reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny a czy któraś z was ma problemy z nadczynnością tarczycy? Mi przy badaniach kontrolnych wylazło tsh 0,01, a potem ft3 i ft4 ponad normę. I teraz znów to samo. Wizytę u endokrynologa mam w przyszłym tygodniu. Nigdy w życiu nie miałam problemów z tarczycą, a teraz takie cyrki mi robi :-(

reklama
buahahaha

jesteś w 15-tym skończony masz na dziś dzień 14-ty, jutro kończysz 15-ty tydz zaczynasz 16-ty

:tak::tak::tak:

Pchelko, ja mam 18 wynik a norma od 30 do 100 wiec mam niedobor, mam przyjmowac Vit D w kropelkach - wieksza dawke niz jest w zwyklym zestawie witamin dla ciezarnych

liloinka, ja mam niedoczynnosc i tez to cholerstwo mi tylko w ciazy wyskakuje, biore hormon tarczycy i wyniki juz po 2 tyg mam w porząsiu :-) jestes pod opieka endokrynologa?

Notka - już po pierwszych wynikach pobiegłam do endo. Zleciła mi usg i przeciwciała - ale tu wsystko w normie. Teraz mam wizytę w przyszłą środę. Nie wiem co myśleć o tej tarczycy.

pa pa klaudia, milego popoludnia!:happy:

Notka - już po pierwszych wynikach pobiegłam do endo. Zleciła mi usg i przeciwciała - ale tu wsystko w normie. Teraz mam wizytę w przyszłą środę. Nie wiem co myśleć o tej tarczycy.

z tego co sie dowiadywalam, to ciaza jest "idealnym" sprawca takich wahan
po ciazy na ogol wszytko wraca do normy, mi w II wyskoczyla ta niedoczynnosc, tez usg mialam i w trakcie i po ciazy, wszystko bylo OK
a teraz w kolejnej ciazy historia sie powtarza, mnie to jakos nie martwi, biore sztuczny hormon :-)
nie martw sie, bedzie dobrze, bedziesz spokojniejsza po wizycie u endo :tak:

Dotkass, gratulacje dla przyjacioki :-) a jak ma na imie syneczek?

reklama
Dotkass to chyba nie możesz być chrzestną my musieliśmy właśnie zmieniać ale chrzestnego bo nie miał bierzmowania. :/
no teoretycznie nie mogę :no: praktycznie różnie bywa :tak:, niestety chrzestną córci siostry ciotecznej nie zostałam bo ksiądz zgody nie wyraził, ale koleżanka w zupełnie innym kościele "dogadała" się z księdzem i jest chrzestną córci swojej siostry ;-)

Do góry