reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguska racja są plusy i minusy. Rafała zaczyna wkurzać już smarowanie i znowu się zaczynają problemy z tym. Na szczęście są strupki. Mam nadzieje, że w końcu odpadną.

A pogoda u nas prawie zimowa, tylko śniegu brak. W sumie dobrze, że nie możemy wychodzić, bo nie skompletowałam jeszcze wyjściowych ciuchów na zimę. Tym razem zima mnie zaskoczyła :D Choć po cichu liczę, że to taki jednorazowy wybryk i wróci jeszcze jesień.

reklama
mama Iza u nas strasznie zimno teraz mam aż 1 stopni ciepła:eek:prószył wcześniej śnieg ale tak delikatnie
ja mam kurtke dla Bartka z tamtego roku jest akurat na styk i buty też bo były kupione pod koniec sezonu więc są też na styk ja dopiero małemu kupie nowe większe na wypłate albo w grudniu:tak:bo ma w czym chodzić a potem może jakieś przeceny będą:rolleyes:
Bartek dziś przechodzi sam siebie jest chwilami okropny...

Aguska Rafał też dziś daje czadu, oszaleć można ;/ Ja do kupienia mam na pewno buty. Kutka i spodnie póki co są na styk, więc też muszę się przygotować na kolejny zakup, ale trochę później. Młody rośnie jak szalony i większość ciuchów, zwłaszcza zimowych jest na jeden sezon. Jak kupię trochę za duże to i tak na przyszły sezon, albo będą na styk albo za małe. Nie mam nawet co z tym później zrobić.

Aguśka u nas wszystko dobrze. Ania każdego tygodnia robi duże postępy w przedszkolu, pani ją bardzo chwali, że jest chętna do robienia tego, co sobie zaplanowała. Zadziwia mnie czasem, bo takie określenia ma, dużo obserwuje i się uczy. Czasami jest w tym przezabawna. Wczoraj nap powiedziało: Mamo ty jesteś gruba, bo jesteś w ciąży:):)

witam się i ja

Jak tam dziewczyny dzieciaki po zmianie czasu?
Ja się trochę obawiałam ale pospali do 6.30 a ja już wstałam po 5 :szok::szok: za to niedawno miałam kryzys. Jeszcze musimy dynie zrobić bo jutro w pkolu konkurs na rodzinną dynie a mi się taaaak nie chce..Maz dopiero wrócił z pracy. Siostrzenica jest to sie bawi z Nikodemem a Franek okupuje dziadka...chwila dla siebie:tak:

wszyscy mówią o sniegu a u nas koło Poznania tak było dzis
DSC05241.jpg

reklama
Do góry