reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Igvar mnie się bardzo podoba. I nie miałabym nic przeciwko gdyby mój potomek producentem zamrażarek został :-D

Pyciol to ty fajnie masz, pomijając gó**enka

Kaja twój pomysł na francuskie z jabłkiem bomba. Zrobiłam małą blaszkę na próbę i już nie ma. NAwet nie zdążyło wystygnąć...

reklama
ach, jutro tez zasuwam, poniedzialek mam wolny...
ZAPOMINAJKO, no ciesze sie bardzo:tak:

ludzie, czy to wieczne zamulenie i zmeczenie kiedys przejdzie...bo juz zaczynam tracic nadzieje:sorry2:

ach, jutro tez zasuwam, poniedzialek mam wolny...
ZAPOMINAJKO, no ciesze sie bardzo:tak:

ludzie, czy to wieczne zamulenie i zmeczenie kiedys przejdzie...bo juz zaczynam tracic nadzieje:sorry2:

Kajaczku a nie myślałaś o l4 ?
dolegliwości mina, nie ma bata :) z Marysią tez tak miałaś?

a moje chłopy, przyszli,zjedli, i polecieli blok obok do znajomych naszych ( tzn znajoma na wyjeździe z okazji dnia nauczyciela) a znajomy siedzi sam w domu z synkiem w wieku naszych dzieciaków. Duży poszedł na piwko :dry:, mały na zabawę. Mają być o 20, zobaczymy ile razy będę musiała ich zwoływać telefonicznie :sorry2:.
Zapaliłam papierosa, ale świństwo...nie smakują już mi. A fuj.

Kajaczku a nie myślałaś o l4 ?
dolegliwości mina, nie ma bata :) z Marysią tez tak miałaś?

a moje chłopy, przyszli,zjedli, i polecieli blok obok do znajomych naszych ( tzn znajoma na wyjeździe z okazji dnia nauczyciela) a znajomy siedzi sam w domu z synkiem w wieku naszych dzieciaków. Duży poszedł na piwko :dry:, mały na zabawę. Mają być o 20, zobaczymy ile razy będę musiała ich zwoływać telefonicznie :sorry2:.
Zapaliłam papierosa, ale świństwo...nie smakują już mi. A fuj.

Myslec to ja myslalam...
Ale tu niestety ciaza nie jest powodem do zwolnienia, i normalnie ....ze ich tak nazwe, nie chca placic...Potomkowie wikingow z zamrozonymi mozgownicami:dry:

z Marysia, nic, przelatalam ciaze jak wscieknieta...
a teraz..ja juz nie wiem , kim jestem:-D

Ostatnia edycja:
Myslec to ja myslalam...
Ale tu niestety ciaza nie jest powodem do zwolnienia, i normalnie ....ze ich tak nazwe, nie chca placic...Potomkowie wikingow z zamrozonymi mozgownicami:dry:

z Marysia, nic, przelatalam ciaze jak wscieknieta...
a teraz..ja juz nie wiem , kim jestem:-D

nawet w momencie kiedy kobieta nie może poprostu,nazwyczajniej w świecie pracować, chodzić i w ogóle ? nic a nic ? wow, mam jedyny minus tej całej Twojej Wikingowni...o dziwo :szok::-D

Nio i to 43 tygodnie ...dlatego nie chciała wyleźć, jak TY się zatrzymać nie chciałaś :)

kiedys tu już było o tym, ale nie pamietam. Która z Was jest paląca...?

Ostatnia edycja:
kochana, ja tu zeby ja wygonic i schody, i podlogi, i sex, i masakra:-D

i nic

przeciez przyjechali jego rodzice z Pl poznac wnuczke, 14go, a wnuczka wylazla akurat na ich wyjazd:-D

a jak kobieta nie moze pracowac to niech sobie idzie na urlop bezplatny, bo ubezpieczalnie nie chce dawac pieniedzy na ciezarne...
nie wiesz, ze babcie wikingowki rodzily w przerwie miedzy lowieniem lososi a praniem garow, w temperaturze minus 30...:-D?

ja sobie pykam paczke na tydzien, jak w ciazy nie laze oczywiscie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
kochana, ja tu zeby ja wygonic i schody, i podlogi, i sex, i masakra:-D

i nic

przeciez przyjechali jego rodzice z Pl poznac wnuczke, 14go, a wnuczka wylazla akurat na ich wyjazd:-D

Widać miała ich głęboko w poważaniu...co to za poznawanki i obczajanki. Marian chciał w spokoju przyjść na ten świat, a nie jak w biegu jej matka przez 43 tyg :-D

Do góry