reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej dziewczyny obecny nr strony to rok mojego urodzenia :-) ale stara jestem :-p

Dziewczyny ja nie wiem co jest grane:no:, temperatura nie idzie w górę :no: a śluz zrobił się wodnisty w razie czego nie biorę już wiesiołka bo może termometr się zepsuł ale sprawdzałam go w niedziele i jak go trzymam pod pachą to pokazuje więcej niż tylko do 36 stopni, może mam cykl bezowulacyjny co???? :angry::angry::angry:
Mężuś wczoraj nasmarował się maścią bał się że będzie szczypało ale był pozytywnie zaskoczony :-)

Agnieszko zasadniczo to dzisiaj nie testowałam bo się spodziewałam @ ale pewnie jak bym siknęła i tak by nic nie wyszło...a śniło mi się w nocy,że zrobiłam 3 testy w pracy ( nie wiem czemu akurat tam ha) i wszystkie wyszły pozytywnie....szkoda,że to był tylko sen...:-D

Asita wypraszam sobie bo to też mój rocznik :D także proszę mi tu ze starością nie wyskakiwać ;) a swoją drogą ale Ty spostrzegawcza jesteś ;D dobrze że mężowi ulżyło nie potrzebnie się tak bronił ;)
A mi się dziś śniło że urodziłam chłopczyka ale pod jakimś znieczuleniem że w ogóle porodu nie pamiętałam i byłam strasznie smutna że to tak szybko się ciąża rozwiązała a nawet ruchów nie zdążyłam poczuć..a w drugim śnie miałam już drugą córeczkę i tak bardzo ją tuliłam że aż mała się z płaczem obudziła tak ją ściskałam przez sen bo spała dzisiaj z nami :D to dopiero są schizy..:/

Oj Asita... bo ja się pogniewam na amen...
Zonqa jakbyś chciała zobaczyć to kocyk jest na stronie 1972
Już pojutrze mój ukochany przyjedzie :) bardzo późnym wieczorem na nowe lotnisko, które jakiś szaleniec nazwał lotniskiem Warszawa Modlin, a jedzie się z niego do Warszawy około godziny, jak nie więcej i potem z Warszawy do mnie do domku też prawie godzinka... więc dotrzemy do mieszkania około 1 w nocy a w piątek muszę iść do pracy...

no i nie ma dzidzi :( a już się nastawiłam, więc oficjalnie zaczynamy starania o maleństwo. Zacznę mierzyć temp, nie wiem czy potrafię ją odczytać, w razie co liczę na waszą pomoc :) Dziś biegnę po kwas foliowy :) @ dostałam 17.08, nie wiem czy liczyć nawet od 16 bo jakieś plamki się już tego dnia pojawiły, ale w sumie ból przyszedł 17...
Trzymajcie kciuki, jak i ja za Was trzymam :)

reklama
Do góry