reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra, duzo masz pracy w domu?
Trochę mam. Codziennie muszę przygotować angielski dla 3 grup i zajęcia dydaktyczne dla mojej grupy (codziennie praca plastyczna). Plus papierkowa robota. Gdybym pracowała w państwówce po 5 godzin dziennie to by mnie to tak nie wkurzało, ale tu pracuję 8 godzin i robota w domu, to już za dużo. A i jeszcze dekoracje trzeba robić. I dziennik uzupełniać.

Monia, trochę winka, trochę pracy było :-p

reklama
hejka!!!

wczoraj wymienilam opony, wiec na zime jestem przygotowana, aczkolwiek wcale za nia nie tesknie:no:

nie chce zapeszac, ale mam fajny tydzien z Julitka, taki spokojny, milutki.

Anetka, jak zdrowko Natalki?

Majandra, no to torche niefajnie z tymi obowiazkami w domu

Milego dnia!

Witam.
W nas ok:tak: wczoraj bylismy na szczepieniu i młody był dzielny:happy:

Donuś ja mam wymianę opon umówioną za tydzień bo takie kolejki:eek: i mam nadzieję, że do tego czasu nie zasypie nas sniegiem albo ogromnymi przymrozkami

Zdrówka dla wszystkich

Monia to masz teraz urlop;-)

a u nas wlasnie na razie kolejek nie bylo. wczoraj udalo mi sie, bo ledo zajechalaam i za 3min. moglam juz wjechac na podjazd. Kolezanka(od opon) mowi, ze ledwo od poniedzialku ruch sie zrobil.

wczoraj wymienilam opony, wiec na zime jestem przygotowana, aczkolwiek wcale za nia nie tesknie:no:
nasze opony zimowe jeszcze są w sklepie a nie mamy ani 1 zimówki więc znów czeka nas wydatek:wściekła/y:a sporo ich ostatnio mamy :wściekła/y:
Monia to masz teraz urlop;-)
nio i jakoś brakuje mi Zosi;-)i zamiast korzystac i pozałatwiac sprawy to siedze w domu bo bak w aucie pusty ...przydało by się wygrac w totka:-p;-)
a tak wogóle to witam z kawką za oknem szaro buro i ponuro nic mi się nie chce a za sprzątanie wypadało by się wziąsc

Dzień dobry
Majandra, pierwszy rok jest taki pracowity, później będziesz korzystać z teraz zebranych materiałów.
Ja o oponach jeszcze nie myślałam, niech ten co jeździ myśli :szok:

Właśnie wróciliśmy z przychodni. Omara nie zaszczepili. Dziś obudził się z katarem (wczoraj na zakupach gdy my pakowaliśmy torby on stał przy drzwiach i czekał bez czapki, rozpięty a był wieczór i wiatr :crazy: ). Poza tym dowiedziałam się że Omar dostanie dwie szczepionki domięśniowo ze względy na mój stan. Ale następnym razem jedzie mężulek bo mam dosyć już autobusów! Ja mogę do towarzystwa pojechać.

Monia, ja tez marze o wygranej w totka, tylko jeszcze kuponu nie puscilam:cool2:

Iza, to kiepsko, ze 2 kłucia beda u Omara:-(

kawy mi sie cche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, dziekuję Ci dobra duszyczko, ale chyba Cie uduszę, bo ja...odzwyczajam sie od picia kawy i stąd ten głód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

reklama
Monia, dziekuję Ci dobra duszyczko, ale chyba Cie uduszę, bo ja...odzwyczajam sie od picia kawy i stąd ten głód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

ja tez zasiadłam z kawką, jakas zupina sie gotuje, nie wiem co z tego wyjdzie, bo powrzucałam wszystkiego po trochu :eek:

Iza szkoda jazdy tylko było

a ja siedze znów na fototapetach i juz w łeb dostaję, bo chyba zaczynają mi się nudzić i NIEPODOBAC:szok:

Do góry