reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
PYCIOLKU, a nic , tak sie pytalam...

mi umowili na chyba 8 grudnia:-D

myslalam , ze zabije ich smiechem...

i umowilam sie prywatnie, kurcze, za czasom Marysi nie bylo, niedawno ktos wpadl na taki pomysl zeby otworzyc prywatny gabinet...i zarabia:-D,kurka, 1000 koron, 500 zl:szok:

no ale, moze sie uspokoje, bo przyznam sie Wam , ze troche schizuje...a jeszcze jak tego serduszka nie mogla namierzyc to juz w ogole:/

PYCIOLKU, a nic , tak sie pytalam...

mi umowili na chyba 8 grudnia:-D

myslalam , ze zabije ich smiechem...

i umowilam sie prywatnie, kurcze, za czasom Marysi nie bylo, niedawno ktos wpadl na taki pomysl zeby otworzyc prywatny gabinet...i zarabia:-D,kurka, 1000 koron, 500 zl:szok:

no ale, moze sie uspokoje, bo przyznam sie Wam , ze troche schizuje...a jeszcze jak tego serduszka nie mogla namierzyc to juz w ogole:/
Oooo matko 500 zł :szok::szok::szok::szok:

Nie martw się będzie dobrze.

A kiedy masz usg?

a miałąą już jakiekolwiek usg ?
ja taką opiekę miałam w Irlandii z Alexem. 3 wizyty w szpitalu w czasie ciąży w tym 1 usg :szok:
też chodziłam prywatnie...ja płaciłam 60 euro,

reklama
Do góry