reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
slucha...:tak:

nie duzo, cos Ty,jedno, dwa na weekend, chodzi o zasade , o ten kit cholerny, bo mnie nie chcial denerwowac, pchi, tez mi wymowka durna

PYCIOL, a tak z innej beczki...
jak porownujesz zycie w pl z dublinem?
dobra decyzja?

my zaczynamy budowe w pl i tak zaczynam pomalu zbierac info:-D

dobra, edycja, haha, ide spatki,jutro poczytam, bo padam..:*

Ostatnia edycja:
i znowu nadrabiam:-D:-D:-D:-Dale nie narzekam....

mój też pije....

a co do fotek to szarlotka wygląda super...a pociąg też fajnie...ale widziałam tam coś fajniejszego...super laseczkę w białych spodenkach...pozazdrościć figurki:zawstydzona/y::-p

rany jakie ceny za usg :szok: 3000$:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jeszcze Kajki przeżyłabym ale Reni w życiu...:sorry2:

no i zapomniałam co jeszcze miałam napisać....

zmykam spać....

O której wasze dzieci chodzą spać?

Agacia moja to staram sie ja polozyc o 9 a zasypia po 10:wściekła/y:

tak Pyci, piwo...

oj, to jakis wszechobecny chlopski problem..
moj dostal zakaz..
kurcze i to wlasciwie przez swoje dobre serce go dostal, bo pojechal do sztokholmu i slysze, ze nie jest w hotelu...i mowie, polazl gdzies, a pracuje oststnio z takim chlopakiem, co musi co wieczor zaliczyc drina ,knajpe itd...i mowie mu, polazles na piwo, a on ze nie, a ja , ze tak, a on , ze nie...
przyjezdza do domu i zaczyna skruszony, wiesz, bylismy na tym piwie, ale nie chcialem cie denerwowac...
to sobie zapracowal, zakaz piwa do odwolania ;-)

a boi sie teraz jak diabel swieconej wody;)
tez bym tak chciala zeby moj sie mnie jeszcze bal, ale to juz bylo i nie wroci wiecej hahaha:-D:-D

reklama
Szalone Wy....kiedys to byla produkcja na 3 tyg...a teraz 3 godzinki.....trza sie czasowo dostosowac:p hahaha
My z Renia mamy stanowczo pod gorke jezeli o to chodzi:p hahha

mnie najbardzie przerażają czasy, jak będzie wracał z dworu czy ze szkoły z takimi śmierdzącymi skarpetami i pachami...czaicie, nasze bąbelki :szok::-D

Pyciola szalona Ty....ja mu to wysle na 18-ste urodzinki:)

o boshe nie!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przyznam sie wam ze uwielbiam ogladac "Rodzinkę PL" hahhah i tak czasem sobie mysle ze moj mały kochany śliczny słodziutki Filipek bedzie takim łobuziakiem to...... nieeeeeeeee na pewno taki nie będzie haha:-D

Tygrysku
no na pewno nie.....:-p.

O której wasze dzieci chodzą spać?
Agacia...ja wiem ,ze pewnie mnie potepicie itp...ale ja mam z tym spaniem problem ogolnie....tak jak kiedys mialam z gorki w tej kwesti tak teraz raczej pod....i moje dziecie chodzi spac nawet czasem po 22....ale probujemy juz od po 21....na usprawiedliwienie dodam ,ze nie chodzi do przedszkola i moze po prostu za malo sie meczy.....chociaz staram sie jak moge....:zawstydzona/y:

Czy Wasze chłopy też tak lubią piwsko ?

Oj tak.....teraz moze mniej, bo kaski mniej ,ale jak bylo wszystko ok....to standardowo po pracy jedno piwko z Igorem (nasz sasiad..super ludz zreszta) przy autku zawsze.... a jak padalo to w autku:p hahaha

Reniu no moje juz tez odeszly...sluchanie sie......dobre dobre...
A jeszcze co do usg to nie wiem ile tutaj robia w standardzie (z ubezpieczeniem) ale z tego co slyszalam to prywatnie sie nie da.....tutaj w ogole nie ma prywatnej opieki zdrowotnej jakiejkolwiek....ale moze to tylko taka przykrywka:p

Ok.... posiadowa z mama zaliczona....i bardzo udana rzeklabym:)
Mariczka wciska sie w nasze buciory....nie mam pojecia co ja tak rajcuje....:p hahaha

buziole kochane i badzcie laskawe o poranku:p haha ja okolo 10 zagladne...u Was to bedzie gdzies 16:p

Ostatnia edycja:
Do góry