reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

a co do igraszek ja z tego co wiem to nie tylko penetracja jest problemem, ale skurcze u kobiety w trakcie tych 'przyjemności'.
wiesz to zależy, bo jeżeli nie ma przeciwwskazań to te skurcze są jak najbardziej wskazane ze względu na to, że Maluszek odczuwa rzyjemność, bo macica bąbla kołysze :tak:;-):-)

wracamy za 2 tyg, więc pewnie nawet nie będę próbowała Was nadganiać, obstawiam, że jak wrócę, to bedzie jakieś 100 stron więcej:cool2:
oby tylko 100 :-D;-) miłego urlopowania

reklama
Nef to życzę udanego odpoczynku :) Skorzystaj ze słońca i morza, bo możliwe że jak wrócicie to u nas będzie już jesiennie.
A z pakowaniem współczuję, też nienawidzę tego prasowania, składania i jeszcze mam tak, że zazwyczaj wydaje mi się że wszystkiego potrzebuję, a na miejscu się okazuję że mam trzy razy więcej rzeczy niż powinnam mieć :zawstydzona/y:.

A z pakowaniem współczuję, też nienawidzę tego prasowania, składania i jeszcze mam tak, że zazwyczaj wydaje mi się że wszystkiego potrzebuję, a na miejscu się okazuję że mam trzy razy więcej rzeczy niż powinnam mieć :zawstydzona/y:.
mam to samo, zawsze myślę, że czegoś jeszcze zapomniałam zabrać, więc pakuję max, efekt jest taki, że nie zależnie na ile i gdzie jadę biorę taką samą ilość rzeczy :-D

co do pakowania to u mnie też masakra ja zawsze nabiorę tyle rzeczy niepotrzebnych ech... ale przynajmniej dla Mai pakuję niby nadto a ona i tak wszystko zużyje :-D taki z niej mały brudasek

mam to samo, zawsze myślę, że czegoś jeszcze zapomniałam zabrać, więc pakuję max, efekt jest taki, że nie zależnie na ile i gdzie jadę biorę taką samą ilość rzeczy :-D

ja mam tak samo :-D
musze wziąć milion par butów, sukienek, spodenek, spodni
a potem gdzies jedziemy i codziennie rano zaastanawiam sie godzine w co sie ubrac bo mam tyle rzeczy ze az nie wiem co wybrac :D haha :p
ja zawsze zabieram tyle rzeczy ze musze miec osobną torbe, a mąż z małą razem zabierają mniej ubran niz ja :p

aaapropo, macie małe dzieci to moze mi dacie jakąś sprawdzoną miejscówke nad morzem własnie na wypoczynek z maluchami ?? bo szukam i szukam i nic nie moge znaleźć ciekawego, a my musimy z większym wyprzedzeniem coś rezerwowac na przyszłe wakacje :p

w zeszlym roku jak jechalam nad morze na 6 tygodni to maz sie smial ze albo przyczepe albo mala furgonetke musi skombinowac :-D ja tez jestem mistrzynia w pakowaniu na maxa
ciekawe jak w 2013 roku nasz samochod bedzie wygladal w drodze nad morze.... 3 dzieci i bagaze na 2 miesiace ha ha ha ha

Nef cierpliwości i siły przy pakowaniu. No a przede wszystkim udanego wypoczynku!!! :tak:
ja też nie lubię się pakować...ehh niegdy nie wiem co zabrać...jak jechaliśmy na wakacje to to był poprostu dramat walizki dopakowane tak ze masakra!! ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za badanie genetyczne. Oby wizyty były udane!! :happy2:

krolewnazmarcepana
mój Młody ostatnio non stop Elmo ogląda....i tak sobie śpiewamy "Elmo kocha rybkę...." ;-)

Ja juz obiadek ugotowałam. Teraz może odkurzę , a później ciecho i kawka, o!
odpocząć też trzeba ;-)

w zeszlym roku jak jechalam nad morze na 6 tygodni to maz sie smial ze albo przyczepe albo mala furgonetke musi skombinowac :-D ja tez jestem mistrzynia w pakowaniu na maxa
ciekawe jak w 2013 roku nasz samochod bedzie wygladal w drodze nad morze.... 3 dzieci i bagaze na 2 miesiace ha ha ha ha

my własnie specjalnie zmieniamy samochod haha :p chociaż juz kombi mamy :p ale małoooo miejsca :p

reklama
my własnie specjalnie zmieniamy samochod haha :p chociaż juz kombi mamy :p ale małoooo miejsca :p

my do kombi dokupilismy bagaznik na dach :cool2:
a teraz to juz na vana trzeba zmienic chyba ;-) chi chi moj maz oszaleje z tym moim pakowaniem, ale i tak wszystko ladnie i sprawnie upycha a ja go potem chwale i chwale ze z taka iloscia rzeczy sobie poradzil i ze jest TAKIM bohaterem ... :-D:-D i wszycy w dobrych humorach jedziemy nad morze ;-)

ankzoc, kiedy planujesz isc na L4....
ja sie zaczynam zastanawiac.... w przyszlym tygodniu mam zamiar szefowej i reszcie oznajmic, ze jestem w ciazy i podam przyblizony termin, kiedy zamierzam isc na L4

Do góry