reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam

mroźno dzis z rana, ale slonecznie

niepicie kawy skutkuje tym, ze wieczorem szybko zasypiam. wczoraj padlam o 21,00:szok:

Donkat, w każdej pracy nauczyciela (no chyba, że się uczy informatyki, jak mój mąż), trzeba brać choć trochę pracy do domu.

wiem, bo moja Mama była nauczycielką, więc wiem jak to wyglada. z tym, ze tydzien pracy nauczyciela szkolnego, to srednio 18godz. tyg.

Dzień dobry:)

Dziewczyny jak pozbyć się kataru? W sobotę idę na wesele i mam paskudny katar:-:)crazy: i w dodatku jestem świadkiem:happy:

/QUOTE]

ja polecam psikanie woda morską (tylko z apteki, nie prosto z morza, bo u was jest taka mozliwosc;-))

reklama
Witam i ja:-) Tuśka znacznie lepiej gardełko już ładniejsze, mam nadzieję ze temperatury też już nie będzie miała:sorry2: umówiłam się na dzisiaj z dziewczynami wieczorkiem na piwko, bo akurat przylatuje kumpela z Anglii z którą nie widziałam się prawie rok:-)
Aga takie śmieciowe potrawy są najlepsze;-) moi też najbardziej lubią zapiekanki pt"czyszczenie lodówki z resztek":szok::-D

Witam i ja.
Łeb mi nawala, jestem niskocisnieniowcem a na dodatek cisnienie spada:wściekła/y: więc chodze jak pijana a bez kawy( Donuś) ja bym zdechła

Zawiozłam Maję do szkoły na 10:30 i dopiero przyjechałam, latałam po sklepach z butami, niby coś jest ale nic nie ma:wściekła/y::wściekła/y: musze sobie i młodemu kupić

Aneta super że Tuśce lepiej.
Monia masz urlop a Ciebie nie ma:sorry2:

U nas też przymroziło -2 było z rańca a teraz zaledwie 4 na plusie, ale za to pieknie słonko świeci i niebo bezchmurne

Wczoraj były zajęcia z rodzicami na karate i znów mam zakwasy:sorry:

witam dopiero usiadłam
rano z Olą do szkoły,później musiałam jechac kupic świecę ,szatkę i kartkę na chrzest, potem obiad ,zaprowadzic mlodego do przedszkola,ole odebrac no i dopiero wróciliśmy:tak:
ja też musze pokupowac buty dzieciom na zimę i sobie też.Dziś młodego posłałam juz do przedszkola w zimowej kurtce bo zimno brrrr
Aneta udanego spotkania przy piwku ja jestem umówiona z koleżankami z podstawówki na 9 listopada też na piwko i pizze z jedną z nich utrzymuje kontakt cały czas a z pozostałymi nie widziałam się własnie od podstawówki:szok:no i w styczniu mamy miec spotkanie klasowe z podstawówki z wychowawcą:-)

witam dopiero usiadłam
rano z Olą do szkoły,później musiałam jechac kupic świecę ,szatkę i kartkę na chrzest, potem obiad ,zaprowadzic mlodego do przedszkola,ole odebrac no i dopiero wróciliśmy:tak:
ja też musze pokupowac buty dzieciom na zimę i sobie też.Dziś młodego posłałam juz do przedszkola w zimowej kurtce bo zimno brrrr
Aneta udanego spotkania przy piwku ja jestem umówiona z koleżankami z podstawówki na 9 listopada też na piwko i pizze z jedną z nich utrzymuje kontakt cały czas a z pozostałymi nie widziałam się własnie od podstawówki:szok:no i w styczniu mamy miec spotkanie klasowe z podstawówki z wychowawcą:-)
ale fajnie.......... my nie mielismy zadnego spotkania ani z ludzmi z podstawówki ani z liceum ani ze studiów, kazdy poszedł w swoje strony........... choc z dziewynami niektórymi może można by było zorganizowac spotkanie, chyba ja musze sie za to wziąć

Agus, to sie pochwal,e ze 3ci dzien bez kawy zyje:-)
Adas zadowolony z karate?

Monia, w te niedziele macie chrzest?

co do spotkan, to my mielsimy z ludzmi z podstawowoki, z liceum i ze studiow tez. Fajowe sa takie spotkania. to ze studiow bylo takie typowo babskie i wtedy usiwadomilam sobie, jak wielki problem jest z poczeciem dziecka: bylo nas 6męzatek i tylko my 2 z kolezanka mialysmy dziecko, a reszta nie i to nie z wyboru. kazda miala jakis problem z zjasciem w ciaze. do tego czasu 1 kolezanka urodzila, druga adoptowala a kolejen czekaja na swoj czas.

reklama
hhmmm, dlaczego nie chce pic kawy? poniewaz wydaje mi sie, (wydaje mi sie to bardzo dobrze uzyte slowo), ze jest niezdrowa i zawsze bylam przeciwna wszelkim uzywkom i nałogom. jednak jak zaczelam czytac, to sa rozne opinie na temat szkodliwosci/zdrowotnosci kawy...postanowialm, ze bede pila jak kiedys, czyli wtedy, gdy moj organizm bedzie potrzebowal pobudzenia, a nie z przyzwyczajenia codziennie. tym bardziej, ze ostatnio lapalam sie na tym, ze rano wypilam jedna i juz okolo poludnia mialam ochote na kolejna!

Milego weekendu Kobietki!!

Iza,
a Ty czemu milczysz?

Do góry