reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry:)

u nas za 7 minut odlacza wode do 5 popoludniu....oszaleje,ale juz sobie naposnilam cala wanne wody wiec do spłukiwania bedzie:)
Poza tym wczoraj pieknie iciepelko, a dzisiaj od samego rana leje,,,i tak ma byc caly dzien, i troszke jeszcze jutro....ale za to czwarteczek 20 stopni i sloneczko:) Jeszcze sie troszke wygrzeje:p

Pyciollll gdzie jestes z wiesciami:*****
Zapominajko dziekuje za fachowe okreslenie....teraz bede wiedziala z czym do ludzi:p hahaah:-D
Kajaczku i jak tam Twoj foch?
Zanplo czekam na jutrzejsze wiesci:))) bedzie si:***i faktycznie Ci budowalncy maja z Toba dobrze:)

KANUS, ja mam tak fajnie w pracy, ze nawet mi sie myslec nie chce.. Nie, no dzisiaj codzienna gadka , "nie wiem co sie ze mna dzieje, zly duch mnie opetal i moce piekielne przejely moj mózg:p".. Mam to gdzies. Ide po pracy po jakies zakupy dla Marysi to sobie humor poprawie:-)

O kochane ,a jezeli chodzi o prezenty urodzinowo- gwaizdkowe to ja mam juz wiekszosc upatrzonych:

BABY ALIVE - BABY ALL GONE Doll - Hasbro - Toys"R"Us
FURREAL FRIENDS - My Playful Pup - Cookie - Hasbro - Toys"R"Us
MY LITTLE PONY - FRIENDSHIP IS MAGIC - Collector Series Exclusive ZECORA - Hasbro - Toys"R"Us
MY LITTLE PONY Friendship is Magic - Pony Princess Wedding Castle Playset - Hasbro - Toys"R"Us

No i do tej lali są ubranka na zmiane....Mariczka bardzo by chciala pizamke;P
i jeszcze mam w planach jakas ksiazke,ale po polsku bym wolala,bo Mariczka ostatnio uwielbia ksiazki:))))

Ja uwielbiam też patrzeć na reakcję Igusia :tak:
Jak sobie przypomnę te rozpalone oczęta podczas czekania na Gwiazdora, naiwność i radość, to mam ochotę cały świat wykupić:-)

wpadam przywitać się z Wami:-)
kurcze Wy już o prezentach??:szok::szok: no fakt w sumie to już niedługo.

U mnie drugi dzień w pracy w miarę ok, ale kierownik wydaje się mało znać na windykacji i pozyskiwaniu klientów tej branży:zawstydzona/y: ma cudowne plany wobec nas i firmy,ale chyba z motyką na księżyc startuje:-D oby wypaliło to będzie fajnie;-)

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ogłaszam wszem i wobec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pyciol obroniony :-D:-D

i dzisiaj pije piwo z koleżanką, startujemy o 20.00 :-)

reklama
Do góry