reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczynki

U nas słonecznie ale zimno strasznie:dry:.

Nie bedzie nas znowu, jedziemy do moich rodziców, bo nastepne 3 weekendy mam zjazdy wiec spedzimy je u tesciów:dry:.
Hania ma 19-go pasowanie na przedszkolaka i nawet pani ja wybrala do wierszyka, ktory oczywiscie opanowała juz nastepnego dnia:-D, a w pn jakis teatrzyk mają. Wogóle kobitka stara sie ciagle jakies atrakcje przygotowywac dla maluchów.:tak:.

Pospałabym jeszcze:-p.

Kana usciskaj tego swojego m. On juz tyle razy tą prace zmienia, niech mu się powiedzie tym razem:tak:mam nadzieje ze go wspierasz kochana:tak:

reklama
i ty tez w takim razie anoli :)

asiulka miala chlopaka i ma teraz corke...Ania miała chłopaka i ma córę...tylko Viwe się wyłamała i ma dwóch chłpopców...
Viwe skrzywiłaś teraz moje obliczenia kochana hahhaha :-D

Pyciolek a ty się na dziewuszkę nakręcasz?
Może się sprawdzi.

Ja co do tego kalendarza płci mam mieszane uczucia. W sumie co ma być to będzie i tak będę kochała jak swoje ;-)

Madziu a teraz co Ci pokazuje ?

mi pokazuje dziewuchę....

Ja co do tego kalendarza płci mam mieszane uczucia. W sumie co ma być to będzie i tak będę kochała jak swoje ;-)

mam takie samo nastawienie.....

co do kalendarza płci to ruletka...bo tak naprawdę decydują za to chromosomy..."Komórki jajowe mają zawsze chromosom X, plemniki zaś X lub Y (pół na pół). Jeśli dojdzie do zapłodnienia plemnikiem z chromosomem X, urodzi się dziewczynka, jeśli do komórki jajowej wniknie plemnik z chromosomem Y, na świat przyjdzie chłopiec."

pyciołku to jak trzymamy kciuki za silniejsze X;-)

dzien dobry z kawą:)
ale dzis zimno brrrrrrrrrrrrr a wczoraj wieczorem byla taka wichura ze hohooh
ostatnie pranie załadowane do pralki krótki odpoczynek i do garów ...
przyznam sie Wam ze nie mam pojecia co bym chciala miec jesli bym byla w ciazy czy dziewczynke czy chlopaka:baffled: chyba pol na pol i chlopak by sie przydal bo to towarzystwo z ktorego moj obecny syn byłby zadowolony ale dziewczynka tez fajnie:sorry2: ale jesli ktos powie ze mam sobie zrobic i dziewczynke i chlopaka to pogryzę:-D

Madzienka dzięki, szkoda, że znaczka Lubię to z fb nie ma.
Ale nawet to spowodowało mokre oczy u mnie. Ale huśtawka, jak na jakiejś ekstremalnie wysokiej karuzeli.

Zmykam po młodego do przedszkola i na kulki z nim, bo ma obiecane :tak:

reklama
Do góry