Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zawieszone staraczki do odwołania:
Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................@10-11.08.2012 wieszam się do sierpnia lub września
Frutty...................@ zawieszona.
kejtis......................@ 05.08.2012 (7) wieszam się Sailor_moon...........@ 21.08.2012 wieszam się do ogarnięcia
Dziewczyny, wróciłam od koleżanki. Kocyk dany, podobał się. Przynajmniej tak mówili...
Mały jest słodki, trzymałam na rękach. 8 dni ma zakochałam się i teraz jeszcze bardziej chcę dziecko, już tak, że bardziej chcieć nie można...
Zmęczona jestem, jeszcze tylko wkleję zdjęcie Fiśka
Od razu mówię, @ dalej nie ma. Może muszę się nakręcić na ciążę to od razu przyjdzie, jak to zwykle bywa. aczkolwiek wczoraj mój A jak przyszłam z pracy to siedział w pokoju i obserwował jak się panoszę po chacie i jak już usiadłam to mówi do mnie "a Ty co masz takie cycki wielkie?"... Ale wiecie co jest w tym wszystkim najlepsze? Że kompletnie mnie brzuch nie boli. A nie pamiętam cyklu żeby przed @ mnie nie bolał... Tylko kręgosłup strasznie boli... Wczoraj się nawet masażu doczekałam od narzeczonego także w sumie to już nie wiem co jest grane. Jeśli miałabym być w ciąży to beta strasznie wolno przyrasta skoro testy nic nie wykrywają... A ciul z tym... Dobrze, że nic nie czuję przed @ tym razem bo przynajmniej mam samopoczucie dużo lepsze. ))
uff to się napisałam.
Myniu figiel ma taki sam wyraz pyszczka jak moja Luśka jak chce ziewnąć hahaha ale słodziak straszny z Niego
Martuchaa termin wg OM 1maj
A moja to pierwsza ciąza,wiec kazda dolegliwosc jest rownoczesnie moim debiutem:-) Wiesz ja chcialam pracowac do 6/7 miesiaca ciazy....teraz jeszcze 1 nie upłynął a ja juz nie daje rady w pracy mam dyzury dzienne i nocne po 12 godz. a ja ostatnimi czasy po 15minutach wymiekam
agacynda a ty kochana to strasznie uparta jestes,ze na ta Bete nie chcesz isc. Cierpliwy człowiek z ciebie!
Zawieszone staraczki do odwołania:
Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................@10-11.08.2012 wieszam się do sierpnia lub września
Frutty...................@ zawieszona.
kejtis......................@ 05.08.2012 (7) wieszam się Sailor_moon...........@ 21.08.2012 wieszam się do ogarnięcia