Fasolka Moja na razie ma czerwoną w kropkę w miejscu wkłucia.
Patrycia fotka Marcela Boska

Mina pod tytułem "Nie rób fotki bo ja taki nie uczesany

Hehehe... Po prostu mistrzostwo!
Risia moja do tej pory spala w swoim łóżeczku ale od kilku dni w nocy biorę ją do siebie bo strasznie nie spokojnie śpi i wybudza się co 15 min:/ w dzień tylko łóżeczko ale lulam na rekach i odkładam bo już sama nie che zasypiać:/ Od początku próbowałam pilnować się żeby dziecko nie sypiała gdzie popadnie a do wózka nawet nie mam jak jej kłaść bo stoi na dole i targać mi się go nie chce a pewnie było by łatwiej ululać.
martusia* tak! moja często tak krzyczy i jęczy zdarza jej się nawet uśmiechać i śmiać

A jak otwiera oczy i wywraca gałkami to normalnie sceny jak z Egzorcysty

Nie mam pojęcia co takiemu maluszkowi może się śnić żeby takie miny robić

Megan ja jeszcze nie dostałam, ale to pewnie lada dzień bo już 5 tyg za mną i nie karmie piersią
Axarai Zazdroszczę, moja najdłużej spała 5,5 godz. Czym ty ja karmisz, że tak długo śpi??
Kasiażabka 2 dni to jeszcze nie dużo, ale ja podkurczam małej nogi do brzuszka i wilgotną chusteczka drażnię i kupka sama często wychodzi
Powinnam podziękować jeszcze raz Szwagrowi, że maleńkiej mate sprezentował bo przynajmniej mam czas zjeść 3 posiłki dziennie i posiedzieć na BB a młoda zajęta zabawą

Do pełni szczęścia brakuje huśtawki co by mi ja jeszcze uśpiła bo ręce odpadają i kręgosłup siada od tego lulania.
Kurcze nie wiem co robić od 3 tygodni karmię moją Kluskę Bebilon Comfort na kolki i zatwardzenia, ale od kilku dni robi dosłownie płynną kupkę 2x dziennie a i tak się przy niej meczy, dodatkowo tę wzdęcia i śmierdzące bąki, ale kolek nie ma. Masakra jakaś. Czytałam że przy tym mleku tak bywa ale mam nadzieje że pediatra coś poradzi, bo kiedyś padnę przy zmianie pieluchy

Czy któraś mama karmi tym mlekiem??
Jak przekonać maluszka do picia wody i herbatki bo z butelki pluje i się krzywi

Ale się rozpisałam

Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to przepraszam
Przespanej nocy życzę wszystkim:-)