reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

CZEŚĆ "BABECZKI"witam się w pochmurny,ponury poniedziałek:-(masakra jakas na tym dworze!!ja chce słońce,ciepło i lato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na 11 jade z siostra do miasta,bo mam wizyte u fryzjera;-)potem do Rossmana wejdziemy,bo pare rzeczy kupic musze i po laboratorium po wynik meżusia z posiewu.......(mam stresa)Adam do pracy pojechał do 9 do 17.Ja miałam zamiar umyc okna...ale na dworze pada wiec odpuszcze sobie...no chyba ze przestanie?!!!Co u was kochane słychac????Sobota minie mi na porzadkach,jak to zazwyczaj w sobotę bywa....upichce ciasto z malinkami i bedzie do popołudniowej kawusi:)

reklama
Haszitka gratuluje. ja musze niestety dojezdzac,a zima nie jest to proste.

Tutaj pogoda sie zrobila, swieci slonce, wiec humor dopisuje.
kasica narobila mi smaka na takie ciacho...mniam musi to byc
Milego dnia Kobitki

Hejka kobitki:-) Melduję sie i ja z kawką
:tak:

Glut się dzisiaj pojawił:blink:
I gdzie tu sens, gdzie logika:baffled:

Caterina nie liczy się sens i logika tylko szybkość w złapaniu gluta:-) on niestety nie ma możliwośći odskoczni tylko wyskoczni.. zatem jak tylko ujrzysz - łapiesz!!!! a nie zastanawiasz się kiedy wyjdzie drugi raz:-D

CZEŚĆ "BABECZKI"witam się w pochmurny,ponury poniedziałek:-(masakra jakas na tym dworze!!ja chce słońce,ciepło i lato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na 11 jade z siostra do miasta,bo mam wizyte u fryzjera;-)potem do Rossmana wejdziemy,bo pare rzeczy kupic musze i po laboratorium po wynik meżusia z posiewu.......(mam stresa)Adam do pracy pojechał do 9 do 17.Ja miałam zamiar umyc okna...ale na dworze pada wiec odpuszcze sobie...no chyba ze przestanie?!!!Co u was kochane słychac????Sobota minie mi na porzadkach,jak to zazwyczaj w sobotę bywa....upichce ciasto z malinkami i bedzie do popołudniowej kawusi:)

Kasica poniedziałek??????:szok: Ty te ciasto z malinami kategorycznie bez żadnej nalewki skonsumuj bo jutro gotowa będziesz pójść do pracy i będziesz wściekła bo wtorek i będziesz się zastanawiać jak wytłumaczyć poniedziałkową bumelkę;-) umówmy się, dziś jest SOBOTA:-)

Alex___ ilekroć tylko zobaczę teraz białego gołąbka uśmiech mi na gębę sam się wpycha:-) no jak Cud nie będzie moim zięciem.. ale to tylko i wyłącznie w przypadku syna;-)

ja wczoraj w ramach obowiązków służbowych byłam notabene w szpitalu..jednak tym razem nie na porodówce a na oiom'ie..musiałam to odchorowac później w domu..Caterina szacun wielki dla Twojej pracy - jezeli masz takie widoki na codzień - bardzo mocno podziwiam Twoje powołanie, naprawdę..:tak:
Muma choć sama byłam tylko 2 dni w grudniu w szpitalu, pamiętam jak te dwa dni mnie 'opustoszyły' ze wszystkiego..a wczorajszy dzień wywołał tylko niepotrzebny ból głowy:-( mam nadzieję że już jesteś u siebie, że własne łóżko przyczyniło się do możliwości wyspania się, buziaki dla Was :******

hej dziewczynki

alex_no teksty zajebiste mają dzieci w tym wieku ,moja siostrzenica kiedyś po libacji alkoholowej na drugi dzień jak moja siostra z bólem głowy i kacem siedziała oparta głowa o stół i mówi" Boże jaka ja głupia jestem jak mogłam się tak napierdo....." a Ola (siostrzenica lat 4 wtedy) do mojej siostry powiedziała "Mamo nie jesteś głupia Ty po prostu pić nie możesz " :-D:-D:-D

bzzz podaj lepiej przepis na cukinię bo słoiczek nosem wciągnęłam i zapomniałam jaki to zajebisty smak muszę ją zrobić!!!!!!koniecznie!

