szczesliwa
Fanka BB :)
elusl idziesz i robia od ręki ktg -ja chodziłam na ktg w pierwszej ciazy do zg
my chodzimy na yamaha bo córka chodziła 2 lata to teraz kolej na syncia
piłke nozna tez zaczniemy ale w innej grupie ale to juz z dwójeczką mą
no i basen mamy, i w ogóle czego nie robimy-czasami sobie mysle że przesadzam, ale dzieci w domu sie nudzą wiec fajnie wychodzic
aestima ja moge ci ksizake spzredac bo mam prawie nówke- chcesz? mam dwie....długa historia
jak chcesz to napisz na priva, za połowe ceny ci puszcze 
w ogóle szukałam podwójnego wózka
dosyc mam chustowania i noszego -choc w zajebistym-ergonomiku -to mam dosyc cieżary swoje robią, jedna laska cchiała mnie oszukac i spzredac wózek z kradzionymi zdjęciami wmawiając że pisała o tym-jednak ja umiem czytac i wiem jak było, i szukałam dalej,...szukałam i szukałam i mam! sliczna dostawkę do wózka-dzisiejszy powrót do domu bez ryku ciagniecia włosów walki o suchą bułkę itp luksus
my chodzimy na yamaha bo córka chodziła 2 lata to teraz kolej na syncia
piłke nozna tez zaczniemy ale w innej grupie ale to juz z dwójeczką mą
no i basen mamy, i w ogóle czego nie robimy-czasami sobie mysle że przesadzam, ale dzieci w domu sie nudzą wiec fajnie wychodzic
aestima ja moge ci ksizake spzredac bo mam prawie nówke- chcesz? mam dwie....długa historia
w ogóle szukałam podwójnego wózka
dosyc mam chustowania i noszego -choc w zajebistym-ergonomiku -to mam dosyc cieżary swoje robią, jedna laska cchiała mnie oszukac i spzredac wózek z kradzionymi zdjęciami wmawiając że pisała o tym-jednak ja umiem czytac i wiem jak było, i szukałam dalej,...szukałam i szukałam i mam! sliczna dostawkę do wózka-dzisiejszy powrót do domu bez ryku ciagniecia włosów walki o suchą bułkę itp luksus
DZIEWCZYNY, ślicznie dziękuję za wasze odpowiedzi! generalnie jestem nieco spokojniejsza, jakoś lepiej mi się zrobiło, jak poczytałam o waszych doświadczeniach - mi i mężowi też:-) stwierdziłam, że jutro normalnie pójdę na umówioną wizytę do Ruta, zobaczymy, co on powie, co pokażą badania... fakt faktem, nie spieszy mi się do szpitala, sądziłam jednak, że skoro jestem już przeterminowana, to pewnie będę MUSIAŁA prędzej czy później poleżeć na patologii...
jeżeli wystarczyłoby robienie badań na bieżąco (KTG, USG i na fotelu), to stanowczo mogłabym do ostatnich chwil podchodzić sama do szpitala, szczególnie, że mieszkam dosłownie 5 minut spacerkiem od niego - takie rozwiązanie byłoby chyba ok. zależy mi, aby urodzić naturalnie i jakby dało się obejść indukcję, to byłoby cudownie, bo też właśnie słyszałam, że po wywoływaniu poród jest cieższy...