reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Wszystkich!

Kociatka jak wygladaly Twoje staranka? Uzywalas SYLKU az do owu czy tylko raz ?

KOBITKI sliczne macie dzieciaczki :-)

Ja mam dzisiaj urwanie glowy moj starszak konczy dzisiaj 6 lat wiedz beda goscie i mala imprezka.
Szkoda ze M do pracy rano poszedl ale naszczescie wraca szybko o 13 bedzie w domku.
Moj maly szkrab wlasnie zasypia a ja mam chwilke Was poczytac.
Zycze udanej niedzieli :happy2:

reklama
A i mam maly dylemat bo zamowilam wczoraj ten SYLK i nie wiem czy dojdzie w tym cyklu. Jak myslicie zacza staranka bez niego czy poczekac do kolejnego cyklu ? No i caly czas sie zastanawiam czy skonczyc na tym 13 czy 14 dc? Przypomne ze najpredzej owu mialam 16 ale to byl wyjatek a tak przewaznie 18, 19 dc czyli nawet jak by byl ten krotszy sykl to by 2 doby bylo, a z doswiadczenia wiem ze u mnie i 2 doby przed ciezko bylo o ciaze... Ratunku ! Kobitki jak myslicie kurcze nie chcem znowu czegos popsuc a z drugiej strony jak bym konczyla na tym 13 to mogla bym nigdy nie byc w ciaz. Chyba ze w tym cyklu zakoncze na 13 a jak juz bede miec ten SYLK to sie przesune do 14 dc. Ciekawe tylko czy on cos dziala.:dry:

Nie rezygnuj ze swoich marzeń. Nawet jeśli kryją się one za horyzontem Twojej wiary. Powodzenia
happy.gif
Magda wielki buziol za takie śliczne słowa

ach piszecie o wsi ,ze tu tak pięknie
a ja niedawno mówiłam M,ze choc z rok chciałabym pomieszkac w mieście i nacieszyc się tym wszystkim
kosmetyczki,galerie,baseny,fajne sklepy itp.itd.....
a tu wiocha kupa roboty
wakacji na wsi nie ma:(( bo wciąż jest robota.buuuuuuuu

Myszka>wszystkiego Najlepszego dla Pawełka
jak ci bardzo zalezy na córci to ja bym poczekała ,tak na spokojnie
aby potem nie zarzucać sobie,że mogłam jeszcze coś zrobic >powodznia.

Dzień dobry :)

Wczoraj na wsi dożynki były, nawet się zmobilizowaliśmy i poszliśmy. Spiknęliśmy się z kuzynką, kuzynem, dzieciakami. Fajnie było, sporo atrakcji dla dzieciaków, młody się wyszalał, wybiegał z kolegami, kuzynkami :)
a dziś się byczymy, pada, może potem przejdziemy sie na spacer

i dziś rano miałam pierwszą zachciankę, której uległam:-D chodziły za mną kanapki z białym serem i dżemem na śniadanie, D leciał do sklepu, bo sera w domu nie było:-D

Natusia jutro już będziesz miała za sobą Ten Dzień ;) Jestem pewna że wszystko dobrze pójdzie :)
Ewcik i jak z M? Czasem można się nieco zagubić...dobrze potrząsnąć facetem. Trzymam kciuki żebyście się dogadali
Daria jak u Ciebie?
ale Nadii dobrze w koszu malucha hehehe
Axa hehe i u Ciebie synek miejscówkę niezłą ma :-D
Mama no widzisz sami sobie zrobiliście takie dożynki hehehe super że dzień udany :)
u nas jest sporo łąk, jest gdzie łazić, młody też lubi po drzewach się włóczyć :)
Magda :) Chwali się męża za róże :)
i super z Was rodzinka, bardzo trafnie opisałaś dziewczyny w suwaczkach, Nika widać ma diabełki w oczkach :-Da Nelka taka piękna złotowłosa :)
protestuję tylko, bo ciebie słabo na zdjęciu widać :p
Kate dziękuję, dziś mi lepiej :)
z jakiego przepisu robiłaś szarlotkę?
Piranha i jak klawiatura?
a wiesz, u mnie jakoś tak nawet przed ciążą, jak myślałam o rodzeństwie dla Matika, to czułam że synek będzie, że naszą rodzinkę widzę jako 2 + dwóch jajcarzy:-p
no ale wiem, że różnie może być, Rybcia juz jest, to najważniejsze, a jak przyjdzie czas to się okaże czy to jajcarz czy jajcara :-D
Misia super że jesteś z nami :)
Kosmo się dawno nie odzywała..mam nadzieję że zajrzy :)
i Gal..jakby tak wpadła z wieściami o II kreskach, czad by był :)
Kinga wyjaśnienia spraw życzę i wracaj do nas szybko
Martucha, niech ten czas oczekiwania szybko minie i czekam na szczęśliwe wieści o II kreskach :D
Myszka buziak wielki urodzinowy dla synka!!! Kolorowego dzieciństwa, fajnych przyjaźni, dobrej zabawy z bratem i grzecznych rodziców :D
co do starań jak u ciebie z ph? jak jest niskie, to możesz działać i bez sylku. Szczerze powiem że my sylku głównie używaliśmy ze względu na suszę, a że przy okazji obniżał ph to tym lepiej ;)
ja nie wierzę, w odstęp od owulki, może błądzę, ale znam wiele przypadków synków sprzed owulacji i córek z dnia owulacji...więc na to szczególnej uwagi nie zwracałam, zainwestowałam w suplementy, dietę, sylk...jak to nam pomogło i przybliżyło do córy to fajnie, jak nie...to będzie Misiek i też super :D
No i pamiętaj, że jeszcze musisz sprawdzić czy sylk ci faktycznie obniża ph, bo nie na wszystkich tak działa

Miłego dnia :)

ja czuje sie dobrze czasami mam bole pleców to pewnie niedługo sie zacznie :) moje siostrze sie snilo ze urodzilam Laure ;p ja mowie no to bedzie Colin :)
a ty truskaffko masz jakies dolegliwosci ciazowe ?:)
a co u patrysiak?

Hallo Kochane!
Mama Ty jesteś taki ludek............. z taką pozytywną energią, że aż przez komputer promieniuje!
Magda śliczne córeczki, ja właśnie liczę, że Ada też taka blondi będzie, Kacuś ma też białe piękne włosy.
Myszka 100 lat dla Syneczka!!!!!!!!!!!!
Ja jeszcze walczę z bólem głowy, dziś już lepiej na razie nie wzięłam tabletki:eek:
Buziolki dla Wszystkich!!!!

Daria :) ciekawa jestem jak to w końcu u Ciebie będzie Naomi czy Colin :)
a u mnie dolegliwości są standardowe, od mdłości, przez spanie, do bólu piersi. Choć mam wrażenie że coraz lepiej jest...tfu tfu żeby nie zapeszyć ;)

jestem po obiadku ....

Axarai dziękuje
współczuję bólu głowy...mnie tez dopadł i ide sie położyć ...

Truskaffcia no takie jakby dożynki my wczoraj mieli;))
potem dobre jedzonko i piwko..

Daria i co wyjaśniło się z bb??

u nas co chwilę słonko...pada...słonko...pada :dry:
Tom poszedł z Bono i dz.na spacer a wracali biegiem tak padało..

Martika???????????

Patrysia*??????????

Patrysiak??????????

Nullka ????

Natusia &&&&&&&&&&&&& za jutro!! jestem z Tobą !

Pirania nadal &&&&&&&&&&&:tak:;-)

ide sie położyć ..

reklama
Daria :) ciekawa jestem jak to w końcu u Ciebie będzie Naomi czy Colin :)
a u mnie dolegliwości są standardowe, od mdłości, przez spanie, do bólu piersi. Choć mam wrażenie że coraz lepiej jest...tfu tfu żeby nie zapeszyć ;)

mnie mdlosci w tej ciazy bardzo meczyly ale w 16 tygdoniu minęły . to mi sie zgaga zaczela ale cos za cos :-)
a ty masz imiona wybrane?
ja np mowie ze bedzie syn a maz ze corka;/ niedługo sie dowiemy;p

Do góry