reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!
Dzisiaj jakos czasu brak na wszystko.
Nie byłam na spotkaniu z wojtem bo dowiedzialam sie, ze i tak nie otworza kolejnej grupy. Musze starac sie aby maly dostał sie w styczniu.

Miłego dzionka!
Ide jesc obiad!

Koralikowa słonecznej pogody wam życzę! U nas dziś piękne słoneczko, ciepełko. :tak:
Lena pewnie w bojowym nastroju wstałaś. Powodzenia!;-)
Aguś łoj, skąd ja to znam. Moja jak widzi wodę utlenioną, bo muszę przemywać jej przekłute uszka ,to ucieka gdzie pieprz rośnie. Przemywam jej na śpiocha. :-p No, ale Bartiemu na śpiocha przecież nie zapuścisz kropel do oczu. :ninja2:

Dostałam królika , mam opory przed zrobieniem czegokolwiek z niego, mimo ,iż pasztet jest wyśmienity.:sorry2: Tata od zawsze hoduje króliki.
Mięsko chudziutkie, zdrowe. :tak:
W tv w jakimś programie kulinarnym,gdzie babka uczy gotować całe rodziny, ostatnio oglądałam jak sprawiała kurczaka , poporcjowała , obsmażyła , dodała cebulkę , marchewkę, bulion i do piekarnika.:tak:
A dziś natrafiłam na taki przepis : Kulinarne szaleństwa Margarytki: Królik na bani z marchewkowym akcentem tyle , że z królikiem w roli głównej. :tak:
Chyba poeksperymentuję.:tak:

Starszaki dziś mają po 6 lekcji, w domu będą ok. 13.30. Wow! :-D
Hej dziewczynki jestem załatwione....czekam na jeden dokument i do boju!!Ale napiszę światełko w tunelu dobrze widziałam:)
Justa nastrój mega bojowy:)

Justa fajny przepis szkoda że królik drogi ale może kiedyś:rolleyes2:kupimy i zrobie:tak:
co do mojej wagi to niestety choróbsko ze mnie wysysa ale dziś staram się nadrobić zjadłam już obiad specjalnie w siebie dużo wmusiłam.
Ale nadal czuję się jakby mnie czołg przejechał.Moi rodzice w przyszłym tygodniu przyjeżdżają to mama za pewne będzie gotować więc mnie podtuczy:-D
Koralikowa to co ty robisz z tym telefonem?????????????
kurcze nie zły dług a ja marudzę na swoje opłaty:baffled:
asienka to dowiaduj się co z tą grupa i pierwsza pędź:tak:
dobra ja uciekam do mojego łobuza

Justa tak-durna jestem.
Ale to rozumiem rachunek za kilka telefonów , internet i laptop? :confused:

Witajcie!
Dzisiaj jakos czasu brak na wszystko.
Nie byłam na spotkaniu z wojtem bo dowiedzialam sie, ze i tak nie otworza kolejnej grupy. Musze starac sie aby maly dostał sie w styczniu.

Miłego dzionka!
Ide jesc obiad!
Smacznego!
No to szkoda z tą grupą.:dry:

Asienka smacznego,teraz w styczniu bedziesz sie starala.

Ja ide na zebranie .
Ja mam jutro dwa. :dry:

Justa fajny przepis szkoda że królik drogi ale może kiedyś:rolleyes2:kupimy i zrobie:tak:
co do mojej wagi to niestety choróbsko ze mnie wysysa ale dziś staram się nadrobić zjadłam już obiad specjalnie w siebie dużo wmusiłam.
Ale nadal czuję się jakby mnie czołg przejechał.Moi rodzice w przyszłym tygodniu przyjeżdżają to mama za pewne będzie gotować więc mnie podtuczy:-D
Aga drogie mięsko, bo zdrowe.:tak: Szkoda, że mieszkamy daleko od siebie. Podwędziła bym jednego tacie, nawet by się nie kapnął , że królik mu zginął, tyle ich ma. :-D Ale szczerze jak na nie patrze, to mi ich bardzo szkoda. :sorry2: Gdybym widziała jak tata je sprawia chyba nie wzięłabym do ust. :sorry2: I tak gdyby nie ten sos śmietankowy , to nie wiem czy bym samo mięsko zjadła. :sorry2: Ciężko było połykać. :sorry2:
A z Twoją mamą to jak nie mąż ,to ja pogadam .:evil: Zadzwonię i zobaczysz! :-D

justa ja też bym nie mogła patrzeć jak królika zabiaja i robia to co robia:sorry2:ale kiedyś na imprezie rodzinnej mój wujek zrobił królika w jakimś tam sosie(już nie pamiętam nawet z czym)i wiem że mi to smakowało ale on jest kucharzem więc zna się na rzeczy:tak:szkoda że mieszka daleko:-D
Mi gorączka spadła mały jakiś śpiący już może dziś znowu szybciej padnie:-D
Koralikowa no właśnie to za co te rachunki?za wszystko tak jak Justa pisze czy jak?choć to i tak baaaardzo dużo:baffled:

Witam,
Ja nadal czekam na wiadomosc kiedy pogrzeb, prawdopodobnie dzis byla sekcja. Maly sie bawi wiec zagladam
Aguska zdrowka dla Bartka. Kurcze jak Ty malo wazysz:szok:mam kolezanke ze studow wazy tak jak Ty a na rekach ma takie wielkie zyly az wstydzi sie latem w krotkim rekawku chodzic. Ur dziecko koncem lipca a w pazdzierniku na studiach nikt by nie powiedzial ze 2 mies temu ur.Nawet byla u lekarza zeby powiedzial jej jak prztyc ale nic nie pomogl
Koralikowa, wow jaki rachunek. Mi na mies wystacza karta za 30 zl, kupuje wtedy smsy plus minuty do sieci i zostaje jeszcze niecale 20 na dzwonienie do innych sieci.
Justa, ja czasami mam krolika od cioci dla malego mi dawala ale on pozniej nie chcial jesc i nam robilam. Dokladnie nie pamietam jak robilam bo to z przepisu z neta ale wyszedl pyszny, mieciutki az Ł pochwilil mnie co rzadko sie zdarza jesli chodzi o gotowanie bo on uwaza ze jego mama najelpiej gotuje:tak::tak:Gdy bylam mala moj brat mial kroliki ale ze bylismy mali nie powalalismy zabic, raz gdy wujek zabil i dowiedzielismy sie z czego pasztet, zaczelam z bratem plakalac i ojciec jadl sam pasztet przez kilka dni:-D

wrocilam...z zebrania
i jestem znowu w trójce klasowej a do tego tez w szkolnej:baffled:

Anula ja juz tez tak mam...

aguska no za wsio...jak bartus?? a ty?? lepiej??

Justa az wstyd sie przyznac za stacjonarny tylko:(:zawstydzona/y:,,ale gadalam masakra,,jzu nie dzwonie nigdzie...nunu tel nie ruszam....

reklama
Karolikowa - niezle rachunki, a niby ja to gadula!:-D Łe ... to my mamy władze rodzicielskie w gronie!:-D
Aguska - to ja Ci Kochana nieco kg sprzedam? Cio?:-D

Podlałam nieco ogród, bo mam pustynie za oknem.:-D

Do góry