dziewczynki przepraszam,że nie odpisuje wszystkim ale nie mam za bardzo czasu jeszcze ,dzisiaj mam gości więc szykuję pyszności dla zainteresowanych podam przepis tarty z gruszkami i orzechami i pasty z fety i orzechami do smarowania :-) no i uciekam obkupić moje dziecko do szkoły .....

aaa i któraś z dziewczyn pytała się ,czy ja mam dziecko już jedno mam kochana ale nie swoje ...wychowuje siostrę od 4 lat ma już teraz 16 :-) Karolina czyli "mała" :tak:

pozdrawiam cieplutko ,tulę ciężaróweczki proszę o fluidki świeże :-) a staraczkom owocnych dni i nocy :tak::-D

miłego dnia kochane ,później wpadnę podczytać ;-)

co mi się popierniczył z tym poniedziałkiem to ja nie wiem..ha ha!!!!dzoiewczyny odebrałam wynik Adama...... i tak jak lekarz podejrzewał ,jest bakteria:-:)-:)-(Jak bylismy ostatnio to lakarz podejrzewał tylko badająca Adam i kazał wymaz zrobic...no i potwierdziło się:-:)-(w sumie to domyślałam,sie,ze tak moze byc...skoro lekarz tez był prawie b pwenie,ze coś jest na rzeczy....troche się zmatrwiłam:-(Pani,która dawał mi wynik,zapytała czy ja mam ok wynik ..powiedziałam,ze robiłam wyniki do drożności to wszystkie były dobre czylu ujemne...pani powiedział,ze bez antybiotyjków napewno się nie obejdzie....ja oczywiście zapytała CZY TO JEST DO WYLECZENIA??!!powiedział,ze tak,jak najbardziej,tylko lekarz musi przepisac odpowiednie leki,aa zapytała się czy staramy się o dzieckio??powiedziałam,ze własnie tak,staramy się itd,ona powiedział,ze takie bakterie u mężczyzn ,jak i u kobiet moga powodowac trudności w zajsciu w ciążę...:-(szok dosłownie!!!!!!Ale 17 wrzesnia mamy wizyte i dr.powie nam co robic dalej.....wiec nadzieja jest...:-)z reszta ostatnio sam powiedział,ze u niektórych *****cj atrwa 2 mc!!a u niektórych 6 mc.....wiec zobaczymy jak dalej to bedzie......

Witam dziewczyny :-)
Ja dzisiaj w pracy siedzę.
Ani@k do wszystkiego można się przyzwyczaić. Może czasami trochę na psychikę siada, ale cóż tak jest jak pracuje się z ludźmi i walczy o ich życie.
Koniec tych smutnych tematów
Kasica ​znaczy wszystko się wyjaśniło. To i moze dobrze bo wiadomo co leczyć. Pozdrawiam

Kasica - i wiecie już gdzie problem, antybole pomogą i ani się obejrzysz a będziesz podwójna:tak:
Ani@k - poza tym, że Cud cudowny, to leje inne dzieci czym popadnie, i złośnik, Ty się zastanów czy chcesz takiego zięcia:-D
Caterina - a na jakim oddziale pracujesz, bo chyba przeoczyłam?
Zuza - teksty pierwsza klasa, ja się zastanawiam czy mu tego nie spisać na później

Slodki Cud. A ze leje inne dzieci-to chyba raczej normalne, ze probuje osiagnac swoje i nie da sobie w kasze dmuchac. Lepiej raczej nz by jego mialy inne dzieciaki lac. Ja to sie nie dawalam lac nawet silniejszym chlopakom. Mama do dzisiaj wspomina, ze kolege z podworka za to, ze mnie kopnal w buzie(jak on to zrobil) nawalilam mu po lbie wiaderkiem. Wtedy mama pomyslala sobie:"Moja krew"
Kasica to juz duzy krok do przodu!! Glowa do gory, jestescie w dobrych rekach. Teraz tylko odczekac az sie eM wyleczy i do roboty!!

Jak tam Wasze gluty, gluciki itp? U mnie chyba taki sobie bialawy...
Katiuszka nie pisala jeszcze dzis nic

reklama
Do góry