reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka.
Koralikowa dobrze ,że mały bez gorączki.

Renata u nas też bez TV to masakra.Wiadomo jak dzieci z zaburzeniami reagują na zmiany.Mam zawsze na full naładowany laptop,ipada i PSP ,bo bez tego to dom do góry nogami .:szok::szok::szok::szok:
I nie ma ,że zrozumie ,bo nie zrozumie -ot moja rzeczywistość .Co 2 minuty pytanie -mamo no kiedy dadzą prąd ??
Mamo prądu nie ma ,a będzie burza???
Alo jak jest burza to histeria od razu i kolejne pytania
Mamo jest już burza???
Powiedz ,że nie ma ,to prądu nam nie zabiorą :baffled::baffled:
Ot i takie jest rozumowanie mojego dziecka w tej kwestii...:-:)-:)sorry2::sorry2:

Bodzia torba super !!!!!

Lena zazdroszczę grzybów ;-):-):-)

A u mnie zakręcony dzień .Wyciągnęłam dziś termomix i na nowo się w nim zakochałam.
Zrobiłam małej deserki jabłkowe z winogronami -mmmmm
przepyszne wyszły :tak::-):-):-)

Teraz mieliśmy nocne karmienie ,gdzie moje dziecię miało iść spać ,ale nie poszło :no:;-)
Bawi się w łóżeczku pod panelem i karuzelką ,więc może jakoś zaśnie ;-):rofl2::rofl2:
Uciekam kolację zjeść i może uda się wkrótce położyć .
Dobranoc

heja :)

haha As zupelnie jak u mnie. wczoraj non stop F pytał kidy sie dekoder naprawi, czemu ten piorun uderzył w nasz telewizor, czemu u nas akurat nie dziala,i co minuta informacja dla mnie ze w nocy burza byłAi przez to spalilo nam wzmacniacz. kiedy bedzie mogl bajke, dlaczego nie teraz, czy juz moze sie naprawiło.

no ale wzmacniacz zatrybił. dziś wygnam Ł zeby jechal z tym spalonym na wymiane. On chce czekac bo przeciez czasami sie wlancza! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! to ja abonament po to place zeby czesciej nie moc oglądac tv??

nazarlam sie na noc i teraz odczuwam skutki. brzuch jak 2 4 m-cu ciązy, boli.. i te gazy ;/ dzieci pobudze od tego bąkania.;)

Cześć.
Wpadam przelotem. Kawę już drugą piję, młody wstał dziś o 4:30 :confused2: i stwierdził, że: "Kuba baibić na dydanie". Nie przytomna przez, to jestem ale mam nadzieję, ża tak koło 11 się zdrzemnie. Małż zadowolony, bo jak wstał, to miał naszykowane kanapki do pracy :-p.
Bodzia, znów dużą torbę zrobiłaś :-). Co będziesz szyła dla hospicjum już wiesz?
As, pochwal się co to jest ten cały termomix?
Koralikowa, dobrze, że z małym już lepiej, chyba go jeszcze do szkoły nie puściłaś?
Renata, burza, brrr, nie lubię. Współczuję, ale trzeba mieć pecha, że się popaliło. U mnie na szczęście jej nie ma ale od 4 dni non stop leje i wieje :confused2:. Renie sobie weź <niby jest na gazy w ulotce piszą> albo na przyszłość zaopatrz się w espumisan ;-).
Asienka, w szkole heh... do zniesienia ;-), dobrze, że jest internet na warsztatach, bo bym z nudów umarła :-D:-D. Zdrówka dla Ciebie bo gdzieś czytałam, że chora jesteś.
Justa, suwaczek Twój widziałam i Julka urodziny wczoraj miała.
Wszystkiego najlepszego dla Julki!! Sto lat!

