reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zanplo-super wieści, bardzo się cieszę, że z dzidzią już OK :-)

pyciolku-nie zdążyłam się jeszcze rozejrzeć :szok::-D

Marzycielko-narazie się wdrażam, więc nic ciekawego nie robię. A zajmować się będę zagadnieniami związanymi z jakością, audytami wewnętrznymi, trochę statystyką związaną ze wskaźnikami biznesowymi i takie tam jeszcze inne...;-)

łeeee to co z Ciebie za baba :-D przykładna żona i matka, nie to co ja :eek::szok::-D

fajną masz pracę....:tak:w jakich godzinach pracujesz ? w końcu można przeprosić się ze szpilkami na codzień co ? :-)

reklama
Marzycielko-narazie się wdrażam, więc nic ciekawego nie robię. A zajmować się będę zagadnieniami związanymi z jakością, audytami wewnętrznymi, trochę statystyką związaną ze wskaźnikami biznesowymi i takie tam jeszcze inne...;-)

No to ciekawa praca. Powodzenia Kochana.

Witam z kawą:)
Za oknem pogoda o której nawet nie warto pisać.
Powoli zaczynam przeglądać gazetki z zabawkami i wybierać prezenty gdyż tych okazji teraz najwięcej.

Wstawać śpiochy !
Agaciu nie błądź :-p

Ostatnia edycja:
RENIU, mi mowi ze strona jest niedostepna...

Wstawac spioszyska:-D!

O TYGRYS, z naszego czasu..wooow, zwracam honor:-D..

hahah Kto rano wstaje temu wiecie:-D:-D

bo ja przez Tygryska lamke winka wylalam hahaha moze dlatego nie dziala, tygrysek jak przyjade do pl to lamke winka prosze:-D:-D:-D:-D

no tak tygrys wszystkich budzi a sam sie ulotnil....

no dobra niech stracę ale będzie to winko:cool2::sorry:

reklama
Dzień dobry

Pogoda okropna, co sie odbija na moim dziecku, która rano przeszedł samego siebie :eek:. Wszystko było nie tak, spodnie nie te, zęby nie tak umyte .... matko.

Miałam w planach dzisiaj skoczyc szybko na zakupy, buty zimowe chciałam , no ale taka pogoda. Poczekam, wypije kawke i zobaczymy co sie wydarzy :sorry:

Renia buciki fajne :tak:

Do góry