.... dołujący temat

Koralikowa to suuuper !!!
Szkoda, że ja o swoich tego powiedzieć nie mogę...na prawdę nic dobrego...
Kinia...
ale dlaczego nie???? Wiem, że takowe się zdarzają także dopóki @ brak &&&&&&&&&&&&&&& PO ZA TYM kochana zaszłaś w ciąże tak???Doszło do zapłodnienia...więc JEST TO MOŻLIWE I KONIEC KROPKA!!!! BĘDZIE DOBRZE!!!:tak:

jestem ..farba odebrana,zapłacona..wchodza z robotą w poniedziałek o 7.00 z rana ..no chyba ,żeby ..padało:dry:

Kinga głowa do góry ..

Nikusia jak sobie przypomnę jakie miałam masakryczne bóle głowy przy anty to odechciewa się wszystkiego...

Koralikowa ja też ostatnie dni umierałam na ból głowy a dziś póki co ok..
smacznej kawki:)

ja przy arbuzie ..podłoga schnie .

MAMA ja na drugie POLA prześliczne imie pop mojej kochanej babci widzę że i ty jetseś arbuzowa to jest jedyna przekąska jaką jem mozna sie najeśc i wszystko wysikać:)

Nikusia -dzięki

KInga głowa do góry mi minęły 3 lata w czerwcu będzie dobrze musi być:)

Zmykam sprzatać bo dzieciaczki zrobiły taki bałagan że masakra mama przy kompie a dzieci szaleją mam u siebie na wakacjach chrześnicę ma tyle lat co Zbyś i maja 2 razy więcej ciekawych pomysłów na zabawe i na głupoty wraca dopiero 1 września a jest juz 7 tyg więdz mam co robić zmykam papatki:)

Dziewczyki muszę się o was zapytać powiedzcie mi dokładnie niby wiem o co chodzi ale

jak to jest z tą szyjką podczas ciąży zamyka się ale tak całkowicie że nie mozna w nia palca wsadzić czy jak? zawsze jak ją badam mogę w nią wsunąć palec tak 1/4palca i jak się ona układa .Czytam artykuły ale nie ma to jak was sie zapytać :)

Hej Kobitki :-) U nas od rana pada deszcz:-(.
Amalfi moje gratulacje :) Bardzo się cieszę.
Kahaka fajnie że chrzciny się udały
Błonka gratuluję córeczki:-)

Ja dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie w krzyżu i mam śluz taki jakiś różowy. A wizyta u gina w ten czwartek.

reklama
Dzień dobry
Aleście się rozpisały!
Pola to też mój typ na imię dla dziewczynki. Podoba mi się też Alicja, tak jak Bree dała córci.
olunia, z tą szyjką to różnie, ja miałam raz taką raz taką, ciężko to opisać.
ewelina, ja Ciebie kojarzę z CPP :tak:

Moje dziecko dziś postanowiło wstać o 5.20...no cóż :-D

Do góry