reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

krolewna może to jakiś pomysł z tymi majtami :-):tak:

no mam nadzieje :p ale jeszcze poczekam z miesiąc :p moze zacznie wreszcie mówić :nerd: :p:p

a ja znowu mam ochote na mizerieee ;d zaraz sobie zrobie :D:D

ejj cos z tymi suwaczkami z lilypie jest nie tak, ja zmieniłam na inny i od nowa mam 230 days to go :|| ocb ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dotka, dzieki za cynk :-) nie skorzystam, ale dziekuje ze pomyslalas o nas :tak:

szukam na all zestawu malego lekarza ;-) porzadnego, co ciut dluzej niz tydzien przezyje
martwi mnie ze faruszka nie mozna kupic...moj synek marzy o lekarskim wdzianku... i identyfikator ma byc :rofl2: bedzie trzeba szyc chyba

szaro...buro... a ja nad goraca miseczka barszczu Mamusi :-D

no właśnie miałam napisać, że jest ok :tak:

Notka, barszczyk, mniam... :-p ja dziś kalafiorowa zupka, a na drugie krokiety z mięsem i kapustą i barszczykiem do popicia :-)

retyyy jak wam sie chce tak gotować :p
ja mam dość ubogą książke kucharską jesci chodzi o obiady, nigdy nie wiem co zrobic
aa i zazwyczaj mamy jedno danie albo drugie albo zupe :p bo jakbym miała 2 robic to co tydzien byłoby to samo haha :p

reklama
aaaa haha :D

no to ufff nie jest ze mną tak źle :D

ale na prawde odkąd Maja je obiad z nami to mam problemy z gotowaniem :p bo to zawsze musze patrzec czy ona cos moze jesc czy nie, a dwóch obiadów to mi sie gotowac nie chce :p

ostatnio dałam jej pierwszy raz pieczarkową i byłam cały dzien w stresie czy jej po grzybach nic nie bedzie ;p ale słyszałam ze pieczarki są ok, ze raczej zatrucia to po leśnych grzybach

Do góry