reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kochane moje domik i pianko bez obrazy :) wy jesteście z nami ciągle :) dziękuję :) chodziło mi o dziewczyny które długo były na tym forum a po zaciazeniu już do nas nie zaglądają mimo że się udzielają na BB

reklama
Ja sobie tez wypraszam! (foch). A tak seriooooo sorry za bledy,siedze w pracy 12godzine i pisze z telefonu.cos mi te forum nie dziala na komorce;( podczytuje Was dzisiaj w wolne chwile;) mam pare uwag;) ale odpisze jak dotre do domu w koncu;) pozdrawiam kochane!

Właśnie Noelle piękny suwaczek :-D ja też taki chcę :-(
Pianko na właśnie też tak myślę, że jakby posmarował się przed seksowaniem to by mi wszystko w środku zostawił, ale dzisiaj powiedział mi, że już go tak nie boli i nie piecze :-):-)

Asita Ty zajedziesz tego swojego chłopa:-p:szok:
Mynia kocyk piękny!!!
Sailor ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie! Zróbcie badania, to bardzo uspokaja jak się okazuje, że wszystko ok :tak:a jak nie to będziecie się leczyć, a nie zastanawiać czemu nie wychodzi:tak:
Noelle suwaczek śliczny!

My działamy- u mnie dni płodne więc nie żałujemy sobie;-)
Ja gdzieś przeczytałam, że przytulanki jak najbardziej wskazane są codziennie, chyba że ktoś ma problem z ilością/jakością plemników to wtedy trzeba co drugi dzień. W okresie najbardziej płodnym oczywiście:tak:

rożniczka wykorzystaj męża to też będziesz miała taki ładny :) także działaj jak paprotki nakazują ;) śmiać mi się chce z mojej małej kupiliśmy jej dziś nocnik i wszędzie go targa ze sobą i kombinuje żeby tylko na nim posiedzieć albo chociaż nogi do niego wsadzić ;)

hej dziewczyny

Ja dzis pierwszy dzien po urlopie w pracy byłam i styrana jestem strasznie :no:

Dziś albo zawcześnie zmieżyłam temperaturą (jakieś 2 godziny wczesniej niż przez ostatnie dwa tygodnie) albo po prostu się nie udało bo tempka spada w dół. Śluzu już prawie nie ma tak sucho się zrobiło ... to co mnie jeszcze dziwi to bolące cycki i szyjka która jest wyjatkowo wysoko i taka dziwna w dotyku jak na tą porą cyklu. Zazwyczaj była już nisko i taka jak kamień... no cóż zobaczymy co to będzie...

Idę coś zjeść bo jeszcze nic od obiadu nie jadłam...

reklama
lusia19900 kochana tak jak dziewczyny mowia,lec w srode ponownie na bete. Mysle,ze cos jest na rzeczy. Po drugim wyniku sytuacja powinna byc juz mniej wiecej jasna. Jesli to ciaza i wszystko przebiega dobrze to poziom bety powinien podniesc sie raz jeszcze o tyle:D

Poza tym dziewczyny mialam tyle do napisania i juz opadłam z sił. I sie skupic nie moge;D Powiem Wam ze kondycyjnie juz wymiekam. Wogole nadaje sie tylko zeby lezec i spac.A zamiast tego 12 godzinne dyzury:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry