reklama
truskafffka
Fanka BB :)
Witam się szybciutko 
Myślami jestem z Magdą oczywiście
nawet mi się śniła ta jej wizyta
Piranha Krzysio śpi sam w swoim pokoju? Może jakaś fajna pościel, którą sam by wybrał, poducha, przytulak, coś takiego specjalnego dla niego co by powodowało że chcę spać sam?
Ja z Matim miałam przez moment problem ze spaniem jak poszedł do przedszkola. On nigdy nie łaził do nas do łóżka, zasypiał od małego samodzielnie, problemów nie było. A jak poszedł do przedszkola, to się zaczęło...przeżywał w nocy, chciał by być z nim jak zasypia, w nocy do nas przychodził i spał z nami i tak stwierdziliśmy że do miesiąca mu pozwolimy, wiadomo, duża zmiana, potrzebował bliskości. Ale miesiąc minął, w przedszkolu już fajnie funkcjonował, a tu wieczory takie same, ktoś z nas miał być przy nim jak zasypiał, nocne wędrówki do naszego łóżka..rozmowa skutkowała na moment, a potem zaś powtórka z rozrywki. Aż w końcu kupiliśmy wypasioną pościel z zygzakiem...i jak ręką odjął, w ciągu jednej nocki wszystko się zmieniło i wrócił nasz samodzielny synek, znów zasypiał sam, wędrówki się skończyły..więc czasem drobny "myczek " może całkiem zmienić sytuację
Daria hehe no synek pełną gębą
Miłego Dnia
Myślami jestem z Magdą oczywiście
Piranha Krzysio śpi sam w swoim pokoju? Może jakaś fajna pościel, którą sam by wybrał, poducha, przytulak, coś takiego specjalnego dla niego co by powodowało że chcę spać sam?
Ja z Matim miałam przez moment problem ze spaniem jak poszedł do przedszkola. On nigdy nie łaził do nas do łóżka, zasypiał od małego samodzielnie, problemów nie było. A jak poszedł do przedszkola, to się zaczęło...przeżywał w nocy, chciał by być z nim jak zasypia, w nocy do nas przychodził i spał z nami i tak stwierdziliśmy że do miesiąca mu pozwolimy, wiadomo, duża zmiana, potrzebował bliskości. Ale miesiąc minął, w przedszkolu już fajnie funkcjonował, a tu wieczory takie same, ktoś z nas miał być przy nim jak zasypiał, nocne wędrówki do naszego łóżka..rozmowa skutkowała na moment, a potem zaś powtórka z rozrywki. Aż w końcu kupiliśmy wypasioną pościel z zygzakiem...i jak ręką odjął, w ciągu jednej nocki wszystko się zmieniło i wrócił nasz samodzielny synek, znów zasypiał sam, wędrówki się skończyły..więc czasem drobny "myczek " może całkiem zmienić sytuację
Daria hehe no synek pełną gębą
Miłego Dnia
Hejka dziewczynki :-)
Wpadłam się przywitać i zapewnić was że o was pamiętam i zaciskam &&&&&&&&&&&& za spełnie nie marzeń o ciąży, o płci dzidziusia, o szczęśliwych donoszonych ciążach, o szybkich porodach i o wszystkim czego pragniecie :-) Uwielbiam Was Wszystkie i nie mogę bez was żyć
Obserwacja cyklu - enpr.pl
A MIŁEGO DNIA !!!!
Wpadłam się przywitać i zapewnić was że o was pamiętam i zaciskam &&&&&&&&&&&& za spełnie nie marzeń o ciąży, o płci dzidziusia, o szczęśliwych donoszonych ciążach, o szybkich porodach i o wszystkim czego pragniecie :-) Uwielbiam Was Wszystkie i nie mogę bez was żyć

Obserwacja cyklu - enpr.pl
A MIŁEGO DNIA !!!!
Dzien dobry
.... i ja juz melduje sie z kawusia....
Poczytalam, porobilam notatki
, oj duzo.... a jak super sie czyta 
Daria i juz wiemy ... gratuluje syneczka. No to teraz juz czekamy na rozwiazanie
Patrysiak
zacisniete i czekamy na wiesci. Wszystko bedzie dobrze 
Ewcik co tam u ciebie??? Jak smyk w przedszkolu???
Piranha dziekuje za zdjecie, slicznie wygladasz, a i zazdroszcze koloru wloskow. Ja musialam zrezygnowac z czarnych, bo za duzoooo siwych bylo widac, no ale to juz ten wiek ;-)
Juz zmienilam granice, dziekuje. A co do temp to ten cykl lipa. Naczytalam, ze sa cykle bezowulacyjne a ten to chyba taki byl. Niby test owul, niby spadek no ale pozniej .... jakos tak jestem na NIE.
Truskafffka
wyluzuj, nie przemeczaj sie!!!! Buziaczki
Magda uk &&&&&&&& za baby boy
Mama milej pracy
......wiem ze mialam jeszcze cos napisac, ale zapomnialam
Natusia czy ty dzis juz w pracy????
Dziewczynki zycze milego dnia

.... i ja juz melduje sie z kawusia....
Poczytalam, porobilam notatki

Daria i juz wiemy ... gratuluje syneczka. No to teraz juz czekamy na rozwiazanie

Patrysiak

Ewcik co tam u ciebie??? Jak smyk w przedszkolu???
Piranha dziekuje za zdjecie, slicznie wygladasz, a i zazdroszcze koloru wloskow. Ja musialam zrezygnowac z czarnych, bo za duzoooo siwych bylo widac, no ale to juz ten wiek ;-)
Juz zmienilam granice, dziekuje. A co do temp to ten cykl lipa. Naczytalam, ze sa cykle bezowulacyjne a ten to chyba taki byl. Niby test owul, niby spadek no ale pozniej .... jakos tak jestem na NIE.
Truskafffka
.... u mnie szal cial w pracy trwa....
wyluzuj, nie przemeczaj sie!!!! Buziaczki

