reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
ja 26.08. i wychodzi mi 01.06. ale suwaczek, żeby mi pokazywał "prawdę" mam ustawiony na 3.06.
w sumie nie wiem, czemu kalkulator mi liczy przy dłuższych cyklach wcześniejszy termin...
ginka mi jeszcze nie powiedziała terminu wg tego swojego kółeczka, teraz w listopadzie założy mi kartę ciąży to dopytam
i tak jak dobrze pójdzie z ortopedą będę mieć cc planowane, pewnie w maju...

fioletowa ja podejrzewam ze urodze w maju bo Adama urodzilam 3 tyg przed terminem, u nas wogole w rodzinie rodzi sie te ok 2 tyg wczesniej... Ja w sumie też nie wiem jak to liczą te kalkulatory. Termin przez polozna ustalony bedzie dopiero jak się z nią zobaczę. W ogole nie wiem jak to wszystko bedzie tu przebiegało bo Adama rodziłam w Polsce...

Tylko Wy mi tu dajecie nadzieje :) W pracy i znajomi mówią, że jak blade kreski to na pewno nie jestem :p A robiłam codziennie przez 4 dni testy do wczoraj :p Dziś też zrobię :) Muszę zrobić tą betę! Ale najwcześniej będę miała czas w piątek rano...
cześc gratuluję nowych fasolinek :-D
nie wiem co to za koleżanki tam masz w tej pracy ale jak się nie znają to lepiej niech takich głupot nie opowiadają :no: ja robiłam test w dniu spodziewanej @ i druga kreska była tak blada że ledwie widoczna a w ciąży jestem po prostu przy bardzo wczesnej ciąży tak jest skoro robiłaś 4 testy to już mogę Ci gratulować :-)

ter114 - jedna koleżanka z pracy, która o dziwo ma nawet jedno dziecko, wmawia mi, że na początku ciąży nigdy nie boli brzuch i jeszcze jakieś inne rzeczy, już nawet nie chce mi się z nią kłócić, a wiem, że nie ma racji ;) Moich dwóch szefów się śmieje, bo jakoś nie chcą uwierzyć, że mogłabym być w ciąży, bo często kiedyś żartowałam, że jestem :) A jak będę to w końcu im kopara opadnie :D A ja oczywiście dziś też pewnie test zrobię, dziś jest właśnie 28 dzień - dzień spodziewanej miesiączki ;)

Hej dziewczyny. Ja mam niestety powtórkę z rozrywki. Mdłości, wymioty, biegunka, ból brzucha, zgaga, wstręt... dokładnie jak z Milusią 24 godziny na dobe. Przepisałam się na jutro do gina po zwolnienie bo dziś w pracy zwymiotowałam sobie na kolana...Nie moge patrzeć nawet w monitor bo mi te drgania i migania potegują mdłości.
Pozdrawiam was serdecznie

Współczuję Wisieńko mdłości, ale przynajmniej wiesz, że Dzidziol rośnie :-) Trzymam kciuki za serduszko!

U mnie nadal brak objawów, w czwartek 25.10 o 16.00 mam wizytę u gina, więc trzymajcie kciuki, aby wszystko było w porządku.

Witam nowe czerwcóweczki i życzę nudnej ciąży!

Hej babeczki. Dołączam do grona zmulonych. Od dzisiaj mnie muli. Normalnie nie wiem czy jeść czy nie jeść, leżeć czy stać. Idę przytulić się do słoika z kapustą kiszoną...

reklama
Wisieńka współczuję bardzo! Na zwolnienie szybciorem! w domu zawsze lepiej :tak:

Nie skomentuje "koleżanek" z pracy :confused2:
Jak są kreski to jest ciąża i koniec! Ja robiłam jeden test i druga kreska była tak blada, że oglądałam go ze sto razy chyba czy to na pewno to czy mam przewidzenia. Oszczędzaj się i nie denerwuj bo to Bąbelkowi szkodzi ;-)

Jeśli chodzi o kremy to ja mam tendencję do rozstępów i po Olivierku jestem spękana tak, że szok (wszystkie wyszły podczas ostatnich dwóch tygodni :confused2:) Siostra używała całą ciążę Musteli a i tak ma rozstępy. Myślę, że to genetycznie jest uwarunkowane i jak mają się pojawić to będą i już. Mam nadzieję, że więcej już ich nie dojdzie :rofl2:

Do góry