reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Luty 2013

Dzień dobry. Postanowiłam się przywitać bo od czasu do czasu podczytuję a mało piszę. Od 24 już na L4 lecę więc w pracy trochę odpuszczam i błogo hasam po necie :) Miłego dnia z zimnego i mokrego Lublina

reklama
bella byłam w Miedzylesiu w dawnym kolejowym
Kasiulec a może jak miałaś badanie wziernikiem to jakieś podraznienie?
my zaraz znów lecimy do lekarza, ale dzis to nie ja mam wizyte;) ale po południu Usg genetyczne

Kasiulec - bądź dobrej myśli i się nie stresuj. Będzie dobrze.
Ja sobie na śniadano zażyczyłam jajecznicę, była bardzo dobra a teraz mnie mdli:baffled: Ale będę twarda nie oddam jej tak łatwo:-)
Dzisiaj idziemy z mężem na grilla do znajomych i zastanawiam się co ja będę jeść, bo na sam zapach grillowanego mięsa mi niedobrze, chyba wezmę suchy prowiant.
A tak poza tym to mam mega lenia i nic mi się nie chce.

ja ostatnio na grillu suchy chleb jadłam :-D za to najgorsze było dla mnie jak pojechaliśmy do znajomych i dostałam dużą porcję sałatki z kurczakiem, każdy kęs popijałam, ale i tak końcówki nie byłam w stanie dokończyć
nie no ja jakoś się nie martwię, szczególnie po rozmowie telefonicznej, moja siostra całą ciążę miała plamienia, leżała i problemy z sercem, więc o nią to się stresowałam, a ja to stawiam, że od nadżerki mogło mi się to pojawić

Dzień dobry. Postanowiłam się przywitać bo od czasu do czasu podczytuję a mało piszę. Od 24 już na L4 lecę więc w pracy trochę odpuszczam i błogo hasam po necie :) Miłego dnia z zimnego i mokrego Lublina

Meriderka witaj ja tez Lublinianka....gdzie zamierzasz rodzić...fajnie byłoby się poznać....

Dzień dobry u nas zimno i leje...my powoli szykujemy się na jutrzejszy wyjazd....

trzymam kciuki za dobre wasze samopoczucie, żeby plamienie nie było oznaką niepokojących objawów...

ja dzisiaj też mam wizytę u ginki....

hej
ja oczywiście dzień zaczęłam od rzygania :(
u nas słoneczko za oknem, pranie wstawione, młody już mi tu z butami biega, a ja nawet nie miałam się jeszcze kiedy uczesać :/

hej laseczki:* melduje się, że żyje i mam się w miarę dobrze:) nie odzywałam się bo coś mi net szwankował. od dzis na zwolnieniu jestem:)

bella gratuluje córci!

witam też nowe mamusie i cieszę się z Waszych udanych wizyt:)

takiego przez Was smaka mam na sałatkę jarzynową i galaretkę:-D musze na obiad miecho meżowi i tacie zrobic a na sama myśl mnie mdli.... odezwe się potem:*

reklama
wiecie my coraz poważniej myślimy nad oddaniem naszego kociaka, nie mamy dla niego czasu, zapominamy o nim, korzystając z kuwety budzi tośkę, mamy za małe mieszkanie na kota i 2 dzieci:(
może któraś jest chętna na adopcje brytyjczyka?

Do góry