Magda uk &&&&&&&& za baby boy

Mama milej pracy

......wiem ze mialam jeszcze cos napisac, ale zapomnialam

Natusia czy ty dzis juz w pracy????
Dziewczynki zycze milego dnia
P
patrysia*
Gość
WITAM
Dwa prania zrobione i się ładnie susza na balkonie
Pogoda ładniusia ale ja taka sobie bo nocka do kitu :/
DARIA gratuluje synusia
)tak myślałam ze bedzie chłopaczke bo juz wczesniej pokazałaś zdjęcie gdzie nie było mowy o dziewczynce
co do mamy i M troche nie rozumiem bo córcię już masz także hmm...najważniejsze ze zdrowe maleństwo
)
MAGDA czekam na wieści
)
I jeszcze coś chciałąm napisac ale teraz nie pamietam co...na szybcika przeleciałam posty...
Dwa prania zrobione i się ładnie susza na balkonie
Pogoda ładniusia ale ja taka sobie bo nocka do kitu :/
DARIA gratuluje synusia
MAGDA czekam na wieści
I jeszcze coś chciałąm napisac ale teraz nie pamietam co...na szybcika przeleciałam posty...
patrysia maz z tego powodu bo jak jest syn to bede kupowac pelno ciuchow a jak by byla dziewczynka to bym nie kupowala nic ;p i dla niego to taniej .... a syn wszystko musze kupic bo nic nie mam i to pewnie tylko o to chodzi moim zdaniem ....
a powiedzcie mi jak to jest z tymi skurczami na tym ktg mialam takie skurcze jak na porodowce i lekarka mowi ze jak nie czuje to mam isc do domu ...a jak to jest ze ja ich nie czuje skoro one sa na ktg tak regularne i mocne ..
na moim ktg bylo tak jak tutaj tylko wszystkie rowne Zobacz załącznik 495183bo tu sa jedne mniejsze jedne wieksze a u mnie byly wszystkie do samej gory ze tak powiem;p
ciekawe jak tam magda
a powiedzcie mi jak to jest z tymi skurczami na tym ktg mialam takie skurcze jak na porodowce i lekarka mowi ze jak nie czuje to mam isc do domu ...a jak to jest ze ja ich nie czuje skoro one sa na ktg tak regularne i mocne ..
na moim ktg bylo tak jak tutaj tylko wszystkie rowne Zobacz załącznik 495183bo tu sa jedne mniejsze jedne wieksze a u mnie byly wszystkie do samej gory ze tak powiem;p
ciekawe jak tam magda
P
patrysia*
Gość
DARIA jak ja szłam na patologie bo po terminie byłam z Domisiem to leże i sobie tak gadam z M (byłam pod ktg)i położna przychodiz patrzy się na mnie i mówi "a Pani nic nie cuzje ż ema takie skurcze?"a ja do niej jakie ?
i patrzę i faktycznie hehe niezłe się wyrysowały a ja nic nie czułam
to tak jak się ma krzyżowe a ktg tego nie zapisuje a ty mocno je czujesz
to fajno ze mas ztakie moze się ruszy u ciebie?
Patrysia wow... ty dzisiaj to jak torpeda. Juz dwa pranka??? Ja dopiero pierwsze wstawilam i zastanawiam sie co z nimzrobic...pogoda jakas taka nie ciekawa, raz sloneczko sie pojawia a za chwilke ciemnosc... no ja dzis susze w domku:-(
Daria twoj M na pewno sie cieszy :-), tylko moze jeszcze tak nie okazuje. A co do kupowania rzeczy no to z jednej strony.. niby juz masz po Nadii, ja byla bym w siodmym niebie moc kupowac chlopczykowe ciuszki,
Daria twoj M na pewno sie cieszy :-), tylko moze jeszcze tak nie okazuje. A co do kupowania rzeczy no to z jednej strony.. niby juz masz po Nadii, ja byla bym w siodmym niebie moc kupowac chlopczykowe ciuszki,
DARIA jak ja szłam na patologie bo po terminie byłam z Domisiem to leże i sobie tak gadam z M (byłam pod ktg)i położna przychodiz patrzy się na mnie i mówi "a Pani nic nie cuzje ż ema takie skurcze?"a ja do niej jakie ?i patrzę i faktycznie hehe niezłe się wyrysowały a ja nic nie czułam
to tak jak się ma krzyżowe a ktg tego nie zapisuje a ty mocno je czujesz
to fajno ze mas ztakie moze się ruszy u ciebie?
![]()
no wlasnie u nadii mialam bole z krzyza i teraz nocy czasami mnie zaboli ale mija a tak to nic nie czuje ze jakies skorcze;p a jeszcze wczoraj rowerem jezdzilam..(.dzis sie nie ruszam bo mojej poloznej nie ma ;/) bo teraz jest problem bo moja mama idzie do tej pracy od niedzieli i jak bym urodzila teraz jakos to by jeszcze mariuszowi pomogla bo tak to nawet nikt do mnie do szpitala nie przyjedzie ;/
reklama
Daria przestan sie stresowac. Twoj M teraz jest takim malym chlopcem, dlatego ze to TY robisz wiele i wiekszosc obowiazkow jest na twojej glowie, bo .... M pracuje. To jest takie facetow gadanie. Jestem pewna ze jak zacznie sie "akcja porod" to stanie na wysokosci zadania jako maz i tata i bedzie wszsytko ok. Zycze z calego serca aby tak bylo.
Podziel się: