reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Ewciu u nas koszt w tysiące szedł..chyba...na pewno w setki....

Preparatyka, zamrożenie i przechowywanie w pierwszym roku kosztuje 2950zł / jest to bardzo konkurencyjna cena/

Coroczna opłata za przechowywanie preparatu (od drugiego roku) 395zł

Jednorazowa opłata za dłuższe okresy przechowywanie wynosi:
17 lat (do osišgnięcia pełnoletnoœci przez dziecko) 4400zł
99 lat (dożywotni okres przechowywania) 7800zł

reklama
LILU - przelw jak najbardziej, to już wiedziałam, tyle tylko, zę teraz faktury idą z programów, i większość z nich ma w rubryce gdzie znajduje się kwota jaką zapłaciłaś ma: DO ZAPŁATY i ja mówiłam tej kobiecie, która nam będzie wystawiała tę fakturę, że dla bezpieczeństwa potrzebuję jakiejś adnotacji w uwagach czy też nawet odręcznie na MOIM ORYGINALE, że zapłacono! Pieczątka i podpis, wszystko, a ona mi gada, ze nie, że nie trzeba......a jednak TRZEBA! Właśnie rozmawiałam z kobietą z banku. No zaraz mnie trafi ://////

POCZKU!!! Piękne to jest!

Made nie powinno to być dla nich problemem wstawić pieczątkę ZAPŁACONO! Powiedz im, że musi być i koniec. Po co ona z Tobą dyskutuje...

Gwiazdka wstała, więc na razie uciekam do spółdzielni.

Wszystkie ściskam!

Odnośnie komórek macierzystych......słyszałam, że naukowcy pracują nad odzyskiwaniem takich komórek, i są na bardzo dobrej drodze (na szczurach już się udało), bodajże z korzenia, czy z czegoś tam.....cholera nie chcę nikogo w błąd wprowadzić, ale w każdym bądź razie te komórki znajdują się też w czymś tam w ósemkach :eek:

Ale skąd oni wiedzą, że to ósemki...? :eek: Szczury majom ósemki? :oo2: Czeba było siem uczyć......

Ostatnia edycja:
Ciekawe te komórki macierzyste... ja żałuję, ze bardzie w to się nie wgłębiłam...
chociaż ceny.,.. jeszcze 2 lata temu mogłabym sobie pozwolić... teraz niestety...
chociaż jak każda mama, mam nadzieję, że nie będą nam potrzebne... oby... :))

a jeszcze z ciekawości:-p
a jak to by było z krwią pępowinową rodzeństwa?:confused::sorry2:

Poczytałam troszku i wychodzi, ze chyba tak:sorry2:
Jak kiedyś będę w ciąży, to wtedy będę myśleć:-p
teraz póki co mam inne zmartwienia:sorry2:

aaa Poczku, co do dawania misiakom jedzenia, to zobaczysz, ze nie takie straszne;-)
tu chyba działa intuicja:tak: ja poniekąd patrzyłam na tabelę, ale tylko patrzyłam, bo to co uważałam że mogę dać- dawałam:tak:
i u nas póki co mały wsio wcina:-)
a co do parówek, to dzioby, pazury itp. są w parówkach mom;-)
przy najmniej ja wierzę w skład:rofl2:

Ostatnia edycja:
Akurat dziubki i pazurki to keratyna li tylko jest :-p Nie słyszałam, żeby niezdrowa :-p

Po spaniu piski już są...

LILU zapomniałam Ci pogratulować pierwszego puszczania!!!
No i cudowne zjawisko w kartonie :))))))))))))))))))))))))))))

Jeju....jaka jestem podniecona :zawstydzona/y: Byłam na stronie internetowego rejestru kandydatów na UŚ......ale mnie korci żeby wcisnąć :sorry2:
No dawno mnie tak motyle nie latały po trzewiach :zawstydzona/y:

reklama
Do góry