reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena ja odebrałam paczkę zaraz na drugi dzień, więc nie miałam takiej wiadomości:no:. Na ich stronie za to pisze(paczkomatów), że trzeba odebrać w przeciągu 3 dni.

Ciacho upiekłam. Pierwszy raz na kruchym spodzie z jabłkami.
Ciacho fajnie wyszło ale mój piekarnik jak zawsze do doopy i spód nieco spalony.

Przetestowałam przy okazji te silikonowe formy co w gazetach były. Zbieram je. I forma Jedwabista!!!

Ja zbieram dekoracje ciast:-)

reklama
Sernik wczesniej piekłam raz - z paczki :D

Ale ten to taki prawdziwy, od A do Z robiony przeze mnie :D ja cie krece, ale jestem z siebie dumna :D
śliczny

Dobry
Lolek mnie obudził o 5:30..Pysk mi się drze nieziemsko..
Koralikowa ja mam wdomu dość ciepło. Zaleta starych murów ;-) Nagrzane latem więc wsio wchodzi teraz do domu.
JAkoś ponad 20 st. Jaksię robi troszke chłodniej to ciepłe skarpety i bluza i już ok.
Moja ostatnio przed 4 wstaje .:szok::rofl2::rofl2:
Jak była Darka kamienica (przed budową domu) to ogrzewało się dopiero po 1 listopada i było naprawdę ciepło.
Ale co się dziwić jak to dużo przedwojenna robota .Grubość głównego muru to 80 cm ,a w środku słoma ;-):-):-):szok:

heja :)

do tesciów wieczorem jedziemy. jutro wracamy.

czuje sie wyrzuta ;/ i nic w nocy nie bylo co by wyrzuc mnie mialo ;/ albo mnie serio serio chorobsko rozklada albo starosc ;/

aaaaa wczoraj sie dodzwonilam do labolatorium gdzie testy na jad osy robilam. i wyszlo ze uczulenia brak. no szok dla mnie.. bo skąd taka reakcja?? obrzek, pokrzywka, dusznosci, utraty przytomnosci??

ide sie budzić ;/
zdrówka i wypoczywaj

Zobacz załącznik 505201
Oto mój nowy lokator;)
Kurczaki u nas nie ma wody!Ciekawe kiedy włączą:)
sliczny lokator

Hello.
Lena a co to za roślinka,nieźle się prezentuje.

U nas pogoda cudna ,na termometrze 24 stopnie:-):-)
Mieszkanko wysprzątałam,obiadek ugotowany,zjedzony,
tylko m.jak wstanie po nocce,to sobie odgrzeje i zje.
Gotowałam dziś fasolkę po bretońsku.

Maciek poszedł z psem,do moich rodziców,
a ja z Emiloskim szykujemy się,
niedługo podjedzie po nas moja koleżanka z pracy,
i jedziemy sobie do mojej Agatki,
pracowała z nami,ale jak była redukcja etatów,
to niestety ją zwolnili:-(
Ale my cały czas utrzymujemy kontakt.
Kawałeczek do niej mamy bo 35 km,
ale co się nie robi,aby miło spędzić dzień.

Pamiętacie o nas;-);-)

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Miłej soboty Wam życzę.
klik

To jest Muchołówka;)Kupiłam u nas całkiem przypadkiem, bo w witrynie były ozdobne grzyby i weszłam a tam przy kasie takie owe cudo!Więc wzięłam za 13 zł!:-D
Fajna okazja ,cena powalająca .:rofl2::rofl2:

Witajcie.
pojadłyśmy ,wyspałyśmy się i moje dziecko uznało ,że czas na zabawę ,a komu kawę :confused::confused::-D:-D:-D

Ooooooooooo As jak fajnie widzieć, że nie tylko ja witam dzień z kompem :-p
Ja dziś sama sie obudziłam o 5:30 do tego wyspana :-p
Więc z pieśnią na ustach ruszam do pracy :-p
Koralikowa dziś wracają...tata jest tatą raz w miesiącu...Zaraz po wyprowadzce brał ich w tygodniu na spacer,odwiedzal ich..teraz się zdarza, że się pokaże na chwile raz w tygodniu....Szkoda słów i nerwów.

heja :)

wrocilismy. :)

tv nie mamy ;/ wzmacniacz nam spalilo. mamy drugi.. nietrybiący.

zla jestem.. bo tv u nas to jak tlen potrzebne!

wczoraj ponoc taka burza u nas byla.. ze łoj.. u tesciów tez. akurat jechalismy to tak lalo ze nie bylam pewna czy my droga jedziemy czy juz rowem.

i zimno jak diabli. ;/

reklama
hejj wieczornie..

krolcia moj tez wlasnie pojechal,,ja dwa tyg sama,,a moze tydz..jakby mojemu udalo sie zjechac:)))

renia ło matko,,u mnie tez bez tv to porazka,,a jeszcze teraz jak syn ma u siebie lacze to uuuuu.....aaa i bez kompa tez by bylo ciezko...

lena do roboty z grzybkami:)

MOj dzisiaj ebz goraczki,nie wiem czy go jutro do skzoly puscic czy nie.....cholerka..jeszcze kaszle..ale pewnie z tydzien bedzie kaszel mial...echh

Do góry