reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

An@k, masz linka :-) Obserwacja cyklu - enpr.pl A na wciśnięcie fluidków spoooko, znalazłabym sposób ;-):-) siłom i perswazjom :-D
A z kieckami masz racje, przymierzałam tuniki szerokie i na niskiej osobie mogłyby udawać sukienke, na mnie niestety za krótkie były.
A! co do wiesiołka.. ja go razem z ziółkami aplikowałam (do owu), nie sadze,zeby z bromkiem sie jakos gryzły. W aptece-nie wierze,zeby u Ciebie nie było- szukaj kapsułek np.Opearol.

Ostatnia edycja:
reklama
kobity ale u nas burza była przed chwilą!!szok dosłownie,a ja myslała,ze w gacie narobię bo tak bardzo si.e boję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oj tak we wrzesniu impra nie zła się szykuje:-D:-D:-Ddom mamy spory,ale wszystkich i tak nie pomiescimy,ale na szczęście 2 domy dalej mieszka młoda sąsiadka i rozmawiała z nia ostatnio i zapytałam o nocleg dla kilku osób i zgodziła się bez problemu!!!!!!!!!!!!wiec z noclegiem problemu nie bedzie:-D:-D:-D:-Dco do menu to jeszcze nie wiem co zrobię,tzn zrobimy bo mama i siostra napewno mi pomogą:-).A teraz na sobote szykuje sałatkę ze słonecznikiem,sałatkę z tortelini,pomidorki z mozarellą,kaszankę z kiszona kapustą z grila,piersi z kurczaka z grila,upieke jeszcze ciasto z ananasem.Katiuszka kochana......nie załamuj się!!!!!!!!!przeciez nikt ci jeszcze nie powiedział nic na 100%!!!!wiec po co nerwy i zamartwianie się??!!choc wiem,ze nie da się nie denerwowac i nie stresowac:-(ale głowa do góry!!trzeba wierzyc ze bedzie wszystko dobrze!!!

aaaa pare dni temu moja ciocia dzwoniła i mowiła,ze w tv.oglądała taki program o poronieniach...i była pani co poroniła 8 razy!!!!!!!!!!!!!!!jej ciąze nie utrzymywały się.I zdecydowali się na in vitro.Przeszli te wszystki badanie do in viytro,całe to przygotowanie ..........i 3 tygodnie przed zabiegiem ona dowiedziała się,ze jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!donosiła ciąże i urodziła!!!!!!!!!!!!:-)i krótko po tym jak urodziła chciała następne dziecko miec!!i zaszła w ciążę!!!!ją takze donosiła szczęśliwie i urodziła:-):-):-)Takie historie są cudne!!!!i dają wairę,ze moze naprawde się udac!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)................................ale czemu tez są gorsze dni??:-:)-:)-(

Ani@k gdybym ja ci napisala z wszystkimi detalami jaki gowniany rok mamy to bys od razu z radosci skakala, ze ktos ma gorzej. Uwierz mi, trzeba hartowac charakter, bo nikt nie zagwarantowal, ze zycie jest fair. Trzeba walczyc o kazdy okruszek szczescia, bo sie k**** oplaca! Wiec podnos sie z tej gleby i marsz do przodu!

Gatto mi nie chodzi o to aby znaleźć kogoś kto ma gorzej, to mnie wcale nie pocieszy a wręcz odwrotnie:zawstydzona/y: ja walczę z całych sił i tylko jeden Bóg wie co we mnie siedzi..

Kok.o :****** senk ju :****
Kasica Ty wyczynowiec zabawowy jesteś!!!!!

dziś do pracy przyszła dziewczyna (jest na urlopie) ze swoimi córeczkami bliźniaczkami...jakie fajne i do siebie podobne..:-)

Ani@k kiedy masz wizytę ,żeby zapytać się o tego bromka? robisz jakieś teraz badania aby sprawdzić wyniki jakie masz? ja tez bym chciała bliźnięta ;-):-) ale parkę od razu hehe

kasica nie złe menu na imprezkę :tak:

Kok.o niestety podgrzac nie moze:( w ogole w tym dupianym banku nie ma nawet pomieszczenia do spokojnego zjedzenia obiadu:-(

Ani@k sorki, nie o to mi chodzilo, zeby ci bylo przykro, kurcze zle sie wyrazilam, chodzilo mi o to, ze sa ludzie co maja naprawde nieciekawy zywot (nie pisze tu o sobie) a i tak wierza, ze jakos sie pouklada i do tego daza. Ja czasem jak widze lub slysze nieciekawe przypadki zaczynam bardziej doceniac to, co mam:tak: uszy do gory slonce!!

Katiuszka abslolutnie nie wierze w to co tam niby stwierdzili. Nie widzieli dokladnie, wiec nie moga tego przeciez stwierdzic. Nastraszyli Ci i tyle. Wiec glowa do gory, bo bedzie dobrze!!! Hania jest zdrowa i basta!!!!

Takiej znajomej gin powiedzial, ze maly ma Downa bo ma krotkie nogi na USG. Blad!!! Jej maz ma krotsze nogi wzgledem tulowia i dlatego tak to wygladalo. Wiec widzisz ze lekarze strasza

Witam nowa Kolezanke Katarzyne- prosimy sie rozgoscic

Szykuje sie do do drogi, musze umyc glowe i pomalowac pazurki.
Sciskam Was mocno
Dziekuje za fluidki

Pa pa

reklama
Zuza dziś biorę ostatnią tabletkę z 1 buteleczki.. ostatnio endo mówiła że za jakieś 2 miesiące.. czyli (chyba) we wrześniu będę robić prl..tzn już za kilka dni..bo chyba w 3-5 dc się robi

koleżanka mówi ze wcale nie jest tak że dobrze że od razu dwójeczka.. jest baaaaaardzo ciężko.. ale ja i tak bym chciała bliźniaki :tak:

Do góry