pamelcia100
Fanka BB :)
Agnieszka_72 witamy;-) ostatnio zastanawiałam się czemu się nie odzywasz ale tak myślałam że pochłonięta małym jesteś;-)
MieMie nie martw się jak ja miałam zapalenie miałam ten sam problem bo nie byłam w stanie prowadzić i tż cały czas mnie namawiał żeby na IP jechać a ja co z małą bo nie mamy jej z kim zostawić i musielibyśmy ją wziać. I właściwie już siedzieliśmy w samochodzie ale mi spadła temp do 37 i zostaliśmy. Też bym tak zrobiła wiec nie masz co się przejmować głupią babą bo w takiej sytuacji każdy by tak zrobił a ona powiedziała co wiedziała
uważaj na tą kapustę bo ja po jednym obkładaniu podziękowałam. Mam rozstępy na piersiach i mimo że zakleiłam sutki to mi skórę wyżarł ten sok z kapusty... na rozstępach zaczeło mnie odrazu szczypać ale myślałam że musi tak być ale cały czas mnie szczypało
a później patrze pod prysznicem a ja mam popekane naczynka i czerwone na tych rozstępach podrażniło mi skórę i musiałam dwa dni kremem smarować a mała nie chciała tej piersi ssać i musiałam ściagać także na moją delikatną skórę ten sok z kapusty był za bardzo żrący. :-(
MieMie nie martw się jak ja miałam zapalenie miałam ten sam problem bo nie byłam w stanie prowadzić i tż cały czas mnie namawiał żeby na IP jechać a ja co z małą bo nie mamy jej z kim zostawić i musielibyśmy ją wziać. I właściwie już siedzieliśmy w samochodzie ale mi spadła temp do 37 i zostaliśmy. Też bym tak zrobiła wiec nie masz co się przejmować głupią babą bo w takiej sytuacji każdy by tak zrobił a ona powiedziała co wiedziała