reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewelinka a tak ..z Majqą tez mam kontakt...

Kahaka no to dzis nie pospałaś :-p

mmm jak tam tort :)?? pewnie wyszedł pysznie piękny ;)?

a nasza Zjola miała miec w poniedziałek ginka ..liczyłam,że wleci ,ale nie ....ja nie mam do Niej nr:-(

byłam na długim spacerze z dziećmi i Bono..potem zadzwoniła sąsiadka ,że chce hennę bo wyjeżdza wiec podeszłam zrobić i zapłaciła mi w naturze :))) dostałam siate fajnych ubranek dla Domisia :)

teraz siadamy do spagetti.

U mnie juz po gosciach......

HMMMM ja nie wiem co komu...o zjoiliiiiii caly czas mysle????????????
nikt nie ma nr do niej...lipaaaaaaaaa

Widze tu nowe postacie,ja nie znam,,miło mi:)))

Ja nie w temacie o lekach itp....wiec nie wypowiems ie nic....

mmm kliknelam

ja do Zjoli pisałam... narazie cisza... dam znać.

Zajrzyjcie na zamkniety proszę, poruszyłam ważny temat. Jak wrócę z rowerów to zajrze do was... :]

IMG20120814_001.jpg

nikusia cześć :p
ewelina no chcieć :-D
mmm ale ciachoooo, weź mi nie rób tego kobieto, zjadłabym sobie teraz tort taaaaki mega nadziany kremem i z wódką najlepiej żeby był mmmmniam... hmm, wiesz co, nieraz to by człowiek oszalał czekając na cud, a napewno badaliście się z m bardzo bardzo dokładnie...? bo jakaś przyczyna musi być, ja nie wierzę w to, że invitro jest jedynym ratunkiem, może coś przeoczyliście?
zjola co u niej?? właśnie, jak się czuje, coś nie widać jej tu ostatnio...
kinga idę oblukać co naq zamkniętym
koralikowa super koraliki ;)
tak wogóle to cześć wszystkiiiiim!!! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esmeralda tort jest z kremem kawowo adwocatowym :)
przebadaliśmy się dokładnie, nie miała tylko hcg alw lekarz twierdzi że nie ma sensu robic

reklama
Do góry