Ostatnia edycja:
Fanta espumisan biore jak mam problem z wydobyciem gazu ;)

teraz idzie bez problemu.. tylko ta czestotliwosc. hahahahaha.. jak szlam do szkoly z chlopcami to kaszlalam na sile zeby zagluszyc moje bąki. hahahahaha..

a zimno u nas ;/

Oskar coraz mocniej kaszle. juz niewiem czy to alergiczne. w sobote wieczorem u tesciow oczko mu spuchło. bawił sie psem potem oczko potarł i momentalnie czerwone i spuchniete. zaaplikowalam mu polcrom. po poł godzinie zaczelo mu sie z nosa lac i zaczął kaszlec. i leje sie do dziś. kaszle tylko w nocy. najmozniej nad ranem. no objawy jak moje.. ale on z psami kotami non stop sie bawi a ta reakcja z oczkiem pierwszy raz taka silna i szybka. ide dziś z nim po poludniu do lekarza.

jutro plyty na podłoge przyjezdzają :) aaaaaaaaaaaaaaaa.. czuje jakies motyle w brzuchu na mysl ze jeszcze w tym miesiacu sie przeprowadzamy :D

dziś an 14 zebranie ;/

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kobietki!!!
bardzo dziekuję za życzenia dla mojego syneczka malutkiego:-D!!
imprezki udane,w piatek kumple przyszli kurcze stwierdziłam,ze to juz takie chłopy...:szok: zero bałaganu ,sami się soba zajęli-troche w necie po chichrali, troche w piłę pograli i obyło sie bez mego sprzątania:-D
no a w sobote przyszli dziadkowie ,brat męża z rodziną czyli chrzestny Filipa i nasi przyjaciele przyjechali z synem ,kawa tort posiedzieliśmy no i mieliśmy nadzieje ze sie dziadki zbirą o ludzkiej godzinie a my z naszymi fumflami posiedzimy jak to przy sobocie dłużej:-D a tu zonk...dziadki sie zasiedzieli do 22 :szok: i caly chytry plan szlag trefił heh:szok::laugh2:

pocztałam-niezle naprodukowałyście!!!hihih
justa STO LAT dla córeńki!!!tyćkę spóźnione ale szczere!!!

u nas mega zimno wrrr i do tego nie palone wczoraj-nie wiem czemu chyba palaczka zastrajkowała:wściekła/y: ehh
sa aż żal wdomu siedziec w takiej zimnicy!!
ide zrobic kawusie!!

bodzinka torba super!!ale bedzie pakowna!!!
sprytna i zdolna z Ciebie kobietka!!
a co do sytuacj z tatusiem Twoich misków to faktycznie szkoda słów:zawstydzona/y:!
as jesli termomix to taka maszyna o której mysle i która ma moja siostrunia to szczerze zazdroszczę!!
renata ale mnie rozbawiłaś tym tekstem meża że przeciez zazwyczaj sie włącza:-D
fanta o 4:30???o matko!!ale czad

mogę sie pochwalic ze mój syncio przyniósł w piątek 4+ i 5 z dwu członowej pierwszej w swoim życiu pracy klasowej z polskiego:-D

ide kawusie zaparzyc!
zaraz jestem!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.

Justa wszystkiego najlepszego dla Julii :-)
Ja od dziś druga zmiana,m.pierwsza.
Maciek w szkole,Emilka zostawiam dziś w domu,
bo coś kaszlu dostał,katarek ma delikatny.
Z czego moje dziecko jest bardzo niezadowolone,
bo jak to nie,przecież on musi iść do szkoły.

W sobotę wypad do kumpeli super udany,
pogoda była super,słoneczko i 22 stopnie,
Emil wyszalał się z Patrycją na podwórku.
Nakarmił z "dziadkiem" kury,jaki był zadowolony.
No cóż dziecko typowy blokers,kury z obrazku,lub w tv widzi,
to co sie dziwić,że takie rzeczy to dla niego frajda.:-D:-D
Wróciliśmy koło 21 dopiero,młody w locie na poduszkę padł,bez kąpieli.:-)
A w niedziele już na dworze zimno,wietrznie,i od południa
praktycznie cały czas padało.
Dziś też za ciekawie nie jest,pochmurno,dobrze że nie pada chociaż.

Miłego dnia życzę.

Do góry