reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Jak jesteś już chora to jesteś i kilka dni tego nie zmieni. Na razie możesz zlecić czyszczenie kuwety mężowi a do surowego mięsa zakładać rękawiczki. Ale od mięsa to chyba szybciej od jedzenia surowego niż robienia.

Od bycia z kotem w jednym pokoju nie powinnaś zachorować. Jeśli się martwisz to się do niego nie klej, nie całuj w nosek i nie tarmoś. Zarazić się toxo to też nie jest tak prosto.

Witam :)

Od wczoraj poranki spędzam w ubikacji. Będąc w ciąży z Julunią nie wiedziałam co to mdłości i wymioty to teraz dostałam je z nawiązką:(
Czuję się strasznie. Zaraz muszę coś spróbować zjeść i zmykam do łóżka. Julunia na szczęście w przedszkolu, mąż w pracy więc odpoczywam ile wlezie ;-)

Witam Was dziewczyny :) Ja jak zwykle nie mogłam spać :/

Mam takie pytanie, bo mam kota w domu i czy to mozliwe zeby mógł zarazić mnie toksoplazmozą? Czytałam że to bardzo groźne i troche się wystraszyłam...
Mogłaś, ale też jedzenie surowego mięsa czy tez nie umytych owoców jest groźniejsze od kota. Szybciej mozna się zarazic.
Kingusia kot mógł Cię zarazić ale mogłabyś ewentualnie zarazić się od surowego mięsa. Najlepiej zrób badania i będziesz wszystko wiedzieć.

Dzisiaj mam temperaturę 36,2 i ledwo widzę. Zaraz będę dzwonić do pracy że dzisiaj mnie nie będzie. Nie cierpię takich telefonów robić bo moja szefowa jest w takich chwilach bardzo nieprzyjemna.
Szef chyba musi sie przyzwyczaić że bedziesz czesto brała wole. Ty kobitko masz 2ke dzieciaków w sobie, a ciąży mnogie mówi się że sa ciążami wysokiego ryzyka. Nie zdziwie sie jak gin szybko wyśle cię na l4

Ja już wstalam. Pije kawke i zastanawiam się co dzisiaj robic. Zimno jak diabli :/

reklama
Mama wikusi szef jeszcze nic nie wie. A takie żale i wąty to są zawsze jak murzyn do pracy nie przychodzi. Nie wiem czy lekarz już dzisiaj mi zwolnienia nie wystawi. W sobotę na prawdę mocno się wystraszyłam tej temperatury.

Do góry