reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

S wiedział co robi, ja ci to mówię to było zaplanowane :-D on po prostu chciał zmienić auto na większe :-D
wiesz, moze i cos w tym jest, no to skurczypaputek jeden, no, dobrze, ze jest Agacia bo bym go gada nie rozkminila:-D
:-D:-D:-D:-D
dobre

Jak by machnął jedno to bys się nie zgodziła...a tak...już się zastanawiasz :-D

a jak będziesz miała bliźniaki to mozesz siedziec z dziećmi do 28 roku życia czy tylko do 14 na urlopie ???:-D
nie sumuje się to w Szwecji ? :eek::-D

ahahhahahahhahahhahahaaaaaaaaaaa:-D, wiesz, ze to jest dobre pytanie, musze sie dowiedziec:-D to moglabym byc babcia na macierzynskim normalnie:-D
moja wspolniczka to ma mozg nie od parady;-):-D

reklama
Śpicie :szok::szok::szok:

Hej
Zapowiada się ładna pogoda dzisiaj, więc zaraz sobie pranie na dwór wywieszę.
Mati w przedszkolu, a ja zaraz śniadanko sobie zjem.

Śpicie :szok::szok::szok:

Hej
Zapowiada się ładna pogoda dzisiaj, więc zaraz sobie pranie na dwór wywieszę.
Mati w przedszkolu, a ja zaraz śniadanko sobie zjem.

jestem....:baffled: a co tutaj tak pusto...:szok:

wiem. Kajka wyczerpała chyba limit nowin i wiadomości na przyszłe trzy następne lata i wszystkie stwierdziły,że tutaj teraz będzie tylkooo nudaaaaaaaaaaaaaa :confused::-D

Moje dziecko ma katar jak stąd do Hondurasu :szok:

Agaciu a Ty masz wolne dzisiaj ?

Asiulkaa powiedz mi kochana gdzie Ty dokładnie mieszkasz to zlokalizuję Cię na google maps :cool:
w tym tygodniu raczej odpada bo Alex smarkoli na maxa i szkoda Twoich szkrabów. Ale pszyszły tydzień dla mnie jak znalazł, tymbardziej,że mężowy ma drugie zmiany :-p i nie zebym się wpraszała, bo tez możesz przyjechać do mnie...:-D tak mi się coś kojarzy pruszków..ale czy dobrze rozgryzam to ni wiem :-)

Co u reszty ?

Ostatnia edycja:
Takie wolne wymuszone . Nie mam z Kim Mateusza zostawić, bo moja mama wyjechała.

Ja mam męża zasmarkanego :-D, to jest jakas masakra. Jęczy, że on biedny i w ogóle. Musi się wychorować do piątku, bo na weekend jedzie do Niemiec na nurkowanie, więc już ma schizę , że będzie chory.

Takie wolne wymuszone . Nie mam z Kim Mateusza zostawić, bo moja mama wyjechała.

Ja mam męża zasmarkanego :-D, to jest jakas masakra. Jęczy, że on biedny i w ogóle. Musi się wychorować do piątku, bo na weekend jedzie do Niemiec na nurkowanie, więc już ma schizę , że będzie chory.

jedzie bez Ciebie????!!!!!!!!!:wściekła/y: jak on śmie:baffled::szok:

reklama
Eeeee to jedzie cała jego grupa nurków, więc ja to nie miałabym co robic. Cały dzień nurkują. Ja sobie zaplanowałam weekend z moim małym facetem, więc jest git.

Do góry