Kingusia91
Fanka BB :)
Powinnam sama zrobić takie badania czy powiedzieć o tym lekarzowi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogłaś, ale też jedzenie surowego mięsa czy tez nie umytych owoców jest groźniejsze od kota. Szybciej mozna się zarazic.Witam Was dziewczynyJa jak zwykle nie mogłam spać :/
Mam takie pytanie, bo mam kota w domu i czy to mozliwe zeby mógł zarazić mnie toksoplazmozą? Czytałam że to bardzo groźne i troche się wystraszyłam...
Szef chyba musi sie przyzwyczaić że bedziesz czesto brała wole. Ty kobitko masz 2ke dzieciaków w sobie, a ciąży mnogie mówi się że sa ciążami wysokiego ryzyka. Nie zdziwie sie jak gin szybko wyśle cię na l4Kingusia kot mógł Cię zarazić ale mogłabyś ewentualnie zarazić się od surowego mięsa. Najlepiej zrób badania i będziesz wszystko wiedzieć.
Dzisiaj mam temperaturę 36,2 i ledwo widzę. Zaraz będę dzwonić do pracy że dzisiaj mnie nie będzie. Nie cierpię takich telefonów robić bo moja szefowa jest w takich chwilach bardzo nieprzyjemna.