pyciolek87
Mama Alexa:*
mój praktycznie codziennie wypija piwko...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedno,dwa na weekend....fajnie masz![]()
O której wasze dzieci chodzą spać?
tez bym tak chciala zeby moj sie mnie jeszcze bal, ale to juz bylo i nie wroci wiecej hahahatak Pyci, piwo...
oj, to jakis wszechobecny chlopski problem..
moj dostal zakaz..
kurcze i to wlasciwie przez swoje dobre serce go dostal, bo pojechal do sztokholmu i slysze, ze nie jest w hotelu...i mowie, polazl gdzies, a pracuje oststnio z takim chlopakiem, co musi co wieczor zaliczyc drina ,knajpe itd...i mowie mu, polazles na piwo, a on ze nie, a ja , ze tak, a on , ze nie...
przyjezdza do domu i zaczyna skruszony, wiesz, bylismy na tym piwie, ale nie chcialem cie denerwowac...
to sobie zapracowal, zakaz piwa do odwolania ;-)
a boi sie teraz jak diabel swieconej wody![]()
mnie najbardzie przerażają czasy, jak będzie wracał z dworu czy ze szkoły z takimi śmierdzącymi skarpetami i pachami...czaicie, nasze bąbelki![]()
o boshe nie!!!!!!!!!!!!!!!!! ale przyznam sie wam ze uwielbiam ogladac "Rodzinkę PL" hahhah i tak czasem sobie mysle ze moj mały kochany śliczny słodziutki Filipek bedzie takim łobuziakiem to...... nieeeeeeeee na pewno taki nie będzie haha![]()
Agacia...ja wiem ,ze pewnie mnie potepicie itp...ale ja mam z tym spaniem problem ogolnie....tak jak kiedys mialam z gorki w tej kwesti tak teraz raczej pod....i moje dziecie chodzi spac nawet czasem po 22....ale probujemy juz od po 21....na usprawiedliwienie dodam ,ze nie chodzi do przedszkola i moze po prostu za malo sie meczy.....chociaz staram sie jak moge....O której wasze dzieci chodzą spać?
Czy Wasze chłopy też tak lubią piwsko ?