reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

lajka ja już 8 lat starań :-(
Sun a gdzie na urlop lecisz? domyślam się że iui w jakiejś klinice Łódzkiej? ja miałam 2 podejścia IUI I 2 IN VITRO :-(niestety bez powodzeń pomimo,że jesteśmy zdrowi ,ręce mi opadają bo co innego nam jest??eh szkoda gadać ...
danao u mnie też przeleciało po bokach i duuuchota ,że o matuchno!a krótkie masz cykle , może nie krótkie jak normalne ja to dopiero mam w tym roku do 37 dc mi dochodzą jeden miałam bezowu 45 :eek::confused2::szok::wściekła/y:więc Roza mogę Ci rękę podać:sorry:

dziewczynki ja Was opuszczam już dzisiaj bo moja siostra przyjechała idę na jakiegoś drina i jutro jeszcze do pracy ,ale od września już jestem na swoim bo otwieram manicure i pedicure :tak:coś co strasznie lubię robić ;-):-)

jeszcze raz dzięki za miłe przywitanie ,ściskam

reklama
Zuzanka to my widze po jednym fachu jestesmy;) Ja z wyksztalcenia jestem technikiem uslug kosmetycznych;) ale od 2 lat nie pracuje w zawodzie, bo odeszlam z jednego salonu i potrzebowalam pracy na szybko bo planowalam dziecko. I sie zatrudnilam u znajomych w pizzerii zeby miec pewna prace ze wzgledu na to dziecko... No i tak mi tu juz prawie 2lata zlecialo bo dziecka dalej nie ma;/

Kasienkadg no ja na razie jako bezrobotna widnieje od kwietnia bo chcę założyć firmę i dostać dofinansowanie na parę rzeczy (mam oczywiście już wyposażony pokój) ale jak mam płacić zusu prawie 1000 zł to mi się słabo robi :-:)wściekła/y:a tak to 300 będę ,ja tak czekałam z założeniem firmy i zeszło 8 lat w końcu czas najwyższy pomyśleć o sobie :cool2:;-)

Zuzanka- szacun wielki dla Ciebie! naprawdę. Ale ja myślę, że na każdego przyjdzie odpowiedni czas. Miałam kiedyś w liceum nauczycielkę, która nie mogła mieć dzieci - głośno o otwarcie o tym mówiła, dlatego nam oddawała całe swoje serce. Ostatnio wchodzę na facebooka, po 7 latach od ukończenia szkoły - patrzę a moja nauczycielka z brzuchem:) Tak więc dziewczynki.....trzeba wierzyć, że się uda!!

Zuzanko - bardzo mi zaimponowalas! Trzymam mocno kciuki za Wasze staranka! Jestes przykladem ogromnej wytrwalosci i mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala zbyt dlugo juz czekac na dzidzie!

Za wszystkie Was mocno trzymam kciuki!

Zuzanka no ZUS na start przez 2 lata jest obnizony i wynosi chyba niecale 400zl;) ja 2 lata temu chcialam otworzyc salon. Mialam juz lokal zaklepany, papiery do urzedu wypelnione o dofinansowanie i zanim je zlozylam (doslownie w przeddzien) kaplam sie ze @ sie spoznia wiec test i ll krechy, no to firma poszla w zapomnienie. A kilka tyg pozniej ciaza tez;(
A teraz u mnie za duzo sie tych salonow natworzylo i nie oplaca sie otwierac;/ ale planujemy z mezem otworzyc pizzerie na obrzezach miasta na wiochach bo tam ludzie nie maja gdzie wyjsc. I chyba przestane w koncu liczyc na cud pt. dziecko i pomysle powaznie o tym interesie...

dzięki dziewczyny kochane jesteście (ja z doskoku bo mam siostrę) :-)
kasienkadg no właśnie tak to jest z tym naszym losem niespodzianki niesie czasem, ja jak dostałam awans pamietam w firmie i miałam mieć wysoki stołek (gdzie 5 lat się staraliśmy)to w ciążę zaszłam niestety pozamaciczną (3 lata temu) i mnie zwolnili jak wróciłam ze szpitala "bydlaki" a teraz jak bardzo chcę to znowu nic nie mam pomimo zabiegów:-:)zawstydzona/y:

ale wiem ,że będzie :tak:

do jutra laseczki

Takie to jest wlasnie niesprawiedliwe wszystko... Brak dziecka komplikuje nam zycie... A jak juz sobie pozakladamy te firmy to zaciazymy, bo wtedy to nie bedzie dopiero czasu na myslenie... Ani na nic innego zreszta;)
Ja walcze o dziecko dopiero 2 lata, z czego niecaly rok intensywnie i juz mam dosc. Wiec podziwiam te z was, ktore staraja sie dluzej niz ja i jeszcze maja sile... Ale tak jak juz wielokrotnie bylo wspomniane-na kazda z nas przyjdzie pora. I z niecierpliwoscia czekam na dobre wiesci od was! Bo na siebie przestalam juz liczyc ;]

reklama
Do góry