reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
moje chłopaki już śpią
ja poskładałam ciuchy w nosie mam prasowanie
E-LONA mnie już gardełko nie boli ale mam katar
Kamil nie ma już katarku i nawet mniej kaszle więc obejdzie się bez lekarza,mam nadzieję

a co do rodziców to ja mieszkam w opolskim a oni na śląsku i z wiązku z tym że nie mam samochodu nie mogę sobie pozwolić na odwiedzenie ich ot tak niestety
fajnie miałaś z tą :-)ćmą
KANIU oni mają telefony na karty a do sąsiadów nie mam żadnego nr a moim bracia to oni często zmieniają nr i też nie mogę się dodzwonić bo niby na jaki nr
no jedynie do babci zadzwoniłam ale ona też nic nie wiedziała.współczuję zastrzyków
Ale odezwali się już sami po moich tysięcznych mesach(tak Kamil mówi na sms) i kilkunastu telefonach hehe
po prostu chcieli odpocząć
tylko co by mi z tego odpoczywania ich żadnych braciszków albo siostrzyczków nie przybyło
u Nas 41stopni
może jednak rozłożę z powrotem ten basen
Nic uciekam.Miłego wieczorka

E-LONA mnie już gardełko nie boli ale mam katar

KANIU oni mają telefony na karty a do sąsiadów nie mam żadnego nr a moim bracia to oni często zmieniają nr i też nie mogę się dodzwonić bo niby na jaki nr

Ale odezwali się już sami po moich tysięcznych mesach(tak Kamil mówi na sms) i kilkunastu telefonach hehe

u Nas 41stopni

Nic uciekam.Miłego wieczorka
a witam Amelka wstała o 7.30 i padła o 19...fajnie cały wieczór miałam czas spokojnie sprzątnąć posiedzieć w wannie...mój P zrobił kolacje Juli a ja odpoczywalam tylko zastanawia mnie o której ona wstanie i dlaczego tak rano...
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Mój wreszcie zasnął,zakatarzony :-(Wieczorem jeszcze jechaliśmy do apteki po syrop i spray do nosa bo się skończył.strasznie był rozdrażniony jak usypiał,wcale się nie dziwię.Mam nadzieję,że nocka będzie spokojna,żeby on się nie męczył i żebym ja miała czysty umysł jutro w biurze,ehhh.Uciekam się kapać i jakieś ciuchy na jutro przygotować i spać.Buziaki.Basiu ciesze się,że jednak był kontakt ze strony rodziców.
reklama