Mysiochomis
:*
Flaurka w ten czwartek na 13.40 mam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Młoda podobnie jak dziecię Flaurki będzie mięsożercą- ulubioną potrawą jest gąsienica
Ale jak jej nie ma w pobliżu to i ręczniczek wystarczy. W foteliku najsmaczniejsze są pasy oczywiście
Wszystko zaślinione.

a malzenstwem jestesmy od lat 3 (rocznica byla przed ok. 2tyg, bylismy z tego tytulu w kawiarni ale nasz dzieciowo-psi inwentaz zdominowal "romantyzm" 
)
Dobrze, ze dziecko nic z tego nie rozumie 
Na 1000 km (w tym 600km po PL jesli dobrze szacuje) nie odwazylabym sie z takim maluchem w jeden dzien. Wolalabym zrobic miedzynocowanie na trasie - dla dobra wlasnie pleckow synka. I duzo, duzo dlugich przerw - spacerowanie z wozkiem itd. My nie moglismy jechac noca, bo bylismy w hotelu a w tych, jak wiadomo, doba hotelowa konczy sie kolo poludnia, to ile mielibysmy czekac na trawniku w 30st upale? ;-) Poza tym zalozylismy, ze beda to znow dwie godziny (a nie 6, z tym, ze 3 to byly postoje) z klima (wiem co znaczy brak klimy, bo nam sie w zeszlym roku popsula
) i jeszcze po drodze w polowie kilkugodzinna przerwa nad jeziorem w cieniu. Mial byc wiec lajcik a wyszedl hardcore 

a rocznice slubu 16 wrzesnia (6 lat) ...i wtedy tez zrobiłam test ...och wspomnienia ...linijką nie sprawdzałam nie widzę jakiś odkształceń, to raczej jest w stanie ocenić pediatra.A coś Cię martwi?mam pytanie czy wasze dzieci maja idealnie prosty kręgosłup?