reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania ważne, że zastrzyki pomagają. No i masz rację, że czas leczy rany. A może wnuczkę podrzucaj częściej to na myślenie dziadkowie czasu nie będą mieli.

A gdzie Wy wszystkie wybyłyście? Ćmy się przestraszyłyście?

reklama
E-lona właśnie taki mam zamiar, i może na nocki zacznę ją zostawiać będzie babcia miała co w nocy z dzieckiem robić albo od 4 rano.
I co tu taka cisza???

moje chłopaki już śpią:sorry2: ja poskładałam ciuchy w nosie mam prasowanie:-D
E-LONA mnie już gardełko nie boli ale mam katar :baffled: Kamil nie ma już katarku i nawet mniej kaszle więc obejdzie się bez lekarza,mam nadzieję:nerd::baffled::dry: a co do rodziców to ja mieszkam w opolskim a oni na śląsku i z wiązku z tym że nie mam samochodu nie mogę sobie pozwolić na odwiedzenie ich ot tak niestety :baffled: fajnie miałaś z tą :-)ćmą
KANIU oni mają telefony na karty a do sąsiadów nie mam żadnego nr a moim bracia to oni często zmieniają nr i też nie mogę się dodzwonić bo niby na jaki nr:crazy: no jedynie do babci zadzwoniłam ale ona też nic nie wiedziała.współczuję zastrzyków:crazy:
Ale odezwali się już sami po moich tysięcznych mesach(tak Kamil mówi na sms) i kilkunastu telefonach hehe:-D po prostu chcieli odpocząć:happy: tylko co by mi z tego odpoczywania ich żadnych braciszków albo siostrzyczków nie przybyło:dry:

u Nas 41stopni:szok: może jednak rozłożę z powrotem ten basen:dry:

Nic uciekam.Miłego wieczorka

Baśka moja też na sms mówi mesy - mamo piszesz mesa? jak też piszę mesa i klepie cyferki w telefonie. Dobrze że się rodzice odezwali, na pewno spokojniejsza będziesz.

Baśka samo szczęście (jak to mawia mój syn), że rodzice się odezwali. Ciekawe skąd mu się takie powiedzonko wzięło. A nie chciałabyś kolejnego rodzeństwa? :-p;-):-)

a witam Amelka wstała o 7.30 i padła o 19...fajnie cały wieczór miałam czas spokojnie sprzątnąć posiedzieć w wannie...mój P zrobił kolacje Juli a ja odpoczywalam tylko zastanawia mnie o której ona wstanie i dlaczego tak rano...

Mój wreszcie zasnął,zakatarzony :-(Wieczorem jeszcze jechaliśmy do apteki po syrop i spray do nosa bo się skończył.strasznie był rozdrażniony jak usypiał,wcale się nie dziwię.Mam nadzieję,że nocka będzie spokojna,żeby on się nie męczył i żebym ja miała czysty umysł jutro w biurze,ehhh.Uciekam się kapać i jakieś ciuchy na jutro przygotować i spać.Buziaki.Basiu ciesze się,że jednak był kontakt ze strony rodziców.

Gwałtu, rety!
Co się dzieje?
Czemu tak tu wiatr wieje?

Agusinka i o której pobudka była?
Czarodziejka zdrówka dla Krzysia i powodzenia w pracy.

Ostatnia edycja:
E-lona aż mnie zawiało ;-) a jak Twoje Skarby się dziś czują?
Czarodziejka trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, zdrowia dla Krzysia.
Agusinka wyspałyście się???

reklama
Do góry