Koralikowa
Fanka BB :)
Justa tak-durna jestem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczynki jestem załatwione....czekam na jeden dokument i do boju!!Ale napiszę światełko w tunelu dobrze widziałamKoralikowa słonecznej pogody wam życzę! U nas dziś piękne słoneczko, ciepełko.
Lena pewnie w bojowym nastroju wstałaś. Powodzenia!;-)
Aguś łoj, skąd ja to znam. Moja jak widzi wodę utlenioną, bo muszę przemywać jej przekłute uszka ,to ucieka gdzie pieprz rośnie. Przemywam jej na śpiocha.No, ale Bartiemu na śpiocha przecież nie zapuścisz kropel do oczu.
Dostałam królika , mam opory przed zrobieniem czegokolwiek z niego, mimo ,iż pasztet jest wyśmienity.Tata od zawsze hoduje króliki.
Mięsko chudziutkie, zdrowe.
W tv w jakimś programie kulinarnym,gdzie babka uczy gotować całe rodziny, ostatnio oglądałam jak sprawiała kurczaka , poporcjowała , obsmażyła , dodała cebulkę , marchewkę, bulion i do piekarnika.
A dziś natrafiłam na taki przepis : Kulinarne szaleństwa Margarytki: Królik na bani z marchewkowym akcentem tyle , że z królikiem w roli głównej.
Chyba poeksperymentuję.
Starszaki dziś mają po 6 lekcji, w domu będą ok. 13.30. Wow!![]()
Ale to rozumiem rachunek za kilka telefonów , internet i laptop?Justa tak-durna jestem.
Smacznego!Witajcie!
Dzisiaj jakos czasu brak na wszystko.
Nie byłam na spotkaniu z wojtem bo dowiedzialam sie, ze i tak nie otworza kolejnej grupy. Musze starac sie aby maly dostał sie w styczniu.
Miłego dzionka!
Ide jesc obiad!
Ja mam jutro dwa.Asienka smacznego,teraz w styczniu bedziesz sie starala.
Ja ide na zebranie .
Aga drogie mięsko, bo zdrowe.Justa fajny przepis szkoda że królik drogi ale może kiedyśkupimy i zrobie
co do mojej wagi to niestety choróbsko ze mnie wysysa ale dziś staram się nadrobić zjadłam już obiad specjalnie w siebie dużo wmusiłam.
Ale nadal czuję się jakby mnie czołg przejechał.Moi rodzice w przyszłym tygodniu przyjeżdżają to mama za pewne będzie gotować więc mnie podtuczy![]()